Σάββατο, Οκτωβρίου 11

Με το δεξί ο AOKI.... Εύκολη νίκη 6-0 τους Πρόννους (Φώτο)

Α.Ο.Κ.Ι. – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ  6-0
                                 
Δείχνοντας από την αρχή τις φετινές του "άγριες" διαθέσεις, ο Α.Ο.Κ.Ι. δε δυσκολεύτηκε να μπει με το δεξί στις  υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα της Α΄ τοπικής κατηγορίας επικρατώντας εύκολα των Πρόννων σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με σκορ 6-0.
Η ομάδα του Γ. Τζουγανάτου σαφώς καλύτερη πιο έτοιμη από την αντίπαλο της, και με τον Γ. Βουκελάτο σε εξαιρετική ημέρα πήρε μια εύκολη όσο και δίκαιη νίκη δηλώνοντας με την απόδοση της ότι φέτος θα είναι ένα από τα δυνατά φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Οι "μελανόλευκοι" μπήκαν από την αρχή δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και χωρίς να δώσουν το παραμικρό δικαίωμα στους αντιπάλους τους να πιστέψουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθάρισαν νωρίς-νωρίς προηγούμενοι στο πρώτο 45λεπτο στο σκορ με 3-0!
Στη συνέχεια και στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν περισσότερα συντηρητικά πέτυχαν άλλα 3 τέρματα και στο τέλος αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο, εκτός των τριών βαθμών της νίκης και με πολλά χαμόγελα και την ψυχολογία στα ύψη ενόψει της συνέχειας.
Φάσεις και γκολ
Στο 11’ οι φιλοξενούμενοι παραλίγο μετά από «καραμπόλα» στο κεφάλι του Ευτηριάδη, σε φάουλ του Ζαπάντη, να πετύχουν το 0-1 αφού η μπάλα πέρασε σύριζα άουτ από το «Γ» της εστίας του Αγκούσι κόρνερ.
Στο 25’ οι γηπεδούχοι θα πάρουν προβάδισμα στο σκορ οταν ο Βουκελάτος εκτέλεσε έξυπνα το φάουλ έξω από την περιοχή προς το “Γ” της εστίας των Πρόννων, ο Κατσιλίδης που πετάχτηκε στην πορεία της,  βρήκε τη μπάλα με το χέρι αλλά στάθηκε άτυχος μιας και αυτή χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και συνέχεια στην πλάτη του καταλήγοντας τελικά  στα δίχτυα για να γίνει το 1-0.
Στο 35’ ο ίδιος παίκτης θα μπει από αριστερά στην περιοχή των Πρόννων αλλά το διαγώνιο πλασέ του θα εξουδετερωθεί από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων με τα πόδια.
Στο 36’ ο Λογώνης εκτελεί το φάουλ, η μπάλα καταλήγει στο κεφάλι του Κόμητα ο οποίος θα την στείλει για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Κατσιλίδη για το 2-0.
Το 3-0 δεν θα αργήσει και πολύ αφού μετά από 4’ και συγκεκριμένα στο 40’ ο Γ. Βουκελάτος θα πιάσει ένα όχι ιδιαίτερα δυνατό σουτ με την μπάλα να καταλήγει αργά-αργά και βασανιστικά προς τα δίχτυα των Πρόννων.
Έτσι με το παιχνίδι ουσιαστικά να έχει κριθεί από το πρώτο 45λεπτο οι ομάδες αποχώρησαν για τα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο δεν άλλαξε αφού οι γηπεδούχοι με την είσοδο του Η. Κοσμάτου ανέβασαν ακόμη περισσότερο την απόδοση τους πετυχαίνοντας τελικά μια πανεύκολη νίκη με τελικό σκορ στο 6-0.
Έτσι στο 55’ ο Βουκελάτος θα χάσει την ευκαιρία για χατ τρικ όταν μόνος με τον Κατσιλίδη θα πιάσει ένα ψηλοκρεμαστό σουτ που θα στείλει την μπάλα να σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.
Στο 59’ θα ακυρωθεί γκολ του ίδιου παίκτη σαν οφσάιντ.
Στο 63’ όμως θα έρθει το 4-0 για την ομάδα του Γ. Τζουγανάτου όταν ο Λογώνης εκτελεί κόρνερ στέλνοντας την μπάλα στην περιοχή και τον Ευτηριάδη να πιάνει ωραία κεφαλιά και να την στέλνει να αναπαυτεί στα δίχτυα του Κατσιλίδη.
Ο Κόμητας στο 67’ θα πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το 5-0 για τον Α.Ο.Κ.Ι. όταν θα βρεθεί στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων, ύστερα από πάσα του Κοσμάτου και με διαγώνιο σουτ θα στείλει την μπάλα και πάλι στα δίχτυα.
Τελικά έμελλε ο Γ. Βουκελάτος να πετύχει το χατ τρικ που επιθυμούσε, αφού στο 75’ με ωραίο πλασέ στην κενή εστία ύστερα από την παράλληλη πάσα «πάρε βάλε» του Η. Κοσμάτου θα πετύχει το τελικό 6-0.
Μέχρι τη λήξη του αγώνα είχε ακόμη δυο πολύ σημαντικές ευκαιρίες να αυξήσει το σκορ ο Α.Ο.Κ.Ι., η πρώτη στο 77’ με τον Βουκελάτο και η δεύτερη στο 83’ με τον Αλ. Πολλάτο. Και στις δυο περιπτώσεις νικήθηκαν από τον Κατσιλιδη αποκρούοντας ο τελευταίος, ισάριθμες φορές με τα πόδια.
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτο και Δ. Ματιάτο.
Οι συνθέσεις
Α.Ο.Κ.Ι.:(Γ. Τζουγανάτος), Αγκούσι, Πολλάτος Δ. (64′ Παπαναστασάτος), Κλειτογιαννης, Καππάτος, Ευτυριάδης, Λυκούδης, Κόμητας, Λογκωνης, Βουκελάτος (78′ Πολλάτος Αλ.), Λαμπρόπουλος (46′ Κοσμάτος), Δεστούνης.
Πρόννοι:(Γ. Κουρκουμέλης), Κατσιλίδης, Χιόνης, Παππάς, Στέλλος, Κουρκουμέλης Ηλ., Κουτροκόης (56′ Ιντζες), Τζανίνος, Μαράτος, Λιναρδάτος, Κουρκουμέλης Κ., Σπαθής.
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου