Τρίτη, Μαΐου 7

ΣΤΗ ΧΙΟ ΑΥΡΙΟ Ο Ν.Ο.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ

ΧΙΟΣ - Ν.Ο.Α. ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ
             
Αγωνιστική δράση και πάλι για τον Ν.Ο.Α. μετά την διακοπή για την εορτή του Πάσχα.
Η ομάδα μας στα πλαίσια των playoffs  για την 3η θέση του πρωταθλήματος της Α1 υδατοσφαίρισης, φιλοξενείται αύριο στη Χίο και στο Ιονικό Κολυμβητήριο στις 16:30 από την τοπική ομάδα σε έναν αγώνα πολύ δύσκολο αγώνα και με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα που θα της δίνει το δικαίωμα να ελπίζει σε μια ακόμη υπέρβαση με την κατάκτηση της 3ης θέσης!!
Προβλήματα στην ομάδα δεν υπάρχουν με τον Θοδωρή Ανδρεάκο να έχει τους παίκτες του σε ετοιμότητα για το δύσκολο αυτό παιχνίδι στο νησί της μαστίχας.
Ο δεύτερος αγώνας της σειράς έχει προγραμματισθεί να διεξαχθεί στο ίδιο Κολυμβητήριο την Πέμπτη 9 Μαΐου 2013.
      
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟ "ΣΤΕΜΑ"
Στον τελικό του πρωταθλήματος και στον 1ο αγώνα της σειράς ο αήττητος και με το απόλυτο στις φετινές διοργανώσεις Ολυμπιακός, σε έναν πολύ σημαντικό αγώνα και για τις δυο ομάδες, φιλοξενεί στον Πειραιά την Βουλιαγμένη με στόχο να κάνει το πρώτο και σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου είναι το φαβορί για αυτό αλλά θα πρέπει κιόλας να το αποδείξει στο "νερό" απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Τεό Λοράντου περυσινή ταμπλούχο η οποία δεν έχει πει την τελευταία της λέξη και πάει αποφασισμένη στον Πειραιά να υπερασπιστεί τον τίτλο της.
Οι διαιτητές  και παρατηρητές 
Τετάρτη 8-5-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου