Σάββατο, Σεπτεμβρίου 8

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΠΕΛΑΡΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!

ΑΡΓΥΡΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ









     Μεγάλη επιτυχία για τα Ελληνικά κουπιά  στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας όπου διεξάγεται το Βαλκανικό πρωτάθλημα στις κατηγορίες εφήβων-νεανίδων και παίδων-κορασίδων με την συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας.
   Οι αθλήτριες του Ν.Ο.Κ.Ι. Ιουλία Αλιβιζάτου και Ειρήνη Γκισγκίνη μαζί με τις Κουμπλή-Καλαμαρα στην τετράκωπο νεανίδων με το "καλημέρα" κατέκτησαν πριν από λίγο στο αγώνισμα που άνοιξε την αυλαία των αγώνων το "αργυρό" μετάλλιο.
  Αφού συγχαρούμε τα κορίτσια μας να τους ευχηθούμε να έχουν υγεία και πάντα επιτυχίες στις προσπάθειες τους. Επίσης πολλά συγχαρητήρια ανήκουν στον Όμιλο και στους προπονητές τους για την μεγάλη αυτή διάκριση των αθλητριών του αλλά και στους γονείς του που τα στηρίζουν στην πολύ δύσκολη προσπάθεια που καταβάλλουν.
   Να σημειώσουμε ότι στους αγώνες αυτούς συμμετέχει άλλο ένα κορίτσι από την Κεφαλονιά και συγκεκριμένα η Λουϊζα Παπαντωνάτου του Ν.Ο.Α. η οποία συμμετέχει μαζί με τις Κοντραφούρη-Ζέρβα-Μάμαλου στο Τετραπλό σκιφ Κορασίδων. Αγωνίζεται αύριο το πρωί και ελπίζουμε να μας χαρίσει και αυτή ένα ακόμη μετάλλιο. 
   Αργότερα θα υπάρχει αναλυτικό ρεπορτάζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου