Τετάρτη, Μαΐου 8

Οι αντίπαλοι της Εθνικής μας ομάδας πόλο για τους Μεσογειακούς Αγώνες 2013

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στη Μερσίνα της Τουρκίας, η κλήρωση των Μεσογειακών Αγώνων 2013. 

Οι φετινοί είναι οι 17οι Μεσογειακοί Αγώνες και θα διεξαχθούν από τις 24 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου στην τουρκική πόλη. Εκεί αναμένεται να λάβουν μέρος περισσότεροι από 4.000 αθλητές από 24 διαφορετικές χώρες.
656570
Όσον αφορά το άθλημα της υδατοσφαίρισης, στο τουρνουά θα λάβουν μέρος επτά ομάδες, ανάμεσά τους και η Εθνικής μας ομάδα των Ανδρών.
Η σημερινή κλήρωση έφερε το αντιπροδωπευτικό μας συγκρότημα στον πρώτο (Α') όμιλο αντιμέτωπο με τις Σερβία, Ιταλία και Γαλλία. Στο δεύτερο (Β') όμιλο της διοργάνωσης, βρίσκονται οι Ισπανία, Κροατία και Τουρκία. Στη ζώνη των μεταλλίων θα βρεθούν οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου, ενώ οι υπόλοιπες τρεις θα παίξουν πλέι-άουτ μεταξύ τους.
Το παρόν στη διαδικασία της κλήρωσης έδωσε ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, κ. Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ο οποίος μάλιστα αύριο θα επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις, όπου θα πραγματοποιηθούν οι Μεσογειακοί Αγώνες. Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα της κλήρωσης, δήλωσε χαρακτηριστικά:
“Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της σημερινής κλήρωσης, γιατί στόχος της ελληνικής ομάδας πόλο σ' αυτή τη διοργάνωση είναι το όσο το δυνατόν περισσότερο και δυσκολότερα παιχνίδια.
Μίλησα και με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, κ. Σάκη Κεχαγιά πριν την κλήρωση και μου είπε πως αυτός είναι ο στόχος μας. Μακάρι να παίξουμε δύσκολα και πολλά παιχνίδια.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου