Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 3

ΕΚΛΟΓΕΣ Ε.Π.Ο. 2012

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ Ε.Π.Ο. ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ
  Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα http://www.soccerplus.gr υπήρξαν αρκετές αντεγκλήσεις στο σημερινό Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. κυρίως για την διαιτησία και φόντο τις εκλογές. 
   Η πλευρά που στηρίζει Γκαγκάτση (Παπαποστόλου-Παλάσκας) επιτέθηκε στον Γιώργο Σαρρή για τους πρόσφατους πίνακες διαιτησίας και ζήτησε την παραίτηση του από αυτήν αφού όπως ανέφεραν επηρεάζει Ενώσεις.
   Ας δούμε αναλυτικά τι αναφέρει αναλυτικά η παραπάνω ιστοσελίδα: 
Η ΕΠΟ προκήρυξε εκλογές για τις έξι Οκτωβρίου και η προσκείμενοι στις δύο παρατάξεις, Σαρρή και Γκαγκάτση είχαν την ευκαιρία τη Δευτέρα 3/9 να διασταυρώσουν τα ξίφη τους με αφορμή την διαιτησία και με φόντο τις εκλογές.

Με την απόφαση προκήρυξης των εκλογών ο Βασίλης Χατζηαποστόλου είπε στο Γιώργο Σαρρή ότι πρέπει να παραιτηθεί και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:
-Σαρρής: "Θα παραιτηθώ όταν θέλω εγώ"
-Χατζηαποστόλου: "Από τη θέση του προέδρου της ΚΕΔ επηρεάζεις Ενώσεις"
-Σαρρής: "Αλλοι γυρνάνε εδώ και δύο μήνες και επηρεάζουν Ενώσεις"
-Παλάσκας (ΕΠΣ Καρδίτσας): "Δεν μπορείς να είσαι υποψήφιος πρόεδρος και πρόεδρος της ΚΕΔ. Πρέπει να ζητήσεις συγνώμη για τις αξιολογήσεις"
-Σαρρής: "Δεν θα μου πεις εσύ τι θα κάνω και δεν έχω λόγο να το κάνω"
Στην συνέχεια ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας κ. Κάρρας διαμαρτυρήθηκε για το "φάγωμα" του Σελίμου από τους πίνακες της Super League λέγοντας ότι έγινε για εκλογικούς λόγους. 
   Επίσης παρ' ότι ο Χρήστος Σάββας ήταν απών, συζητήθηκαν τα όσα είπε σε συνέντευξη στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ και στον Θάνο Μπλούνα σχετικά με τη διαδικασία του καταρτισμού των νέων πινάκων. 
Το αντίο του Πιλάβιου
Πριν από όσα αναφέρθηκαν παραπάνω ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος λέγοντας ότι: "Σας ευχαριστώ όλους και αυτούς που με στήριξαν και αυτούς που μου έκαναν σκληρή κριτική. Δεν θέλω κανείς να πει τίποτα γιατί αυτά που λέμε σε τέτοιες στιγμές, πολλές φορές δεν τα πιστεύουμε". 
Το λόγο πήρε στην συνέχεια ο Γ. Καλύβας (ΕΠΣ Φωκίδας) που έπλεξε το εγκώμιο του Πιλάβιου, αλλά υτπογράμμισε: "Εμπιστεύτηκε λάθος ανθρώπους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου