Πέμπτη, Μαΐου 2

ΠΑΤΡΑ - ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ: Μαθητής "καρφώθηκε" στη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα - χτύπησε το κεφάλι του σε καρφί


Στο παρά πέντε αποφεύχθηκε τραγωδία σε γνωστό γήπεδο πέντε επί πέντε που λειτουργεί στην περιοχή του πρώην Δήμου Μεσσάτιδος με το περιστατικό που εκτυλίχθηκε να θέτει σοβαρά ερωτήματα για την ασφάλεια και την αρτιότητα στη λειτουργία τέτοιων χώρων.

Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα Κόσμος, όλα συνέβησαν πριν από λίγες ημέρες όταν σε ένα από τα γήπεδα ήταν εν εξελίξει
ποδοσφαιρικός αγώνας παιδιών ηλικίας δημοτικού σχολείου . 
Στη διάρκεια της αναμέτρησης από «τσαρτσάρισμα» ένα από τα παιδιά έχασε την
ισορροπία του και βρέθηκε να κτυπά με το κεφάλι σε τοίχο των εγκαταστάσεων, στον οποίο προεξείχε ένα καρφί!!!
Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν είναι απερίγραπτες καθώς ο μικρός ποδοσφαιριστής για περισσότερο από πέντε λεπτά παρέμενε αιμόφυρτος και χωρίς αισθήσεις στον πλαστικό χλοοτάπητα, παρά τις προσπάθειες των υπευθύνων της επιχείρησης και συνοδών των παιδιών.
Η σπασμωδική αντίδραση λίγο αργότερα, στις προσπάθειες όσων έσπευσαν να
προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, μέχρι να μεταφερθεί ο μικρός στο νοσοκομείο, προκάλεσε ανακούφιση σε όλους όσους ήταν το σημείο, καθώς όπως διαπιστώθηκε και από τις εξετάσεις στις οποίες επεβλήθη στη συνέχεια αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, με την πρόκα να τον έχει κτυπήσει λίγα εκατοστά από σημείο του εγκεφάλου, όπου η ζημιά – αν όχι η απώλεια της ζωής – θα ήταν ανεπανόρθωτη.
 Όπως τόνιζαν πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στο χώρο του αθλητισμού στην Πάτρα αλλά και γονείς, το συγκεκριμένο περιστατικό φέρνει στο προσκήνιο σοβαρά ερωτήματα,ως προς την αρτιότητα αλλά πολύ περισσότερο την ασφάλεια χώρων όπου λειτουργούν εγκαταστάσεις πέντε επί πέντε στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου