Τρίτη, Οκτωβρίου 14

Ο απόηχος των Σπορ του Σαββατοκύριακου







Α'  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας στα περισσότερα γήπεδα. 
Η εικόνα και το επίπεδο των ομάδων αρκετά καλή σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και αν εξαιρέσουμε τα παιχνίδια Α.Ο.Κ.Ι.-Πρόννων και Πυλαριακού-Οδυσσέα που είχαν πρωταγωνιστές μόνο τους νικητές, στα υπόλοιπα γήπεδα έπεσαν "κορμιά" για τη νίκη και τους βαθμούς.
Α.Ο.Κ.Ι.
Πραγματικά ένα καλό μήνυμα αυτό και μάλιστα με το καλημέρα της φετινής χρονιάς. Σίγουρα περιμένουμε πολύ καλύτερα πράγματα φέτος.... 
Όσο για τη διαιτησία υπήρξαν κάποια παράπονα σε μερικά παιχνίδια αλλά και αυτό είναι μέσα στα παιχνίδια. Όμως οι 27 κίτρινες και οι 5 κόκκινες κάρτες!!!!! που βγήκαν στα 6 παιχνίδια είναι υπερβολικός αριθμός........ Ας αφήσουν τους ποδοσφαιριστές να είναι οι πρωταγωνιστές και τον κόσμο να χαίρεται από αυτό που θα του προσφέρουν.....
Και με τους συνολικά έξι αγώνες του προγράμματος της 1ης αγωνιστικής, άνοιξε η αυλαία του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας το Σαββατοκύριακο που έφυγε. 
Πρεμιέρα λοιπόν ενός ακόμη πρωταθλήματος που όλοι προσδοκούμε ότι φέτος θα είναι διαφορετικό από κάθε άλλη χρονιά αφού αυτό φάνηκε με το καλημέρα.
Στα αξιοσημείωτα η άνετη νίκη του νεοφώτιστου Πυλαριακού επί του επίσης νεοφώτιστου Οδυσσέα Ιθάκης με το παιχνίδι να καταγράφει μεγάλο νικητή τον πρώτο με σκορ που δεν χωράει καμία αμφισβήτηση για το δίκαιο της επικράτησης του στο 4-0. Εδώ να πούμε ότι την διαφορά έκανε ο νεοαποκτηθείς, έμπειρος σκόρερ της ομάδας Κ. Βιτωράτος ο οποίος έδειξε με την γενικότερη παρουσία του ότι παραμένει ένας από τους καλύτερους σκόρερ του πρωταθλήματος!
Επίσης η άνετη επικράτηση του πολύ ενισχυμένου φέτος Α.Ο.Κ.Ι. ο οποίος με σβησμένη "μηχανή" πήρε εύκολα τη νίκη από τους Πρόννους με τους τελευταίους να δείχνουν ότι φέτος θα δώσουν και πάλι "μάχη" για να αποφύγουν το "μοιραίο"!
Εντυπωσιακό ήταν επίσης το πέρασμα των πρωταθλητών από το νησί του Οδυσσέα επικρατώντας με σκορ 3-1. Ένα πέρασμα απάντηση σε όσους τους αμφισβητούν που ήρθε μάλιστα με ανατροπή στα τελευταία 20' του αγώνα. Να τονίσουμε αγωνίστηκαν για 90' με δέκα λόγω έλλειψης "μικρού"!!!!
Μεγάλο παιχνίδι στις Κεραμειές που κρίθηκε στις καθυστερήσεις και την γηπεδούχο Εικοσιμία να "κλέβει" μια τεράστια νίκη από την Σάμη που έπαιξε στα ίσια και παραλίγο να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από τη Λειβαθώ.
Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό και δικαιώνει όσους πιστεύουμε ότι φέτος οι ομάδες που θα μπουν στο "κόλπο" θα είναι πολλές!!

Στο άλλο ντέρμπι της αγωνιστικής στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου τα Διλινάτα σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση πήραν μεγάλη νίκη στο γκολ (1-0) από τον Παγκεφαλληνιακό που φέτος δεν βγάζει την περυσινή "φρεσκάδα" και δεν δείχνει την ομάδα που θαυμάσαμε τερματίζοντας μάλιστα στην 3η θέση της τελικής βαθμολογίας πέρυσι.

Και εδώ έγινε ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών και στα 90'!!
Τέλος ο Παλληξουριακός τα χρειάστηκε στις Κεραμειές απέναντι στα Φωκάτα. Όμως η προσωπικότητα όπως και η εμπειρία κάποιων ποδοσφαιριστών του έδωσε τη νίκη στην ομάδα από το Ληξούρι με σκορ 2-0 και την γλίτωσε από τα χειρότερα.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν σαφώς βελτιωμένοι και ανταγωνιστικοί απέναντι στον πολύ ενισχυμένο φέτος αντίπαλο τους, πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό, διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι, ενώ το δεύτερο γκολ της ήττας τους το δέχθηκαν στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την χρονική σειρά τους....
Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ 6-0
Δείχνοντας από την αρχή τις φετινές του "άγριες" διαθέσεις, ο Α.Ο.Κ.Ι. δε δυσκολεύτηκε να μπει με το δεξί στις  υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα της Α΄ τοπικής κατηγορίας επικρατώντας εύκολα των Πρόννων σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με σκορ 6-0. Η ομάδα του Γ. Τζουγανάτου σαφώς καλύτερη πιο έτοιμη από την αντίπαλο της, και με τον Γ. Βουκελάτο σε εξαιρετική ημέρα πήρε μια εύκολη όσο και δίκαιη νίκη δηλώνοντας με την απόδοση της ότι φέτος θα είναι ένα από τα δυνατά φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ 2-1
Το Σάββατο το απόγευμα στις Κεραμειές σε ένα παιχνίδι ντέρμπι από το πρώτο ως το τελευταίο του λεπτό, η Εικοσιμία στις καθυστερήσεις "έκλεψε" τη νίκη από την Σάμη με σκορ 2-1.  Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλό ποιοτικά, είχε ρυθμό και ήταν ακριβώς όπως το περιμέναμε, δηλαδή ένα μεγάλο ντέρμπι με στοιχεία που σε καθηλώνουν σαν θεατή. Κόκκινες, κίτρινες κάρτες, δοκάρια, χαμένες ευκαιρίες αγωνία, δύναμη και πολύ σασπένς. Η Σάμη θα μπορούσε να φύγει ακόμη και με το διπλό από τις Κεραμειές αφού σπατάλησε σημαντικές ευκαιρίες μετά το 1-1 και όπως ήταν λογικό ο νόμος του ποδοσφαίρου και η εμπειρία των γηπεδούχων την τιμώρησαν και μάλιστα με άσχημο τρόπο αφού δέχθηκε το γκολ της ήττας της στο 90+3'.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ  4-0
 
Πολύ σημαντική νίκη για τον Πυλαριακό στο ντέρμπι των νεοφώτιστων της Α' κατηγορίας, επί του Οδυσσέα Ιθάκης με σκορ 4-0 το πρωί της Κυριακής στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου. Η ομάδα του Κ. Κουγιανού πολύ καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο, φωτιά και λάβα στις αντεπιθέσεις και με έναν έμπειρο επιθετικό στο ρόστερ της, τον Κ. Βιτωράτο που πέτυχε τα τρία από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του επικράτησε δίκαια και καθαρά των Ιθακήσιων που ήρθαν στην Κεφαλονιά με πολλές απουσίες.
Α.Ο ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ  1-3
Κυριακή πρωί στις 11:00 στο Βαθύ διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Προόδου και  ΑΕ Κεφαλονιάς για την πρώτη αγωνιστική του  Πρωταθλήματος. Ο καιρός ήταν εξαιρετικός αλλά αρκετά ζεστός κάτι το οποίο επηρέασε τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.
Η  ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και γενικά έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο με την μπάλα κάτω και πολύ ωραίες εναλλαγές. Η Πρόοδος  από την άλλη  αν και με σοβαρές απώλειες στάθηκε πολύ καλά στο παιχνίδι και γενικά  είναι μια πολύ δυνατή ομάδα με δυνατή έδρα.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ  0-1
Σε ένα μέτριο και πολύ δυνατό παιχνίδι την Κυριακή το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ο Παγκεφαλληνιακός τυπικά γηπεδούχος γνώρισε την ήττα από τα Διλινάτα με σκορ 1-0. Στο πρώτο 45λεπτο η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο δεν ήταν αντάξια των δυο ομάδων και οι φάσεις μπροστά στις δυο εστίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ  0-2
Δύσκολα ο Παλληξουριακός επικράτησε την ίδια ώρα στις Κεραμειές των Φωκάτων με σκορ 2-0 και ξεκίνησε με το «δεξί» την φετινή του προσπάθεια στην Α’ κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλοί και έπαιξαν στα ίσια τον αντίπαλο τους ο οποίος αν δεν διέθετε στις τάξεις του κάποιους έμπειρους και ικανούς ποδοσφαιριστές ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά στο σημερινό παιχνίδι.
Γηπεδούχοι φιλοξενούμενοι σημειώσατε "Χ"
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι σημειώσατε "Χ" στις νίκες αφού αμφότεροι αυτή την αγωνιστική πήραν από τρεις.
Δεν είχαμε καμία ισοπαλία
14 ήταν οι ποδοσφαιριστές που "μάτωσαν" τα αντίπαλα δίχτυα
Το "ποινικό μητρώο" αυτό το Σαββατοκύριακο για τους ποδοσφαιριστές "κατακόκκινο" αφού είχαμε 5 κόκκινες κάρτες από τους "άρχοντες" του Σαββατοκύριακου
Επίσης αυτό το διήμερο βγήκαν συνολικά 27 κίτρινες κάρτες!!!!!!  
Σκεφθείτε νάρθουν και τα ντέρμπι βρε παιδιά.....
Ας μιλήσουμε με αριθμούς 
Στους 6 αγώνες που διεξήχθησαν, για την   αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαμε: 
3 νίκες για τους γηπεδούχους, για τους φιλοξενούμενους.
Από άποψη επιθετικής παραγωγής σε γκολ η 1η αγωνιστική ημέρα ήταν πολύ καλή........  Σημειώθηκαν 20 συνολικά. 
Σκορ είχαμε και στα 6 παιχνίδια. Τα περισσότερα στο παιχνίδι μεταξύ Α.Ο.Κ.Ι. -Πρόννων, συνολικά 6!!
Στα γκολ επικράτησαν οι γηπεδούχοι που πέτυχαν  13 έναντι 7 των φιλοξενούμενων.
Συνολικά σημειώθηκαν 20 τέρματα, αριθμός που αντιστοιχεί σε μ.ο. 3,33 ανά αγώνα!!!!
Καλύτερη επίθεση για την 1η αγωνιστική αυτή του Α.Ο.Κ.Ι με 6 τέρματα στο ενεργητικό της.
Καλύτερη άμυνα των Α.Ο.Κ.Ι., Πυλαριακού, Παλληξουριακού και Διλινάτων με 0 παθητικό. 
Χειρότερη επίθεση στην 1η αγωνιστική των Πρόννων, Οδυσσέα Ιθάκης, Φωκάτων και Παγκεφαλληνιακού με γκολ στο ενεργητικό τους!
Χειρότερη άμυνα,  των Πρόννων με γκολ παθητικό.
Κίτρινες κάρτες, είχαμε συνολικά 27!!! 
Κόκκινες: Το "ποινικό μητρώο" των ποδοσφαιριστών αυτή την αγωνιστική αρκετά βεβαρημένο αφού είχαμε 5 κάρτες τέτοιου χρώματος.

Στον πίνακα των σκόρερ σε θέση "οδηγού" με το καλημέρα και 3 γκολ οι Γ. Βουκελάτος του Α.Ο.Κ.Ι. και Κ. Βιτωράτος του Πυλαριακού. Ακολουθεί ο Γ. Κόμητας του Α.Ο.Κ.Ι. με 2.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής
α/α
Αγώνας
Αποτέλεσμα
1.
Α.Ο.Κ.Ι. – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
6 – 0
2.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
2 - 1
3.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ. – Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
1 - 3
4.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ  - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.
4 - 0
5.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
0 - 1
6.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
0 - 2
Η  βαθμολογία
(Σε  1 αγώνα)
α-α
Ομάδες
Βαθμοί
Τέρματα
1.
Α.Ο.Κ.Ι. 
3
6 - 0
2.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ 
3
4 - 0
3.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
3
3 - 1
4.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
3
2 - 0
5.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ 
3
2 – 1
6.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
3
1 - 0
7.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦ/ΚΟΣ
0
0 - 1
8.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
0
1 - 2
9.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
0
0 - 2
10.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
0
1 - 3
11.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
0
0 - 4
12.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ 
0
0 - 6
Η επόμενη αγωνιστική (2η  18-19/10/14)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
2.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ – Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
3.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
4.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ. – Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ.
5.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο.Κ.Ι.
6.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
ΤΑ + & - 
  Στα συν της αγωνιστικής 
* Σε όσους επιτέλους..... κατάλαβαν ότι για ότι κακό γίνεται στο ποδόσφαιρο μας δεν φταίνε οι φωτογράφοι!!!!
Στον πιστό μας φίλο που μας διορθώνει στο όποιο λάθος υπάρχει στο ρεπορτάζ από τον "δαίμονα" του ηλεκτρονικού τυπογραφείου.
* Στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ο φίλος μας ο Σπυράγγελος... Τρέχει και δεν φτάνει κάθε μέρα να τα έχει όλα στην τάξη..... 
Μπράβο του γιατί παλεύει ολομόναχος!!!
* Στο πολύ ωραίο θέαμα που πρόσφεραν οι ποδοσφαιριστές στα περισσότερα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής της Α' κατηγορίας στέλνοντας μήνυμα ότι φέτος θα προσφέρουν μεγάλες συγκινήσεις.
* Στις προσπάθειες των "μικρών" των ομάδων που παλεύουν άνισα πολλές φορές, απέναντι σε ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν εύκολα να είναι πατεράδες τους για να μην πούμε παππούδες τους... Έτσι για να τους επιβραβεύουμε κιόλας!!!!
* Στην πρωταθλήτρια Α.Ε.Κ. που συνεχίζει να αγωνίζεται με "10" από την αρχή και παρόλα ταύτα πήρε το μεγάλο διπλό στο Βαθύ... Βέβαια το γεγονός αυτό κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν και στα πλην (-) της στήλης!! Σίγουρα κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει στην πρωταθλήτρια ομάδα του νησιού η οποία πρέπει να βρει άμεσα λύση "λύνοντας" παράλληλα και τα χέρια του Γ. Τόγια....
* Στον "γερόλυκο" των γηπέδων μας που φέτος δοκιμάζει ποδοσφαιρικά την τύχη του στον Πυλαριακό και μάλιστα με το "καλημέρα" έκανε και χατ τρικ στον αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο τον Οδυσσέα Ιθάκης..... Φυσικά και μιλάμε για τον Κώστα Βιτωράτο!!! 
Η τέχνη δεν ξεχνιέται!!!!!
  Στα πλην της αγωνιστικής 
* Η άθλια κατάσταση των αγωνιστικών χώρων των γηπέδων της Κεφαλονιάς... Κάντε κάτι κύριοι υπεύθυνοι.. Θα τσακίσετε κόσμο...
Στους "μαύρους" που μοιράζουν τις κάρτες με το παραμικρό.... 5 κόκκινες και 27 κίτρινες σε 6 αγώνες είναι πολλές παλληκάρια μου.... Φανταστείτε νάρθουν και τα δύσκολα ντέρμπι.... Θα κοκκινοκιτρινίσουμε!!!!!
* Αγανακτισμένος παράγοντας στην κερκίδα του Δ.Α.Κ. είπε το παρακάτω και εμείς το βάζουμε αυτούσιο στα πλην αφού δηλώσουμε ότι συμφωνούμε απόλυτα μαζί του.
Συγκεκριμένα για την "άρνηση των "μαύρων" να βοηθήσουν στα δύσκολα τις ομάδες και το τοπικό ποδόσφαιρο, ρίχνοντας την αποζημίωση τους (εξοδολόγιο) όπως έγινε και γίνεται στις περισσότερες Ενώσεις της χώρας.
Πρέπει και αυτοί να καταλάβουν, άλλωστε λένε ότι κάνουν... λειτούργημα και να βοηθήσουν με τον τρόπο τους. Στα σημερινά πλαίσια νάνε σίγουροι ότι δεν προσφέρουν κάτι στα Σωματεία και στους παράγοντες που "ματώνουν" τις τσέπες τους για να τα καταφέρουν.... Επιτέλους αλληλεγγύη!!!"
Είπαμε σήμερα να μην γράψουμε πολλά πλην (-) αφού ακόμη καλά καλά δεν ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Έτσι η ανοχή και η ευκαιρία σε κάποιους να τα διορθώσουν είναι επιβεβλημένη!!
Καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλους, χωρίς τραυματισμούς, γκρίνια και μιζέρια στο τοπικό ποδόσφαιρο. Όλοι μας να βάλουμε πλάτες για νάρθουν καλύτερες μέρες σε πείσμα των καιρών και της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που βιώνουμε όλοι μας!
Α.Σ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
ΑΝΔΡΕΣ
Νίκη δια πυρός και σιδήρου πέρασε από τα Ροίτικα ο ΑΣΚ 
Σπουδαία νίκη πέτυχε στην πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, ο οποίος νίκησε στα Ροϊτικα την ΕΑ Π με 67-64.
Η ομάδα του Λεωνίδα Παπαδάτου έδειξε να έχει ψυχραιμία, αλλά και ψυχικά αποθέματα στο έξτρα πεντάλεπτο και έφτασε στην τελική επικράτηση.
Οι γηπεδούχοι είχαν καταφέρει να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση με ένα απίθανο τρίποντο του Σιδέρη στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα, σχεδόν πετώντας την μπάλα από την μία άκρη του γηπέδου στην άλλη.
Στην παράταση ο ΑΣΚ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 61-64, κατάφερε με ένα εξαιρετικά κρίσιμο τρίποντο από τον Ιορδάνη Γεμενετζή να ισοφαρίσει σε 64-64 και εν συνεχεία με ψυχραιμία στις βολές να φτάσει στη νίκη.
ΕΦΗΒΟΙ
Μια νίκη και μια ήττα για του Έφηβους
ΑΣΚ – Ζάκυνθος 56-66
Διαιτητές: 17-22, 36-39, 49-56, 56-66
Δεκάλεπτα: Αραβαντινός – Γεράνιος
ΑΣΚ (Σάββας Κυριακίδης): Μουίκης 13, Παπαδημητρίου 17 (1), Λάλης Χ., 10 (2), Φραγκιάς 5 (1),Τζωρτζάτος, Βαλλιανάτος 2, Αντωνέλλος 2, Ντιήλ Α. 3 (1), Ντιήλ Ντ., Λάλης Β. 4.
ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Χαϊκάλης): Ντινόπουλος 10, Λογοθέτης 11, Κουτουλογένης 20 (2), Μαυρίας 10, Βιλιάρδος 8, Μπλέτσος 2, Θεοδωρίτσης 5 (1), Μάργαρης, Κατσίγιαννος.
Στρούσι – ΑΣΚ 41-74
Διαιτητές: Σταθόπουλος – Βλάχος
ΑΣΚ: Καλαφάτης 22, Παπαδημητρίου 20 (3), Μουίκης 20, Λάλης Β. 8., Φραγκιάς 2, Λάλης Χ. 2, Ντιήλ Αντζελο, Ντιήλ Ντόμινικ, Αντωνέλος, Τζωρτζάτος.
ΠΑΙΔΕΣ
Δύο ήττες για τους παίδες από Ζάκυνθο και Ηρακλή Πύργου
ΑΣΚ – Ζάκυνθος 49-60
Διαιτητές: Αραβαντινός – Γεράνιος
Δεκάλεπτα: 12-6, 25-32, 41-40, 49-60
ΑΣΚ (Μάκης Μαρκάτος): Κουμαριώτης 4, Γιαννάτος 5 (1), Διακρούσης, Θεοδωράτος 14, Ντεράι 9 (1), Ζαπάντης, Χατζής 1, Μουίκης Γ. 7 Τραυλός 9, Μέκος.
Ζάκυνθος (Ακτύπης): Δάρνος 12 (1), Μάργαρης Δ. 8, Μάργαρης Μ. 16, Αποστολάτος, Θεοδωρίτσης, Εφέπουλος 22 (2), Μπακάμης 2.
Ηρακλής Πύργου – ΑΣΚ 41-19
Διαιτητές: Σταθόπουλος – Βλάχος
ΑΣΚ: Θεοδωράτος 9, Ντεράι 4, Μουίκης Γ. 3, Διακρούσης 2, Τραυλός 1, Γιαννάτος, Μέκος, Ζαπάντης, Κουμαριώτης, Χατζής, Παυλάτος. 
N.E.O. ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ
ΠΑΙΔΕΣ
Δύο σπουδαίες νίκες για τους παίδες του Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου το Σαββατοκύριακο
Πρώτη το Σάββατο 58-50 μέσα στη Ζάκυνθο και η άλλη την Κυριακή στο Ληξούρι
Α.Γ.Ε.Ζ. - Ν.Ε.Ο.Λ.  50 - 58
Την πρώτη της νίκη και μάλιστα εκτός έδρας έκανε η παιδική ομάδα του ΝΕΟΛ στην Ζάκυνθο επικρατώντας της ΑΓΕΖ με 58-50.
Οι παίχτες του Μανώλη Δούλια έδειξαν αποφασιστικότητα από την αρχή του αγώνα επιβάλλοντας τον δικό τους  ρυθμό και ελέγχοντας το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του. 
Ν.Ε.Ο.Λ. - Ολυμπιονίκης Πύργου 72 - 26
Στη συνέχεια επιβλήθηκε άνετα στο Ληξούρι την Κυριακή του Ολυμπιονίκη με σκορ  77-26!! 
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΝ - ΠΛΗΝ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου