Τετάρτη, Μαΐου 1

ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΚΕΦΑΛΟΣ 2013"

Συνεχίστηκε σήμερα το απόγευμα εν μέσω προβλημάτων το τουρνουά Juniors που διοργανώνεται από την Ε.Π.Σ.Κ.Ι. στο Ε.Α.Κ. Φαρακλάτων, με του αγώνες για την 2η αγωνιστική.
Ο πρωτοπόρος Παγκεφαλληνιακός
Σύμφωνα με πληροφορίες μας στις 5 μ.μ. η ώρα διεξήχθη κανονικά ο πρώτος αγώνας του προγράμματος (Παλληξουριακός-Εικοσιμία) και διαιτητή τον κ. Χ. Αβάζαρο. Στη συνέχεια λόγω έλλειψης διαιτητών!!!! Αλήθεια είχαν οριστεί διαιτητές και αν ναι γιατι δεν παρέστησαν; πραγματοποιήθηκε ο 2ος (Πρόννοι-Παγκεφαλληνιακός) μετά παρέλευση αρκετής ώρας καθυστέρησης και γκρίνιας από παράγοντες και γονείς, με διαιτητή τον φίλαθλο κ. Γιάννη Αντωνίου.
Τέλος ο τρίτος (Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς-Α.Ο.Κ.Ι.) μετά από συμφωνία των δυο ομάδων ξεκίνησε λίγο μετά της 8:15 μ.μ. με το φως των προβολέων και πάλι με διαιτητή φίλαθλο, τον κ. Γιώργο Βασιλάκη.
Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά για όλα αυτά, αλλά δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία, όμως θα αρκεστούμε να υπενθυμίσουμε προς κάθε υπεύθυνο ότι στο τουρνουά αυτό μετέχουν μικρά παιδάκια τα οποία κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο ποδόσφαιρο και ίσως κάποια από αυτά ακόμη και τον πρώτο τους αγώνα. Έτσι θα πρέπει να ήταν πολύ προσεκτικοί και να υπήρξε μεγαλύτερη φροντίδα στην διοργάνωση. 
Και αυτό το αναφέρουμε καλοπροαίρετα χωρίς να αποδίδουμε κάπου συγκεκριμένα ευθύνη.
Βέβαια τα προβλήματα φάνηκαν από το πρώτο παιχνίδι και υπήρχαν φόβοι ότι στην εξέλιξη του το τουρνουά θα έβγαζε περισσότερα κάτι που επιβεβαίωσε αυτούς που το έλεγαν και μάλιστα πολύ γρήγορα.
Θεωρούμε ότι οι ηλικίες αυτές απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή και αυτές οι διοργανώσεις πρέπει να διεξάγονται σε ιδιαίτερα σωστό πλάνο και προγραμματισμό χωρίς να ταλαιπωρούνται μέσα στην ζέστη αυτά τα παιδάκια.
Με την ελπίδα ότι στα επόμενα παιχνίδια θα διορθωθούν αυτά τα προβλήματα και το τουρνουά θα κυλήσει ομαλά πετυχαίνοντας τον σκοπό του, ας δούμε τι έγινε σε όλους τους σημερινούς αγώνες.
Η περιγραφή σήμερα θα αρκεσθεί μόνο στα αποτελέσματα και την βαθμολογία.
Τα Αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ  
2 – 5
2.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ – Α.Ο ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
0 – 10
3.
Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – Α.Ο.Κ.Ι.
2 - 1 
Η βαθμολογία σε 2 αγώνες
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
6
15 -1
2.
Α.Ο ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
3
5 - 2 
3.
Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ 
3
2 - 1 
4.
Α.Ο.Κ.Ι. 
0
1 - 2 
5.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
0
3 - 10 
6.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ 
0
0 - 10 
Η επόμενη αγωνιστική (3η) 7-5-13)
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
1.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
2.
Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ –  Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
3.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο.Κ.Ι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου