Κυριακή, Οκτωβρίου 19

Τα "μοιράστηκαν" όλα στο Βαθύ... Οδυσσέας-Πρόοδος 2-2


Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ. - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ.  2-2
                                
Δεν το "Χ"άρηκε κανένας αυτό το 2-2
Σήμερα το πρωί στις 11:00 διεξήχθη το παιχνίδι για την δεύτερη αγωνιστική μεταξύ Οδυσσέα και Προόδου. Ο καιρός ήταν πολύ καλός με ένα ελαφρύ αεράκι κάτι το οποίο έδωσε το δικαίωμα σε πολύ κόσμο να παρακολουθήσει το παιχνίδι.
Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι μιας και οι δύο ομάδες έδειξαν δύναμη και πάθος καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Από την μια πλευρά ο πολύ δυνατός επιθετικά Οδυσσέας και από την άλλη η πολύ δυνατή ως σύνολο φέτος Πρόοδος.
Στο αγωνιστικό κομμάτι και οι δύο μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι με δυνατές «μονομαχίες» στο κέντρο. Η Πρόοδος στο 10’ έμεινε με 10 παίχτες λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας στον Τσάμη για σπρώξιμο στο Κουτσουβέλη. Από εκεί και πέρα ο Οδυσσέας ανέβηκε πίεσε και κατάφερε να προηγηθεί  με τον Cela
Λίγο αργότερα μια δεύτερη ατυχία για την Πρόοδο όταν ο Αρταβάνης χτύπησε αρκετά στο κεφάλι και έμεινε για αρκετή ώρα κάτω. Στη συνέχεια σηκώθηκε αλλά φαινόταν ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει και αντικαταστάθηκε.  Ο Οδυσσέας είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου αλλά ο Τσιντήλας με δύο εντυπωσιακές επεμβάσεις δεν το επέτρεψε.
Στην επανάληψη η Πρόοδος μπήκε αποφασισμένη να φέρει το παιχνίδι στα ίσια κάτι το οποίο το κατάφερε με τον Παπαδόπουλο. Στη συνέχεια το παιχνίδι μεταφέρθηκε και πάλι στο κέντρο με δυνατές μάχες και ενώ ο Οδυσσέας έδειχνε κουρασμένος σε μια αντεπίθεση κατάφερε να ξανά μπει μπροστά στο σκορ με τον Κουτσουβέλη.
Λίγο πριν τη λήξη  και ενώ όλα έδειχναν ότι ο Οδυσσέας θα έπαιρνε μια μεγάλη νίκη ο Qorraj με περίτεχνη εκτέλεση φάουλ θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια και στο 2-2 που θα είναι και το τελικό σκορ.
Φάσεις και γκολ
Στο 7’ ωραία ενέργεια του Cela από αριστερά με την παράλληλη πάσα προς τον Κουτσουβέλη  αλλά ο Τσιντήλας προλαβαίνει με χαμηλή έξοδο.
Στο 12’ καταχτυπημένο φάουλ από τον Προσαλέντη  ο Τσιντήλας πέφτει στην αριστερή του γωνία και διώχνει αρχικά με τον Τσίρο να απομακρύνει στη συνέχεια.
18’ ο Βασιλάκης μέσα στην περιοχή κάνει 2 ντρίπλες και αποφεύγει δύο αμυντικούς και ενώ είναι μόνος απέναντι από τον Λιβιεράτο ο Φατούρος τον προλαβαίνει με ωραία προβολή στη μπάλα.
Στο 25’ όλοι στο γήπεδο πάγωσαν όταν μετά από σέντρα κου Τόφαλου στην πλάτη της άμυνας της Προόδου ο Αρταβάνης μπήκε στην περιοχή και σε κόντρα που είχε με τον Φατούρο χτύπησε αρκετά στο κεφάλι μένοντας σωριασμένος στον αγωνιστικό χώρο για αρκετά λεπτά. Στη συνέχεια και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες σηκώθηκε και έπαιξε όμως φαινόταν ότι δεν  ήταν και πολύ καλά (στο ημίχρονο έγινε αναγκαστική αλλαγή).
Σαν να μην έφτανε αυτό στο 30’ ο Τσάμης πηγαίνει να εκτελέσει  ένα πλάγιο άουτ, ο Κουτσουβέλης τον παρεμποδίζει και ο πρώτος τον σπρώχνει  εσκεμμένα με αποτέλεσμα ο διαιτητής του αγώνα να τον αποβάλει με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Λίγο μετά και συγκεκριμένα στο 32’  ο Προσαλέντης κάνει την κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας της Προόδου, οι αμυντικοί μένουν ψηλά για πάρουν το off side ο Cela όμως ταχύτατος όπως είναι φεύγει προλαβαίνει την μπάλα και βγαίνει μόνος απέναντι στον Τσιντήλα κάνει το πλασέ με την μπάλα να καταλήγει στην δεξιά γωνία του τέρματος της Προόδου, ανοίγοντας το σκορ για τον Οδυσσέα 1-0. 
Στο 39’ ο η φάση του αγώνα όταν ο Renato εκτελεί πολύ όμορφα το φάουλ ένα μέτρο από την γραμμή της μεγάλης περιοχής, ο Τσιντήλας εκτινάσσετε στην δεξιά του γωνία και αποκρούει εντυπωσιακά, η μπάλα όμως καταλήγει στον Αργυρακάκη ο οποίος ανενόχλητος από το ύψος της μικρής περιοχής και σε κενή εστία κάνει το πλασέ και ο Τσιντήλας από κάτω που βρισκόταν σηκώνει το αριστερό του χέρι και διώχνει για δεύτερη φορά σώζοντας την ομάδα του από ένα δεύτερο γκολ.
Τέλος στο 43’ ο ‘’δαιμόνιος’’ Qorraj εκτελεί ένα φοβερό  φάουλ από το κέντρο και αριστερά με την μπάλα να παίρνει τροχιά προς το τέρμα του Οδυσσέα αλλά ο Λιβιεράτος αποκρούει δύσκολα τελευταία στιγμή σε κόρνερ.   
Στο 50’ έρχεται η ισοφάριση για την Πρόοδο όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσίρου οι αμυντικοί του Οδυσσέα δε διώχνουν καλά με τον Παπαδόπουλο να πιάνει το δυνατό σουτ από κοντά και να γράφει το 1-1.
61’ κόρνερ από τον Cela, ο Προσαλέντης την δυνατή κεφαλιά με την μπάλα να παίρνει πορεία προς το ‘’Γ’’ της εστίας της Προόδου και τελικά ο Qorraj να διώχνει με το κεφάλι σε κόρνερ.
68’ η μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Προόδου, ο Κωστόπουλος δεν διώχνει σωστά με αποτέλεσμα ο Κουτσουβέλης να τρέχει να προλαβαίνει την μπάλα και να μπαίνει μόνος στην περιοχή αλλά ο πολύ καλός σήμερα Βρεττός  να διώχνει τελευταία στιγμή.
Στο 75’ ο Renato κάνει την κούρσα από αριστερά μπαίνει στην περιοχή βγάζει την παράλληλη σέντρα με τον Κουτσουβέλη προ του Λαγκαδά να σουτάρει και να κάνει το   2-1 για τον Οδυσσέα.
Στο 80’ ο Qorraj εκτελεί το φάουλ 8 μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή του Οδυσσέα, η μπάλα φεύγει σε χαμηλό ύψος και τελικά καταλήγει στη αριστερή γωνία του Λιβιεράτου κάνοντας το 2-2 για την Πρόοδο.  Ένα πολύ όμορφο γκολ.
Τέλος στο 87’ μια εκτέλεση φάουλ από τον Φατούρο ο Τσιντήλας μπλοκάρει σταθερά.
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Μουζακίτη Β. και Μυρσίνια Γ.
Οι συνθέσεις
Οδυσσέας  (Ζερβός Σ): Λιβιεράτος Γ- Λεκατσάς Κ- Νουτσάτος Δ- Μαλιακρίδας Α- Φατούρος Φ- Αργυρακάκης Ε- Renato B- Μαρούλης Ε- Κουτσουβέλης Π- Προσαλέντης Ν- Cela K.
Πρόοδος  (Πίππος Κ): Τσιντήλας Γ- Κωστόπουλος Δ(Τσιντήλας Τ)- Βρεττός Α- Παπαδόπουλος Α- Τσίρος Α- Τόφαλος Μ- Βλασσόπουλος Ι(Κασσιανός Α)- Τσάμης Η- Αρταβάνης Δ (Λαγκαδάς Κ)- Βασιλάκης Γ- Qorraj R.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου