Τρίτη, Οκτωβρίου 28

Ο Απόηχος των Σπορ του Σαββατοκύριακου


ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
Α'  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πάει και η 3η αγωνιστική στο τοπικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας με τον Α.Ο.Κ.Ι. και τα Διλινάτα να συνεχίζουν να οδηγούν την "κούρσα" του πρωταθλήματος πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα.
                      
Οι πρωτοπόρες ομάδες Α.Ο.Κ.Ι. Διλινάτων
Όσο για τη διαιτησία αυτή την αγωνιστική, αν εξαιρέσει κάποιος τον "κιτρινοκόκκινο" πόλεμο που έχουν επιδοθεί, σε γενικές γραμμές τα πήγαν καλά... χωρίς φυσικά να έχουν αποφύγει σημαντικά λάθη... Αλλά άνθρωποι και μέρος του παιχνιδιού είναι και αυτοί.
Και πάλι το θέαμα ήταν πολύ καλό ενώ σε μερικά γήπεδα, όπως αυτά των Κεραμειών, του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και του Αγίου Αντωνίου, έκανε την εμφάνιση του ο Χίτσκοκ και τα παιχνίδια κρίθηκαν στις ανατροπές ή στις καθυστερήσεις.
Όλες οι ομάδες πλέον δείχνουν παιχνίδι με παιχνίδι ότι ανεβαίνουν και πλέον δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Άλλωστε όλες παλεύουν για τους δικούς τους στόχους, την κορυφή ή την παραμονή.
Αυτό συνεχίζει να μας κάνει να επιμένουμε και να πιστεύουμε ότι όντως φέτος θα δούμε κάτι διαφορετικό στα γήπεδα μας!! 
Το μεγάλο παιχνίδι, όπως αναμενόταν, έγινε στο Ληξούρι όπου στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής ο Παλληξουριακός αφού έχασε αρκετές ευκαιρίες να πάρει τη νίκη με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Τοζάι, θα πρέπει να αισθάνεται τυχερός που έφυγε με τον 1 βαθμό της ισοπαλίας στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, απέναντι στην πρωταθλήτρια Α.Ε.Κ. των "δέκα", που έφυγε με την απογοήτευση από αυτό το χιτσκοκικό φινάλε και το τελικό 1-1!
Μεγάλη ανατροπή για την Εικοσιμία, το Σάββατο στις Κεραμειές, με αντίπαλο τον Οδυσσέα Ιθάκης, αφού το 0-2 τελικά κατάφερε να μετατρέψει σε 4-2 υπέρ της, παραμένοντας στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και σε απόσταση μιας ισοπαλίας από Α.Ο.Κ.Ι.-Διλινάτα.
Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου την Κυριακή το απόγευμα στο παιχνίδι που έκλεισε την αγωνιστική μεταξύ Σάμης-Διλινάτων έσπασαν καρδιές με τους τυπικά φιλοξενούμενους να "κλέβουν" τη νίκη με σκορ 0-1 στις καθυστερήσεις με τον Σάκη Αναλυτή.
Έτσι η ομάδα του Στ. Αναλυτή συνεχίζει οδηγός στην 1η κατηγορία με συγκάτοικό της τον Α.Ο.Κ.Ι.
"Άγιο" είχαν τα Φωκάτα το Σάββατο το απόγευμα στις Κεραμειές απέναντι στους Πρόννους, που δικαιολογημένα τα έχουν με την τύχη τους αλλά και τον τερματοφύλακα των αντιπάλων Μάκη Δίλαλλο που έπιανε τα άπιαστα. Τελικά η ομάδα του Μ. Αθηναίου αρκετά τυχερή, επικράτησε 1-0 της ομάδας του Γ. Κουρκουμέλη πετυχαίνοντας παράλληλα και το πρώτο της φετινό τρίποντο.
Ο πρωτοπόρος Α.Ο.Κ.Ι. συνέχισε τη νικηφόρα πορεία του πετυχαίνοντας το 3Χ3 στο Αργοστολιώτικο ντέρμπι με τον Παγκέ, όπου νίκησε με σκορ 2-0 χωρίς ωστόσο να εντυπωσιάσει, αλλά μικρή σημασία έχει αυτό για την ομάδα του Γ. Τζουγανάτου αφού ο σκοπός επετεύχθη!
Ντέρμπι είχαμε και στην Ιθάκη με την τοπική Πρόοδο να κατακτά το πρώτο της φετινό τρίποντο μετά από "μάχη" στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στον πολύ καλό και δυνατό Πυλαριακό.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την χρονική σειρά τους....
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ  1-0
Με το παιχνίδι Φωκάτων-Πρόννων, το Σάββατο το απόγευμα στις Κεραμειές, άνοιξε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας.
Οι ομάδες επιθυμούσαν διακαώς τη νίκη για να ξεκολλήσουν από τον «πάτο» του βαθμολογικού πίνακα και να πάρουν «ανάσες» για την συνέχεια.
Οι γηπεδούχοι ωστόσο πιο ουσιαστικοί κατάφεραν στο τέλος να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και να βλέπουν πιο αισιόδοξη τη συνέχεια.
Οι φιλοξενούμενοι αντίθετα, παρά την πολύ καλή τους παρουσία, ανέβαλαν τους πανηγυρισμούς μιας νίκης για τη συνέχεια και σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια τους αφού υπεύθυνοι για αυτό είναι οι ίδιοι αλλά και ο τερματοφύλακας των αντιπάλων τους Μάκης Δίλλαλος.
Α.Ο.Κ.Ι. - Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ  2-0
Ένας πολύ καλός και σοβαρός, στο πρώτο ημίχρονο, Α.Ο.Κ.Ι. την ίδια ώρα Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και στο Αργοστολιώτικο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας δυσκολεύτηκε αρκετά, ιδιαίτερα στο δεύτερο 45λεπτο να πάρει την τρίτη του νίκη σε ισάριθμους αγώνες και συνεχίζει να προηγείται στον βαθμολογικό πίνακα με συγκάτοικο του τα Διλινάτα.
Πιο ουσιαστική και έμπειρη η ομάδα του Γ. Τζουγανάτου απέναντι στη νεανική του Πάγκε του Γ. Βασιλάκη, που το πάλεψε όσο ήταν δυνατόν, με μια ακόμη νίκη και με ένα 3Χ3 με το "καλημέρα" δείχνει ότι φέτος μπορεί να είναι η σειρά του.
Να πούμε ότι οι γηπεδούχοι είχαν σήμερα σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακα τους Ρούντι Αγκούσι που κράτησε το σκορ στα πλαίσια του α’ ημιχρόνου και σε ένα δεύτερο που δεν ήταν καλή η ομάδα του.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ - Α.Π.Σ. ΠΥΛΛΑΡΙΑΚΟΣ  2-1
Το πρωί της Κυριακής στην Ιθάκη για την 3η  αγωνιστική αναμετρήθηκαν η Πρόοδος με τον Πυλαριακό.
Γενικά ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Η Πρόοδος με τα κλασσικά πλέον προβλήματα από τις απουσίες (κάρτες-τραυματισμούς)  απέδειξε για κόμη μια φορά ότι στην έδρα της είναι πολύ σκληρό καρύδι. Από την άλλη ο Πυλαριακός μια ομάδα σωματικά πολύ δυνατή και με γρήγορους παίχτες στα άκρα.
Τελικά η Πρόοδος θα πάρει μια δύσκολη αλλά πολύ σημαντική νίκη με σκορ 2-1 απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.  4-2
Σε ένα παιχνίδι άγριας ποδοσφαιρικής ομορφιάς και αγωνίας, αλλά μέτριο ποιοτικά παρά τα πολλά γκολ που μπήκαν, η Εικοσιμία με ολική ανατροπή επικράτησε του Οδυσσέα Ιθάκης, που προηγείτο ως το 44’ με 0-2, τελικά με σκορ 4-2!
Πολύ κακή η εικόνα της Εικοσιμίας, που παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της, στο πρώτο 45λεπτο. Μάλιστα ήταν τυχερή που μείωσε σε 1-2 ακριβώς στο 45’ και ισοφάρισε με την έναρξη του δεύτερου, στο 46’ σε 2-2.
Από την άλλη ο Οδυσσέας μπήκε στον αγώνα πολύ δυνατά και έξυπνα στημένος στον αγωνιστικό χώρο. Οι «κιτρινόμαυροι» της Ιθάκης έδωσαν χώρο στους γηπεδούχους, πρόσεχαν την άμυνα τους  και ήταν «φωτιά» στις αντεπιθέσεις. Άλλωστε έτσι κατάφεραν να προηγηθούν 0-2.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ  1-1
Φαντασικό σε εξέλιξη παιχνίδι είχαμε την Κυριακή το απόγευμα στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι με τους γηπεδούχους στις καθυστερήσεις να παίρνουν μια σημαντική ισοπαλία και σκορ 1-1 από τους περυσινούς πρωταθλητές.
Πρωταγωνιστής, παρά το λάθος του στο τέλος, αφού έκανε πολλές και μεγάλες επεμβάσεις με αποκορύφωμα την απόκρουση του πέναλτι των γηπεδούχων, ο τερματοφύλακας της Α.Ε.Κ. Απ. Καραίσκος.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν έξυπνα και στημένοι σωστά στον αγωνιστικό χώρο μαζί με την μεγάλη εμφάνιση του Καραίσκου, παραλίγο να φύγουν από το Ληξούρι με μια μεγάλη νίκη. 
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ  0-1
Στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 90+2' τα Διλινάτα «έκλεψαν» τη νίκη από την Σάμη στον αγώνα που έγινε την Κυριακή  το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας.
Έτσι η ομάδα του «μεγάλου χωριού» συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος με «συγκάτοικο» της τον Α.Ο.Κ.Ι..
Το παιχνίδι ήταν μέτριο  ποιοτικά και παιζόταν κυρίως στο κέντρο. Ωστόσο οι ευκαιρίες ήταν λίγες αφού οι δυο προπονητές είχαν ενισχύσει αρκετά το  κέντρο και την άμυνα τους με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν χώροι για επιθετική δραστηριότητα. 
Ημέρα γηπεδούχων η 3η αγωνιστική
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι σημειώσατε "1"
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι σημειώσατε "1" στις νίκες αφού οι μεν γηπεδούχοι κατέκτησαν 4 ενώ οι φιλοξενούμενοι 1
Επίσης είχαμε και 1 ισοπαλία
14 ήταν οι ποδοσφαιριστές αυτή την αγωνιστική, 6 λιγότεροι από την προηγούμενη, που "μάτωσαν" τα αντίπαλα δίχτυα
Το "ποινικό μητρώο" αυτό το Σαββατοκύριακο για τους ποδοσφαιριστές ίδιο με την 2η αλλά και πάλι "κόκκινο" αφού είχαμε συνολικά 2 κόκκινες κάρτες από τους "άρχοντες" του Σαββατοκύριακου
Επίσης αυτό το διήμερο βγήκαν συνολικά 40 κίτρινες κάρτες!!!!!!  
Τρομερός αριθμός και πάλι.
Αήττητες παραμένουν μέχρι τώρα οι ομάδες: Α.Ο.Κ.Ι., Διλινάτα, Εικοσιμία, Α.Ε.Κ., ενώ τη χαρά της νίκης δεν έχουν γευθεί Πρόννοι, Οδυσσέας και Σάμη
Ας μιλήσουμε με αριθμούς 
Στους 6 αγώνες που διεξήχθησαν στα νησιά μας, για την   αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαμε: 
4 νίκες για τους γηπεδούχους, για τους φιλοξενούμενους και ισοπαλία.
Στα αξιοσημείωτα ότι δεν έχει προκύψει "λευκή" ισοπαλία στις τρεις πρώτες αγωνιστικές!!
Από άποψη επιθετικής παραγωγής σε γκολ, η 2η αγωνιστική ημέρα ήταν σημαντικά πεσμένη........ Σημειώθηκαν 15 συνολικά τέρματα. Δηλαδή 10 λιγότερα από την προηγούμενη.
Σκορ είχαμε και στα 6 παιχνίδια. Τα περισσότερα επιτεύχθηκαν σε αυτό μεταξύ Εικοσιμίας - Οδυσσέα Ιθάκης στις Κεραμειές, συνολικά 6!!
Στα γκολ επικράτησαν οι γηπεδούχοι που πέτυχαν  10 έναντι 5 των φιλοξενούμενων.
Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί σε μ.ο. 2,5 γκολ ανά αγώνα!!!!
Καλύτερη επίθεση μέχρι τώρα συνεχίζει αυτή του Α.Ο.Κ.Ι με 12 τέρματα στο ενεργητικό της.
Καλύτερη άμυνα επίσης της ίδιας ομάδας, με παθητικό αφού ο Αγκούσι και η "παρέα" του έχουν φροντίσει για αυτό. Λέτε να ξεπεράσει το ρεκόρ του Άννινου με την Α.Ε.Κ.; 
Χειρότερες επιθέσεις μέχρι τώρα είναι αυτές των Φωκάτων, Πρόννων και Σάμης με γκολ στο ενεργητικό τους!
Χειρότερη άμυνα,  των Πρόννων με 13 τέρματα παθητικό.
Κίτρινες κάρτες, είχαμε συνολικά 40!!!!!!!! Οι περισσότερες (9) στο παιχνίδι Παλληξουριακού-Εικοσιμίας στον Άγιο Αντώνη με διαιτητή τον κ. Π. Κομητόπουλο.
Κόκκινες: Το "ποινικό μητρώο" των ποδοσφαιριστών και αυτή την αγωνιστική θα λέγαμε πως ήταν καλό, αφού είχαμε και πάλι 2 κάρτες τέτοιου χρώματος.
Στον πίνακα των σκόρερ συνεχίζει σε θέση "οδηγού", αν και δεν πέτυχε κάποιο αυτή την αγωνιστική,  με γκολ ο Γ. Βουκελάτος του Α.Ο.Κ.Ι. 
Ακολουθούν με 3 τέρματα οι: Κ. Βιτωράτος Πυλαριακού, ΔΑποστόλου Εικοσιμίας και Δ. Αρταβάνης Προόδου Ιθάκης. Στη συνέχεια ακολουθούν αρκετοί με δυο τέρματα ή λιγότερα.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής
α/α
Ομάδες
Αποτέλεσμα
1.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
1 - 0
2.
Α.Ο.Κ.Ι. – Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
2 - 0
3.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ. – Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
2 - 1
4.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
4 - 2
5.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
1- 1
6.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
0 - 1
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
Α.Ο.Κ.Ι.
9
3
3
0
0
12
0
2.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
9
3
3
0
0
4
1
3.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
7
3
2
1
0
8
5
4.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
5
3
1
2
0
6
4
5.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞ/ΚΟΣ
5
3
1
2
0
4
2
6.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ.
4
3
1
1
1
5
6
7.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦ/ΚΟΣ
3
3
1
0
2
6
5
8.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
3
3
1
0
2
5
6
9.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
3
3
1
0
2
2
4
10.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.
1
3
0
1
2
4
10
11.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
1
3
0
1
2
2
4
12.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
0
3
0
0
3
2
13
Η επόμενη αγωνιστική (4η  1-2/11/14)
α/α
Ομάδες
1.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΥΣ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
2.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο.Κ.Ι.
3.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
4.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
5.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
6.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
ΤΑ + & ΤΑ - 
  Στα συν της αγωνιστικής 
* Στην ανακοίνωση του Παλληξουριακού για το fairplay του Κ. Νικολοβιένη στο μεταξύ των δυο ομάδων παιχνίδι. Πολύ μεγάλο πράγμα η αναγνώριση του γεγονότος. Η ομάδα της Παλλικής ανέκαθεν αναδείκνυε τις αξίες..... πολλά μπράβο!!!
* Στην Α.Ε.Κ., που αν και αγωνίζεται με "δέκα", καταφέρνει και κρατάει το αήττητο στο φετινό πρωτάθλημα παλεύοντας με νύχια και με δόντια κάθε παιχνίδι ξεχωριστά....Θέλει καρδιά για να το καταφέρεις αυτό και οι "κιτρινόμαυροι" φαίνεται ότι την έχουν!!! Δεν πρέπει να παίζει τελικά κανείς με την "καρδιά" της πρωταθλήτριας!!!!!
Στον Αποστόλη Καραίσκο που για μια ακόμη Κυριακή απέδειξε πόσο σπουδαίος τερματοφύλακας παραμένει πιάνοντας στον Άγιο Αντώνη... ό,τι κυκλοφορούσε...χαμηλά.... ψηλά και ..... διαγώνια με αποκορύφωμα το πέναλτι του Τοτζάι!!!!
* Στην Εικοσιμία, που παρά την πολύ κακή ημέρα που βρέθηκε στο πρώτο ημίχρονο, κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 0-2 και να το μετατρέψει τελικά σε ένα περιποιημένο 4-2!!!
* Στον "μικρό" της Εικοσιμίας, Ανδρέα Γρηγοράτο για το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα.... Ο "μικρός" που φαίνεται "μπαλαδόφατσα" δείχνει νάχει το ταλέντο και την όρεξη να ανέβει ψηλά ποδοσφαιρικά... Εμείς του το ευχόμαστε!!
* Στις μικτές μας ομάδες για την προσπάθεια τους στους αγώνες με τις αντίστοιχες της Ζακύνθου.... Ειδικά στους "μικρούς" του Διον. Λιονάτου που πήραν και τη νίκη με 1-0... Μπράβο και άλλα τέτοια στη συνέχεια....
* Στον Α.Ο.Κ.Ι. και τα Διλινάτα που οδηγούν την κούρσα του βαθμολογικού πίνακα της Α΄ κατηγορίας... Ειδικά ο πρώτος φαίνεται να το θέλει πολύ φέτος... Όμως και οι δεύτεροι ξεκίνησαν εντυπωσιακά με ένα 3Χ3 και πιστεύουν ότι θα έρθουν ξανά οι ημέρες της προ 3ετίας επέλασής τους!!!
* Στις καλές (παρά τις πολλές και αυστηρές κίτρινες) διαιτησίες που είχαμε αυτή την αγωνιστική στα περισσότερα γήπεδα... Τα καλά να λέγονται!!!
  Στα πλην της αγωνιστικής 
* Πάλι τα ίδια με τους "μαύρους" και χειρότερα θα λέγαμε.... Άκουσον άκουσον 40 κίτρινα "τεμάχια" και δυο "κόκκινα" μοίρασαν την 3η αγωνιστική στους ποδοσφαιριστές των ομάδων μας.... Ήθελα νάξερα αν μέτραγαν, οι ομάδες θα μπορούσαν να συμπληρώσουν ενδεκάδες στα επόμενα παιχνίδια τους;... Ήμαρτον βρε παιδιά, Κινέζους θα μας κάνετε!!
Σε όσους δεν σέβονται την ιστορία κάποιων ανθρώπων και τους συμπεριφέρονται με αυτόν το απαράδεκτο τρόπο. Μάλιστα αν δείτε και την συμπεριφορά τους όταν κάνουν παρατηρήσεις..... Σίγουρα δε συνάδει με τον σκοπό τους.... Χάθηκε ο σεβασμός, το χαμόγελο και ο πληθυντικός για κάποιους... Κρίμα!!!
* Και αυτή την φορά στην κατάντια των αγωνιστικών χώρων της Κεφαλονιάς... Τι και αν φωνάζουμε, τι κι αν γράφουμε.... μάλλον σε ώτα μη ακουόντων απευθυνόμαστε... Δε γίνεται αλλιώς...   Ευχόμαστε όμως να μην συμβεί τίποτε, γιατί τότε.....
* Σε όσους συνεχίζουν να κάνουν το "σκονάκι" επάγγελμα...............
Α.Σ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
ΑΝΔΡΕΣ
Μόνος πρώτος ο Α.Σ.Κ.! Νίκησε στην Πάτρα την Απολλωνιάδα 52-38  και έκανε το 3 στα 3
Άλλη μία μεστή και ουσιαστική εμφάνιση, οδήγησε τον Αθλητικό Σύλλογο Κεφαλονιά σε νέα νίκη τούτη τη φορά στην Πάτρα επί της Απολλωνιάδας με 52-38.
Πλέον ο ΑΣΚ, έμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας της Α2 ΕΣΚΑ-Η, έχοντας πετύχει ισάριθμες νίκες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Οι παίκτες του Λεωνίδα Παπαδάτου, πήραν από την αρχή τα ηνία του αγώνα και χωρίς σε κανένα σημείο να χάσουν τον έλεγχο και το προβάδισμα, έφτασαν στην τελική επικράτηση.
Βαθμολογία Α2 ΕΣΚΑΗ
(Σε 3 αγώνες)
Α.Σ. Κεφαλονιά 9 191-161
Κρήνη ’97 5 181-138
Κρόνος 5 178-170
Ιτιές 5 198-160
Αχαιός ’47 5 201-161
ΕΑ Παραλίας 5 202-198
Δύμη ’07 5 218-204
Υπερίων 5 182-180
Απολλωνιάδα 4 131-160
Λεχαινά 4 121-178
Πύργος ’99 4 145-164
Προμηθέας 2014 3 205-201
Πατρέας 3 140-178
Δικέφαλος 3 190-220
Η επόμενη αγωνιστική (5η)
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
26/10/14
6:00:
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΠΑΤΡΕΥΣ ΑΠΣ - ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΑΕ
29/10/14
9:00:
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΚΡΗΝΗ 97 ΑΟΚ - ΔΥΜΗΣ Α.Ο.
29/10/14
8:00:
ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ
ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΓΕΑ - ΚΡΟΝΟΣ ΑΟ ΠΑΤΡ.
02/11/14
1:30:
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ - ΠΥΡΓΟΣ 99
29/10/14
7:15:
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΟΙ - ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΑΣ
29/10/14
7:30:
Ε.Α.Π
ΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014 - ΙΤΕΩΝ ΕΣ ΠΑΤΡ.
29/10/14
9:00:
ΚΛ.ΑΠΟΛΛΩΝ
ΑΧΑΙΟΣ 47 ΑΣ - ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΟ Π
ΕΦΗΒΟΙ
Παραλίγο ανατροπή οι Εφηβοι – Νίκη χωρίς να ιδρώσουν οι Παίδες
Οι Έφηβοι του ΑΣΚ υποδέχθηκαν στο Αργοστόλι τον Κόροιβο και λίγο έλειψε να κάνουν την μεγάλη ανατροπή και να φτάσουν σε μία σπουδαία νίκη.
Τελικά η ομάδα από την Αμαλιάδα κατάφερε να πάρει την νίκη με 62-56, έχοντας στην σύνθεσή της έναν εξαιρετικό παίκτη που ονομαζόταν, Αρχιμανδρίτης, ο οποίος σημείωσε 45 πόντους ( με 2 τρίποντα) από τους 62 της ομάδας του.
Από την ομάδα μας έλειψε ο Καλαφάτης, ο οποίος χθες αγωνίστηκε με την ανδρική ομάδα. Κέρδος ωστόσο ήταν η συμμετοχή των 99άρηδων παικτών του παιδικού, όπως ο Ντεράι και ο Θεοδωράτος.
Η επόμενη αγωνιστική (6η)
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
02/11/14
2:30:
ΠΥΡΓΟΥ - Γ.ΒΑΣΙ
ΑΟ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕ ΠΥ - ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ
01/11/14
3:00:
ΑΕΘΛΕΙΟΝ
ΑΙΓΕΑΣ ΑΟ - ΠΥΡΓΟΥ ΓΑΣ - ΠΑΝΗΛΕΙ
01/11/14
2:00:
Β.ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ
ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΣ - ΑΓΣ ΣΤΡΟΥΣΙΟΥ
01/11/14
1:15:
ΑΕΘΛΕΙΟΝ
ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ ΑΕ - ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΓΕ

ΠΑΙΔΕΣ
Στα "χαρτιά" οι παίδες το ροζ Φ.Α.
Οι Παίδες χωρίς να ιδρώσουν κατάφεραν να πάρουν στα χαρτιά τη νίκη με 20-0 επί του Υπερίωνα καθώς η ομάδα την Πελοπόννησο δεν κατέβηκε στον αγώνα.
Η επόμενη αγωνιστική (6η)
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
02/11/14
12:00
ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ
ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΣ - ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ
02/11/14
12:30
ΚΛ. ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ
ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Ν.Ε.Ο - ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ ΓΣ
01/11/14
4:00:
Β.ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ
ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΓΕΑ - Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕ ΠΥ
01/11/14
11:15
ΑΡΧ.ΟΛΥΜΠΙΑ
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΑΟ - ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΓΕ
N.E.O. ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ
ΠΑΙΔΕΣ
Νίκη με καλή εμφάνιση για τον ΝΕΟΛ 61-49 τον Κόροιβο Αμαλιάδας
Η ομάδα μας, πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη φετινή της εμφάνιση, επικράτησε αρκετά εύκολα του αντιπάλου της που πάλεψε ως το τέλος, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο ΝΕΟΛ ήταν σταθερά μπροστά από την αρχή. 
Όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις. Ήταν μαχητικοί, συνεπείς στην αμυντική λειτουργία και είχαν ομαδικό πνεύμα.
Η επόμενη αγωνιστική (6η)\
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
02/11/14
12:00
ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ
ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΣ - ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ
02/11/14
12:30
ΚΛ. ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ
ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Ν.Ε.Ο - ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ ΓΣ
01/11/14
4:00:
Β.ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ
ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΓΕΑ - Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕ ΠΥ
01/11/14
11:15
ΑΡΧ.ΟΛΥΜΠΙΑ
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΑΟ - ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΓΕ
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΝ - ΠΛΗΝ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου