Κυριακή, Οκτωβρίου 19

Δια πυρός και σιδήρου τα Διλινάτα..... 2-1 τα Φωκάτα


Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ  2-1
                                                  
Δυσκολεύτηκαν τα Διλινάτα 2-1... παρολίγο "έμφραγμα" στο τέλος
Σε ένα μέτριο παιχνίδι σήμερα το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου τα Διλινάτα δυσκολεύτηκαν απέναντι στα Φωκάτα και αφού στο τέλος καρδιοχτύπησαν από τις χαμένες ευκαιρίες των αντιπάλων τους πήραν μια σημαντική νίκη με σκορ 2-1 και συνεχίζουν μετά και την 2η αγωνιστική στην πρώτη θέση με τον Α.Ο.Κ.Ι.
Η ομάδα των Διλινάτων ήταν σε γενικές γραμμές καλυτερη, είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά μετά το 2-0 που πέτυχε νόμιζε ότι έχει τελειώσει το ματς. Έτσι τα Φωκάτα στα τελευταία λεπτά και αφού είχαν μειώσει σε 2-1 παραλίγο να φύγουν με κάτι καλύτερο από την ήττα, όμως πλήρωσαν την αστοχία τους και τις κακές τους επιλογές στην τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα να παραμείνουν για δυο αγώνες χωρίς βαθμό.
Φάσεις και γκολ 
Με ένα σουτ του Διον. Τζωρτζάτου εκτός περιοχής για τα Διλινάτα στο 7’ θα έχουμε την πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι και την μπάλα να καταλήγει ψηλά άουτ.
Τα Φωκάτα θα απαντήσουν με ένα καλό σουτ εκτός περιοχής του Γεωργόπουλου που θα στείλει την μπάλα λίγο άουτ πάνω από τα δοκάρια.
Πολύ καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 12’ όταν ο Κ. Τζωρτζάτος θα βρει τον Διον. Τζωρτζάτο  στην πλάτη της άμυνας των Φωκάτων, ο τελευταίος θα προχωρήσει στην περιοχή αλλά το πλασέ του απέναντι από τον Δίλλαλο θα αποκρουστεί με το σώμα, από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.
Γκοοοοοοολ 1-0 για τα Διλινάτα!
Ο Διον. Τζωρτζάτος με ωραία πάσα θα βρει τον Κατσούρη στην μεγάλη περιοχή και πλάγια δεξιά, αυτός θα πιάσει το διαγώνιο σουτ που θα στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία του Δίλλαλου και στα δίχτυα.
Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να πετύχουν το 2-0 στο 24’ όταν το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Κουρκουμέλη θα στείλει την μπάλα να σκάσει μπροστά από τον Δίλλαλο, ο οποίος αιφνιδιάζεται, αυτή θα περάσει από πάνω του και θα σταματήσει για καλή του τύχη στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή της στην αγκαλιά του. 
Ένα δυνατό σουτ του Αραβαντινού εκτός περιοχής στο 38’ θα στείλει την μπάλα να περάσει άουτ πάνω από τα δοκάρια του Παπαδημητρίου.
Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 41’ όταν ο Διον. Τζωρτζάτος μετά την κάθετη του Κατσούρη θα μπει στην περιοχή και θα πλασάρει στην έξοδο τον Δίλλαλο για να προλάβει απομακρύνοντας την τελευταία στιγμή λίγο πριν την γραμμή ο Ξαξίρης.
Αυτή ήταν και η τελευταία φάση για το πρώτο 45λεπτο.
Στο δεύτερο η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο δεν άλλαξε με τα Φωκάτα στο τέλος να τα έχουν με την τύχη (;) τους αφού έχασαν δυο κλασικές ευκαιρίες να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας.
Στο 56’ θα ακυρωθεί ένα γκολ του Διον. Τζωρτζάτου για τους γηπεδούχους με υπόδειξη του α’ βοηθού Λ. Μενεγάτου σε μια δύσκολη φάση.
Γκοοοοοολ και 2-0 για τους γηπεδούχους!
Μετά από 4’ (60’) τα Διλινάτα θα πετύχουν το δεύτερο τους τέρμα και αυτή την φορά θα μετρήσει κανονικά, με εντυπωσιακή καρφωτή κεφαλιά του Διον. Τζωρτζάτου στο πρώτο δοκάρι μετά το καλοχτυπημένο κόρνερ από δεξιά του αδελφού του Κώστα.
Στο 70’ ο Διον. Τζωρτζάτος μετά την κεφαλιά πάσα του Καλαφάτη θα τσιμπήσει την μπάλα με το τακουνάκι στην έξοδο του Δίλλαλου όμως η μπάλα θα περάσει σύριζα άουτ από το δεξί δοκάρι της εστίας του.
Γκοοοοοολ για τους φιλοξενούμενους που μειώνουν σε 2-1!
Ο Δ. Γαρμπής στο 71' με ένα εντυπωσιακό σουτ από πολύ μακριά θα στείλει την μπάλα να καρφωθεί στο αριστερό «Γ» της εστίας του Παπαδημητρίου που έμεινε «άγαλμα» και να βάλει και πάλι δυνατά την ομάδα του στο «κόλπο».
Ένα δώρο του Αναλυτή στο 84’ δεν εκμεταλλεύονται οι φιλοξενούμενοι όταν θα πασάρει από λάθος την μπάλα λίγο έξω από την μικρή περιοχή στον Πολλάτο, ο ποδοσφαιριστής των Φωκάτων αντί να πλασάρει τον Παπαδημητρίου θα προσπαθήσει να την «τσιμπήσει» στην έξοδο με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων να την διώξει με το πόδι και συγχρόνως να σώσει την ομάδα του από βέβαια παραβίαση.
Ένα σουτ του Διον Τζωρτζάτου στο 85’ είναι η απάντηση των γηπεδούχων στην μεγάλη ευκαιρία των Φωκάτων, όμως η μπάλα θα αποκρουστεί με διπλή προσπάθεια από τον Δίλλαλο.
Μεγάλη ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια οι φιλοξενούμενοι θα χαθεί στο 90+1’. Ο Γαρμπής από δεξιά εκτελεί φάουλ με την μπάλα να περνάει στο δεύτερο δοκάρι, εκεί Σαλαπάτας και Ξαξίρης εντελώς μόνοι δεν συνεννοούνται με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει παράλληλα με την εστία του Παπαδημητρίου που απλά παρακολουθούσε την πορεία της, άουτ.
Διαιτητής ο κ. Κ. Κιόσης με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτο και Δ. Ματιάτο.
Οι συνθέσεις
Διλινάτα:(Στ. Αναλυτής), Παπαδημητρίου, Καλιακούδας, Κ. Τζωρτζάτος, Μίρτο, Αναλυτής, Χαραλαμπόγλου, Κουρκουμέλης, Μπάμπης (67’ Καλαφάτης), Κατσούρης (70’ Πεφάνης), Διον. Τζωρτζάτος, Κίργιο (71’ Τζωρτζάτος Φωτ.)
Φωκάτα:(Μ. Αθηναίος), Δίλλαλος, Μάστορας, Πολλάτος, Ξαξίρης, Φραντζής, ντουκάι, Αραβαντινός, Σαλαπάτας, Παπαθερόπουλος (71’ λ.τ. Ρόκκος), Γεωργόπουλος (34’ λ.τ. Γαρμπής), Παπαδάτος (63’ Σέρρας Παν.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου