Παρασκευή, Οκτωβρίου 31

Επιτυχημένη η παρουσία του Κ.Ο.Α. στο Ατομικό Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Παίδων–Κορασίδων στην Πάτρα


Το πρωταγωνιστικό τμήμα του Κ.Ο.Α. συμμετείχε την Παρασκευή 24 και το Σάββατο  25 Οκτωβρίου στο Ατομικό Πανελλαδικό Πρωτάθλημα  Παίδων –Κορασίδων  κάτω των 10 ετων στις εγκαταστάσεις ΑΕΤ Νίκης –Πατρών.
Συγκεκριμένα συμμετείχαν τα αγόρια Γιαννάτος Αντρέας, Ζαπάντης Κων/νος ,Φουρνιέρ Νώντας και τα κορίτσια  Καλογηράτου Σοφία, Καλογηράτου Χριστιάννα κ’ Πλατανιτή Μπελλά.

Οι εντυπώσεις των παιδιών ήταν άριστες γιατί είχαν την ευκαιρία με αγωνιστικό ζήλο και ήθος να αγωνιστούν σε τουλάχιστον δυο αγώνες με συναθλητές τους από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας.
Ελπίζουμε όλα τα παιδιά του ομίλου να συνεχίσουν τη σκληρή προσπάθεια και τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες σε επόμενους αγώνες.
Ο ΚΟΑ ευχαριστεί ιδιαίτερα το προπονητικό team (κ. Αντωνάτο Βύρωνα, κ. Κόμητα Μάκη, κ. Χριστόπουλο Ντίνο).
Τέλος να ευχαριστούμε το ξενοδοχείο Patras Palace για την έκπτωση  που μας παρείχε, καθώς επίσης το ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς και την Kefalonia-Lines για την σημαντική έκπτωση που έδωσε σε όλους τους αθλητές  κ’ συνόδους.
Το Δ.Σ. του Κ.Ο.Α. συγχαίρει τους μικρούς αθλητές και εύχεται πάντα επιτυχίες  στην αγωνιστική τους προσπάθεια που μόλις ξεκινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου