Κυριακή, Οκτωβρίου 12

Αν και το πάλεψαν τα Φωκάτα.... Ήττα 2-0 από τον Παλληξουριακό (Φώτο)

Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ  0-2
                       
Δύσκολα ο Παλληξουριακός επικράτησε σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές των Φωκάτων με σκορ 2-0 και ξεκίνησε με το «δεξί» την φετινή του προσπάθεια στην Α’ κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος.
Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλοί και έπαιξαν στα ίσια τον αντίπαλο τους ο οποίος αν δεν διέθετε στις τάξεις του κάποιους έμπειρους και ικανούς ποδοσφαιριστές ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά στο σημερινό παιχνίδι.
Οι γηπεδούχοι έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες να πετύχουν το γκολ που ίσως και να άλλαζε την εικόνα του αγώνα, διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι και τελικά ίσως να νιώθουν αδικημένοι από την ήττα τους αυτή.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τους φιλοξενούμενους απλά να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και τα Φωκάτα έτοιμα να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις.
Φάσεις και γκολ
Στο 5’ οι «ερυθρόλευκοι» θα φτάσουν κοντά στην επιτυχία ενός γκολ όταν ο Γ. Αναλυτής θα πιάσει την καρφωτή κεφαλιά μετά από σέντρα του Λούλουδα και τον Δίλαλο να διώχνει εξαιρετικά την μπάλα κόρνερ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η απάντηση για τους γηπεδούχους θα έρθει στο 28’ όταν ο Μοσχόπουλος προλαβαίνει τον Σπ. Παπαδάτο και μπλοκάρει την μπάλα.
Ο Αντωνάτος στο 31’ θα κάνει κακό πλασέ μόνος απέναντι από τον Δίλαλο και η μπάλα θα περάσει άουτ.
Πολύ καλή ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα θα χάσουν οι γηπεδούχοι στο 38’  όταν ο Αραβαντινός μετά από την σέντρα του Παπαδάτου θα πιάσει το μονοκόματο σουτ αλλά η μπάλα θα περάσει άουτ λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μοσχόπουλου.
Στο 40’ σέντρα του Αραβαντινού θα φέρει την  μπάλα στην περιοχή στον Σπ. Παπαδάτο, ο τελευταίος όμως πιεζόμενος από τους αμυντικούς θα πλασάρει άουτ.
Μεγάλη ευκαιρία όμως θα χάσει και ο Παλληξουριακός αφού ο Τοτζάι θα σταθεί άτυχος βλέποντας την μπάλα να σταματάει στα δοκάρια των Φωκάτων και στη συνέχεια να καταλήγει άουτ στο δυνατό σουτ που επιχειρεί.
Έτσι το πρώτο 45λεπτο θα ολοκληρωθεί χωρίς σκορ. Στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς 0-1 στο σκορ μετά από κεφαλιά του Αντωνάτου στη σέντρα του Λαδά.
Τα Φωκάτα απάντησαν με μια κεφαλιά του Γαρμπή, μετά το φάουλ του Μπουγά στην περιοχή και την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια άουτ.
Έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Φωκάτων στο 69’ για τον μη καταλογισμό πέναλτι σε ανατροπή του Πολλάτου από τον Μπεκιάρη μέσα στην περιοχή και τον διαιτητή κ. Ε. Μενεγάτο να δείχνει «παίζεται».
Στην ίδια φάση μάλιστα ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων τραυματίστηκε και εγκατέλειψε τον αγωνιστικό χώρο σαν αλλαγή.
Μεγάλη απόκρουση του Δίλαλου ή αν θέλετε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 του Παλληξουριακού όταν ο τερματοφύλακας των Φωκάτων θα αποκρούσει δυο φορές ισάριθμα σουτ του Γ. Λούλουδα σώζοντας την εστία του.
Στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι θα «σφραγίσουν» οριστικά τη νίκη τους αφού θα πετύχουν το 0-2 με σουτ του Λούλουδα ύστερα από πάσα του Τοτζάι.
Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Ι. καπογιαννόπουλο.  
Φωκάτα:(Μιχ. Αθηναίος), Δίλλαλος, Αθηναίος, Πολλάτος (71' λ.τ. Γεωργόπουλος), Ξαξίρης, Μπουγάς, Ντουκάι, Αραβαντινός, Σαλαπατας (80' Τριανταφύλλη), Παπαδάτος Σπ., Γαρμπής, Μάστορας.

Παλληξουριακός:(Δ. Λιονάτος), Μοσχόπουλος, Λαδάς, Δαμουλιάνος (60' Μπούρας), Μπεκιάρης, Λούλουδας, Μαρκάτος Σ., Παπαδάτος Δ. (46' Μαρκάτος Σπ.), Τοτζάι, Αντωνάτος, Ζερβός, Αναλυτής (71' Μαυροειδής).
Φώτο από τον αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου