Κυριακή, Σεπτεμβρίου 2

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η Α.Ε.Κ. ΣΤΗΝ ΜΥΡΣΙΝΗ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΕΡΙ ΤΗΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ Η Α.Ε.Κ.
Με καλή εμφάνιση 5-1 στην Μυρσίνη τον Μυρσιναϊκό
Μυρσίνη:Αποστολή sportsthea
   Νέα πολύ καλή εμφάνιση για την Α.Ε.Κ. που συνδυάστηκε με εύκολη νίκη, στο τρίτο της φετινό φιλικό που έδωσε σήμερα το μεσημέρι στην Μυρσίνη με τον εκεί τοπικό Μυρσιναϊκό, ομάδα της Α2 κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Ηλείας.
  Ένα λοιπόν ακόμη φιλικό παιχνίδι στέφθηκε από επιτυχία, και δε μιλάμε φυσικά για την νίκη  αφού έχει πολύ μικρή σημασία αυτό, αλλά η γενικότερη εμφάνιση της ομάδας του Σπύρου Παπαδάτου που έδειξε ότι βρίσκεται σε σωστό δρόμο. Ο κόουτς της Αργοστολιώτικης ομάδας είχε την δυνατότητα μέσα από αυτό το παιχνίδι να δοκιμάσει αρκετά σχήματα και τακτικές δίνοντας δικαίωμα χρόνου συμμετοχής σε όσους είχε στην αποστολή.
     Από την άλλη η ομάδα του Μυρσιναϊκού ήταν αρκετά καλή, αλλά όπως έδειξε χρειάζεται ακόμη δουλειά για να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Ηλείας.
Φάσεις και γκολ
   Το παιχνίδι είχε πολλές φάσεις και την Α.Ε.Κ. να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, να είναι σαφώς καλύτερη από τον αντίπαλο της και η τελική της επικράτηση πέρα ως πέρα δίκαιη.
     Στο 15΄ύστερα από κόρνερ του Μοσχονά ο Πολλάκης θα πιάσει μια όμορφη κεφαλιά και πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα θα προλάβουν οι  αμυντικοί των γηπεδούχων και θα διώξουν επί της γραμμής.
    Φάουλ από πλάγια δεξιά του Μοσχονά θα φέρει την μπάλα μέσα στην περιοχή όπου ο Κρούτη θα πιάσει κεφαλιά που περνάει ελάχιστα άουτ.
     Δοκάρι για την Α.Ε.Κ. σε πολύ δυνατό σουτ  του Μοσχονά στο 18΄.
     Στο 25΄οι φιλοξενούμενοι θα ανοίξουν το σκορ όταν Πολλάκης-Κουμαριώτης συνδυάζονται άψογα η μπάλα φτάνει στον Μοσχονά λίγο έξω από την περιοχή το σουτ του οποίου θα αποκρούσει ασταθώς ο Μαστρογιαννόπουλος γεγονός που εκμεταλλεύεται ο Κρούτη και εύκολα με πλασέ θα πετύχει το 0-1.
     Ωραία κάθετη πάσα στο 39΄του Π. Κουμαριώτη στον Κοσμάτο, αυτός θα βρει με ωραία πάσα τον Πολλάκη μέσα στην περιοχή και εκεί ανατρέπεται από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων για να κερδίσει το πέναλτι το οποίο θα μετατρέψει σε γκολ ο ίδιος στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων και την Α.Ε.Κ. να προηγείται 0-2.
    Στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου η Α.Ε.Κ. θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 0-3 με αυτογκόλ του Κοντάνα όταν στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα θα την στείλει στα δίχτυα της ομάδας του.
    Με το σκορ αυτό και χωρίς άλλη φάση οι ομάδες κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
     Στο β΄ οι ομάδες οι ομάδες συνέχισαν και πάλι να παρουσιάζουν την ίδια εικόνα και το θέαμα να παραμένει αρκετά καλό.
     Μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν το σκορ θα χάσουν οι γηπεδούχοι στο 53΄ όταν σε εκτέλεση πέναλτι του Γουρδούπη (το πέναλτι κέρδισε ο ίδιος από τον Σοτήρ) αρχικά θα αποκρούσει ο Καλαφάτης και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης θα σουτάρει στο οριζόντιο δοκάρι.
      Ωραία ατομική ενέργεια του Κοσμάτου στο 55΄ που μπήκε στην περιοχή και πλάγια αλλά το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε θα καταλήξει ελάχιστα άουτ. 
     Τα γκολ συνεχίζουν να έρχονται για την ομάδα της Α.Ε.Κ. και στο 62΄ο Κουμαριώτης με ωραίο δυνατό σουτ από πλάγια ύστερα από ατομική ενέργεια και πάσα του Κρούτη θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-4.
     Ένα λάθος γύρισμα του Περιβολάρη στον Καλαφάτη στο 78΄ θα εκμεταλλευθεί ο Γουρδούπης και με εύκολο πλασέ θα μειώσει το σκορ στο 1-4.  
     Με την συμπλήρωση 82΄ η Α.Ε.Κ. θα κάνει τα τέρματα της 5 όταν ο Κοτίνης με ψηλοκρεμαστή πάσα στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων θα βρει τον Κρούτη το πλασέ του οποίου θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα 1-5.
     Με αυτό το σκορ τελείωσε και το παιχνίδι και τα χαμόγελα να είναι με το μέρος της Α.Ε.Κ. όχι τόσο για την νίκη όσο για την πολύ καλή εμφάνιση.  
     Οι συνθέσεις:
Μυρσιναϊκός: Μαστρογιαννόπουλος, Γαβρίλης, Δ. Χριστόπουλος, Σοφιανός, Γ. Χριστόπουλος, Μάρκου, Μπέλης, Κράγκαρης, Γουρδούπης, Κοντάνας, Παλαιολόγος.
Α.Ε.Κ.:(Σπ. Παπαδάτος), Άννινος, Σοτήρ, Ψάλτης, Χασάη, Αντωνόπουλος, Κούκλης, Κρούτη, Μοσχονάς, Πολλάκης, Π. Κουμαριώτης, Κοσμάτος, (έπαιξαν και οι: Καλαφάτης, Περιβολάρης, Κοτίνης, Μπουγάς, Παυλάτος, Θωμάς, Σουρβάνος, Στεφανάτος).
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου