Πέμπτη, Μαΐου 9

Α1 ΠΟΛΟ: 3η Η ΧΙΟΣ 4ος Ο Ν.Ο.Α.

Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ - Ν.Ο. ΧΙΟΥ 12-5

                            
Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του ο Ν.Ο. Αργοστολίου στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας υδατοσφαίρισης με ήττα στη Χίο από την τοπική ομάδα με σκορ 12-5 τερματίζοντας τελικά στην 4η θέση.
Μια θέση που ως γνωστόν της δίνει το δικαίωμα την επόμενη σεζόν να συμμετέχει στα Ευρωπαϊκά "σαλόνια" της υδατοσφαίρισης.
Έτσι έκλεισε μια απόλυτα επιτυχημένη χρονιά για την ομάδα του Θ. Ανδρεάκου η οποία πλέον θα ρίξει όλο το βάρος στο finalfour  του κυπέλλου της Λαμίας με στόχο την καλύτερη δυνατή παρουσία.
Στο παιχνίδι τώρα η ομάδα μας μπήκε πολύ άσχημα στο "νερό" με αποτέλεσμα το α' ημίχρονο να κλείσει με του Χιώτες μπροστά 7-1 κάτι που ουσιαστικά ήταν η αιτία να κριθεί το παιχνίδι πολύ νωρίς.
Στο β΄ημίχρονο βελτιώθηκε αρκετά και κατάφερε να το ελέγξει με το σκορ σε αυτό το διάστημα να φτάνει στο 5-4 και τελικό 12-5.
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Χίος τερμάτισε στην 3η θέση ενώ ο Ν.Ο.Α. στην 4η. 
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή και τους αθλητές του Ν.Ο.Α. για αυτή την τεράστια επιτυχία τους.
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-2, 0-5, 2-3, 2-2.
ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θόδωρος Ανδρεάκος): Πλατίδης, Μητρόπουλος 1, Στελάτος, Σαλάχας, Παπαδόπουλος 1, Δουδέσης Π., Μπουρνάζος, Χαραλαμπόπουλος 1, Δουδέσης Ε. 2, Ντότσικας.
ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Μπελέγρης): Καραμπέτσος, Σαρρής, Μιμίδης 3, Κώστας, Κόχειλας Ι., Θεοδωρόπουλος 2, Κανδιόγλου, Βιτέλας 1, Ντούλος, Φουντούλης Γιώρ. 3, Δεβές, Γαβαλάς Ι., Μισεντζής, Σωτηράκης 1, Χατζηκυριακάκης 2.
Διαιτητές: Κωνσταντινίδης-Μπουδραμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου