Παρασκευή, Μαΐου 10

ΑΡΧΙΖΕΙ Η "ΜΑΧΗ" ΤΩΝ PLAYOFFS ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Κ.

ΜΕΓΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Κ. & ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ "ΔΕΞΙ" ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ
  





Με στόχο να εκπροσωπήσει επάξια το Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο αλλά και να κάνει την έκπληξη, μπαίνει στην "μάχη" των playoffs για άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία η Α.Ε. Κεφαλληνίας την Κυριακή το απόγευμα και ώρα 16:30 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, φιλοξενώντας την πολύ δυνατή ομάδα του Π.Α.Ο. Βάρδας την επωνομαζόμενη "Μπάρτσα" της Ηλείας.
Η ομάδα του Σπύρου Παπαδάτου θέλει να ξεκινήσει με το δεξί απέναντι στο φαβορί του Ομίλου και να στείλει το μήνυμα της ότι μπορεί να τα καταφέρει.
Η εκπρόσωπος του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου συνεχίζει την προετοιμασία της χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και δείχνει πανέτοιμη για το παιχνίδι της Κυριακής όπου παρά την δυσκολία του, υπάρχει αισιοδοξία και πίστη ότι το ξεκίνημα θα είναι θετικό και ελπιδοφόρο.
Το παιχνίδι αυτό ίσως είναι το πιο σημαντικό για τη συνέχεια της Α.Ε.Κ. στα playoffs για αυτό χρειάζεται η στήριξη όλων και το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου να "πλημμυρίσει" από κόσμο που θα συμπαρασταθεί στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Σπ. Παπαδάτου.
Προβλήματα στους γηπεδούχους εκτός της πολύ μεγάλης αγωνιστικής αδράνειας, δεν υπάρχουν αφού ο νεαρός τεχνικός των "κιτρινόμαυρων" έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του. Το ίδιο ισχύει και για τον Χρ. Καραπίτσο που προετοιμάζει την ομάδα του για το σημαντικό και για αυτήν παιχνίδι χωρίς κάποιο πρόβλημα.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ - ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 
                 












Στον άλλον αγώνα του Ομίλου η "πρωτάρα" Αναγέννηση Πατρών φιλοξενεί στο "Φώτης Αραβαντινός" της Πάτρας την Θύελλα Αμπελοκήπων σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι σε ότι αφορά το αποτέλεσμα του.
Η πρωταθλήτρια Αχαΐας παρά τις απουσίες της θέλει να ξεκινήσει με το δεξί απέναντι στην πολύ φιλόδοξη Ζακυνθινή ομάδα.
Ο προπονητής της Πατρινής  ομάδας Φίλιππος Σχοινάς ψάχνει λύσεις στις απουσίες των Σταυρόπουλου, Λάβδα και Ζαφείρα ενώ σε δηλώσεις του στα Πατρινά Μ.Μ.Ε. ανέφερε: «Έχουμε πολλά προβλήματα, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε.
Η Θύελλα Αμπελοκήπων είναι μια ομάδα με πολύ καλό ρόστερ και σίγουρα το ματς έχει αρκετές δυσκολίες. 
Πιστεύω ότι αν καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη, τότε θα μας βοηθήσει ψυχολογικά και θα αποκτήσουμε ένα μικρό προβάδισμα». 
Αντίθετα το τεχνικό δίδυμο Αγαλιώτη-Ντόβρου δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.
Το παραπάνω παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο "Φ. Αραβαντινός" και θα ξεκινήσει στις 17:00.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ
1.
Κυριακή 12-5-13 ώρα 16:30
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ – Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ
Κακριδής Ιωαννης
Κορίνθου
Σεφέρης Δημ.
Μπουρτζοβίτης Αθ.
2.
Κυριακή 12-5-13 ώρα 17:00
Γήπεδο "Φ. Αραβαντινός" (Θύελλας Πατρών) 
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡ. – ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛ.
Γιαννόπουλος Κ.
Αρκαδίας
Δημογέροντας Κων.
Νίκας Ιωσ.


Η επόμενη αγωνιστική (2η)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
2.
Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου