Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 3

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΡΩΤΗ ΤΩΝ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ

Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
 Οι ημέρες της ξεκούρασης και χαλάρωσης των ποδοσφαιριστών των πρωταθλητών και finalist του κυπέλλου της περυσινής περιόδου, ομάδας των Διλινάτων τελείωσε και σειρά πήρε το γήπεδο. Εκεί που ανεξάρτητα από ζέστες και άσχημες συνθήκες θα πρέπει να ρίξουν "ποτάμια" ιδρώτα για να είναι πανέτοιμοι με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.
  Η προετοιμασία λοιπόν ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με τις οδηγίες και φέτος του επιτυχημένου προπονητή Τάκη Φωή.

  Οι απουσίες την πρώτη ημέρα ήταν πολλές αφού πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές  που βρίσκονται εκτός νησιού, είτε λόγω εργασίας δικαιολογημένα δεν προσήλθαν. Παρόλα αυτά το παρών έδωσαν 15 ποδοσφαιριστές με τον αρχηγό Χ. Τζωρτζάτο  να παρακολουθεί  την προπόνηση από την κερκίδα αφού αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.
  Οι Διλινάδες και φέτος έχουν θέσει πολύ υψηλούς στόχους και θέλουν να υπερασπιστούν τον περυσινό τους τίτλο αλλά και να κατακτήσουν το κύπελλο κάτι που δε κατάφεραν την χρονιά που μας πέρασε.
  Στην ομάδα ήρθαν αρκετοί καλοί ποδοσφαιριστές και αυτό είναι κάτι που ενισχύει την αισιοδοξία των ποδοσφαιριστών και των ανθρώπων της.
   Ήρθαν: 
Σπ. Τζωρτζάτος, Χ. Χαραλαμπόγλου, Αντ. Ψαριανός, Γ. Φιοράτος (Εικοσιμία), Δ. Πρεντάνος (Παλληξουριακός), Αρ. Μίχος, Α. Γραμμένος, Θ. Μένεγας, Θ. Καλαφάτης, Σ. Λάσκαρης, και Π. Καλαφάτης (Δόξα Διλινάτων), Χρ. Παππάς (Φωκάτα), Α. Καλογηράτος (Εύγερος), Στ. Δούκας (Α.Ε. Ιλλίου), και Β. Χατζηγιάννης (από ομάδα της Λάρισας)
   Έφυγαν:
Σεμπάστιαν Χρούχτσιελ (Ατρόμητος Αθηνών), Ελ. Καλαφάτης (Α.Ε.Κ.) και Π. Σκιαδαρέσης.   
AKOΛΟΥΘΟΥΝ  ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου