Πέμπτη, Οκτωβρίου 16

Συνάντηση Τσάνα με τους Ενωσιακούς προπονητές Μ. Αθηναίο-Δ. Λιονάτο


Πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της Ε.Π.Ο. ενημερωτική συνάντηση για τις Μικτές Ομάδες των Ενωσιακών προπονητών της περιφέρειας μεταξύ των οποίων Κεφαλονιάς-Ιθάκης καθώς και άλλων Ενώσεων παρουσία του συντονιστή των Περιφερειακών προπονητών και Ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Ελπίδων, κ. Κώστα Τσάνα τον οποίο συνόδευε η υπεύθυνη της Ε.Π.Ο. για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων κ. Δότα Σιώκη.
Έγινε αναλυτική ενημέρωση για την φιλοσοφία της Ομοσπονδίας αναφορικά με τις Μικτές Ομάδες και για το πως θα πρέπει να προπονούνται οι ποδοσφαιριστές ώστε μέσα από τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων να αναδειχθούν και να μπορέσουν να στελεχώσουν τις Εθνικές Ομάδες.

Στη συνάντηση από την πλευρά της Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας και Ιθάκης παρόντες ήταν οι Ενωσιακοί μας προπονητές, κ.κ. Μιχάλης Αθηναίος και Διονύσης Λιονάτος.

Αναφορικά με τη συνάντηση ο κ. Τσάνας μίλησε με τους Ενωσιακούς προπονητές, ώστε να τους δείξει τι ακριβώς περιμένουν από αυτούς, για τον τρόπο που θέλουν στην Ε.Π.Ο να διαχειριστούν αυτή τη φιλοσοφία της Ομοσπονδίας. Για το πώς θέλουν να προπονήσουν τους ποδοσφαιριστές, πώς θέλουν μέσα από τις ομάδες των Ενώσεων να πάμε στην Περιφέρεια, έτσι ώστε κανένας καλός παίκτης να μην χαθεί για την Ομοσπονδία.
Να έχει η Ομοσπονδία έναν έλεγχο, να ξέρουν ανά πάσα στιγμή τα χαρακτηριστικά όλων των ποδοσφαιριστών και να μπορέσουν, γιατί αυτό δεν είναι κάτι που από τη μία μέρα στην άλλη φαίνεται, αλλά θέλουν να παρακολουθήσουν την εξέλιξη όλων αυτών των ικανών ποδοσφαιριστών, ώστε κάποια στιγμή να μπορέσουν να έρθουν σε κάποια από τις Εθνικές ομάδων».
Φώτο από την συνάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου