Τετάρτη, Μαΐου 8

Αισιόδοξος για άνοδο ο Θεόφιλ. Τριανταφυλλίδης



Ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε στον ioniansports.gr της Ζακύνθου και στον Κώστα Μάργαρη ο σπουδαίος και έμπειρος ποδοσφαιριστής της αντιπάλου της Α.Ε.Κ. Θύελλας Αμπελοκήπων στα playoffs  για άνοδο στην Γ΄Εθνική Θεόφιλος Τριανταφυλλίδης όπου δηλώνει αισιόδοξος ότι η ομάδα του μπορεί να κερδίσει την πρώτη θέση.
Ας δούμε όλη την συνέντευξη του:

Τη φωνή του δεν την ακούς στο γήπεδο. 
Σπάνια θα μιλήσει. Ακόμα και όταν θελήσει να παραπονεθεί θα το κάνει με την τάση της φωνής του να είναι χαμηλή. 
Από πέρυσι αγωνίζεται στη Θύελλα Αμπελοκήπων. 
Έβαλε ένα σημαντικό λιθάρι, ώστε το Ζακυνθινό σωματείο τα τελευταία 2 χρόνια να έχει κατακτήσει και τους 4 τίτλους (2 νταμπλ).
Ο Θεόφιλος Τριανταφυλλίδης αποτελεί το μεγάλο... μυαλό της Θύελλας Αμπελοκήπων, την ήρεμη δύναμη στον αγωνιστικό χώρο.  
Δηλώνει μάλιστα αισιόδοξος για την άνοδο στη Γ' Εθνική, επικαλούμενος την εμπειρία των παικτών. 
Επίσης δεν κρύβεται... πίσω από το δάκτυλό του, αναφέροντας ότι το τέλος της καριέρας του πλησιάζει.  
Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Απόλλωνα Ασπροπύργου (Β' Τοπικό), συνέχισε στο Χαϊδάρι (Γ' Εθνική), Φωστήρα (Δ' Εθνική), Πανελευσιακό (Β' Εθνική – Πρωταθλητής), Ολυμπιακό Λιοσίων (Δ' Εθνική), Απόλλωνα Ασπροπύργου (Α' Τοπικό), Επαμεινώνδα Λεύκτρων (Δ' Εθνική), Ασπρόπυργο (Δ' Εθνική), Αία Παραλίας Ασπροπύργου (Δ' Εθνική) και τελευταίος του σταθμό η Θύελλα Αμπελοκήπων.  
Με τον Θεόφιλο είχαμε την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε, “ξεδιπλώνοντας” αρκετές από τις εμπειρίες του στο ποδόσφαιρο.  
alt
Με τον τίτλο του πολυτιμότερου στον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Ζακύνθου.
Ας δούμε τι απάντησε στα ερωτήματα που του θέσαμε:  
Ερ: Από πέρυσι αγωνίζεσαι στη Θύελλα Αμπελοκήπων. Έχετε κατακτήσει και τους 4 τίτλους (2 Πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα) δύο χρόνια τώρα. Υπήρχαν διαφορές ανάμεσα στο περυσινό Πρωτάθλημα και το φετινό; Και αν ναι που τις εντοπίζεις; 
Απ.: “Φέτος το πρωτάθλημα ήταν πιο δυνατό, αλλά εμείς κάναμε τη διαφορά γιατί είχαμε πολλές επιλογές παικτών σχεδόν σε όλες τις θέσεις” 
Ερ.: Όσον αφορά τη δική σου ομάδα εντόπισες διαφορές; 
Απ.: “Η ομάδα μας φέτος ήταν πολύ δυνατή, αλλά καταφέραμε να δώσουμε δικαιώματα, λόγω της αστάθειας στην απόδοσή μας. Ήταν κάτι που το διορθώσαμε όμως στα τελευταία παιχνίδια”.
Ερ.: Υπήρχαν κάποιοι παίκτες που ξεχώρισες αυτά τα δύο χρόνια που αγωνίζεσαι στο νησί; 
Απ.: “Ο Στέλιος Λιβέρης ήταν μακράν ο κορυφαίος όλων...”
alt


  
Ερ: Έχεις αγωνισθεί και σε άλλα Πρωταθλήματα, όχι μόνο τοπικά. Είσαι σε μια ηλικία που νομίζω ότι μπορείς να αξιολογήσεις το επίπεδο των αγώνων της ΕΠΣ Ζακύνθου, συγκριτικά με άλλα μέρη. Πως τους κρίνεις λοιπόν; 
Απ: “Το επίπεδο ήταν αρκετά καλό θα έλεγα”. 
Ερ.: Η άνοδος στη Γ' Εθνική, με το δεδομένο της φετινής ενίσχυσης της ομάδας σου μπορεί να επιτευχθεί; Και αν γίνει αυτό έχεις διάθεση να ακολουθήσεις την ομάδα;
Απ: “Ναι πιστεύω πως έχουμε έμπειρους παίκτες και στο τέλος θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο! Η αλήθεια είναι πως με έχουν κουράσει τα ταξίδια. Νομίζω πως αν υπάρξει κάποια πρόταση από ομάδα που θα είναι πιο κοντά στο μόνιμο τόπο διαμονής μου θα την προτιμήσω. Αν όχι, σκέφτομαι να σταματήσω το ποδόσφαιρο”.   
Ερ.: Πάμε και στο κεφάλαιο Εθνική. Συμμετέχεις στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πολλά χρόνια τώρα. Είσαι ο αρχηγός της ομάδας μετά τον Πάρη Κωνσταντακόπουλο. Τι είναι για σένα η Εθνική beach soccer; Υπάρχουν φιλοδοξίες για μεγάλη διάκριση;  
Απ: “Καταρχήν είναι τιμή μου να φοράω τη φανέλα με το Εθνόσημο! Το beach soccer από τότε που το γνώρισα είναι η ίδια μου η ζωή. Έχω συνέχεια στο μυαλό μου το καλοκαίρι, γιατί τότε ξεκινάμε προπονήσεις στην άμμο και φυσικά υπάρχουν αγώνες. Φιλοδοξίες πάντα προκύπτουν. Εγώ θέλω να δω την Εθνική ομάδα μέσα από τη σκληρή δουλειά που γίνεται να ανέβει στην πρώτη κατηγορία και εκεί να παραμείνει”.  
Ερ.: Ποιές είναι οι διαφορές ανάμεσα στο ποδόσφαιρο άμμου και το "κανονικό" σε γήπεδα μεγάλων διαστάσεων; 
Απ: “Υπάρχουν αρκετές διαφορές, αλλά και ομοιότητες. Ο χρόνος για παράδειγμα στην άμμο είναι καθαρά τρία 12λεπτα. Μπορεί ανά πάσα στιγμή να γίνει το λάθος, αφού η άμμος δεν είναι ίσια και τα μαρκαρίσματα είναι πιο προσεκτικά γιατί στο κάθε φάουλ που γίνεται ο παίκτης σουτάρει χωρίς τοίχος σα να εκτελεί πέναλτι. Εννοείται ότι χρειάζεται πολλή καλή φυσική κατάσταση αλλά και ικανότητα”. 
Ερ.: Θέλω να μάθω αν θεωρείς ό,τι λείπει κάτι από τη σταδιοδρομία σου στο ποδόσφαιρο και αν ναι τι είναι αυτό;  
Απ.: "Δε νομίζω να λείπει κάτι. Αυτό που είναι σημαντικό για μένα είναι ότι από όπου πέρασα ήμουν αγαπητός στον κόσμο και αυτό είναι κάτι που για εμένα λέει πολλά”. 
Ερ.: Το τέλος της καριέρας σου είναι κοντά;   
Απ.: “Ναι πιστεύω πως ήρθε η ώρα να κρεμάσω τα ποδοσφαιρικά μου παπούτσια...” 
Κ. Μάργαρης – ioniansports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου