Σάββατο, Δεκεμβρίου 20

"Χ" αμένοι και οι δυο..... Πρόοδος-Σάμη 1-1

Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ  1-1
                                      
Ένταση, νεύρα, κόκκινες, κίτρινες και τελικά ισοπαλία 1-1
Σε ένα παιχνίδι με πολλά νεύρα, διαιτητικά λάθη, κίτρινες αλλά και τρεις κόκκινες κάρτες, δύο για τους φιλοξενούμενους και μια για τους γηπεδούχους, σήμερα στην Ιθάκη, Πρόοδος και Σάμη αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Ένα αποτέλεσμα που δεν ευνοεί καμία από τις δυο ομάδες, μιας και χάθηκε κάθε ελπίδα συμμετοχής τους στην τελική 4αδα.
Οι πολλές και συχνές διακοπές και ιδιαίτερα αυτή των περίπου 12’ από τον διαιτητή της συνάντησης κ. Π. Κομητόπουλος χάλαγαν τον ρυθμό των ομάδων με αποτέλεσμα να μην μπορούν να παίξουν καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο.
Έτσι οι δυο ομάδες έκλεισαν έναν πρώτο γύρο που για μεν τους γηπεδούχους μπορεί να χαρακτηρισθεί εξαιρετικός, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται εκτός στόχων μιας και το μεγάλο τους όνειρο για συμμετοχή στην τελική 4αδα έχει χαθεί εδώ και καιρό.
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 1’ ο Παπαδόπουλος θα χάσει τον βηματισμό του με αποτέλεσμα να χάσει την μπάλα, κάτι που δεν εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι για να πετύχουν το 0-1.
Γκοοοοοοολ 0-1 για τους φιλοξενούμενους
Στο 7’ οι ομάδα του Γ. Καρελάκη θα πάρει κεφάλι στο σκορ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Α. Αμούργη ο οποίος θα περάσει την μπάλα πάνω από το τείχος αιφνιδιάζοντας τον Γ. Τσιντήλα με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα του.
Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 12’ θα φέρουν το παιχνίδι στα ίσια.
Γκοοοοοοολ και 1-1 για την Πρόοδο
Ο Τσίρος με ωραία εκτέλεση κόρνερ θα φέρει την μπάλα στην περιοχή, εκεί ο Παπαδόπουλος θα πετύχει την ισοφάριση για την ομάδα του.
Στο 23’ ο Τ. Τσιντήλας θα βγάλει την σέντρα για τον Κιοράι, τελευταία στιγμή όμως θα πεταχτεί ο Περιβολάρης και θα απομακρύνει το κίνδυνο από την εστία του.
Ο Τσίρος στο 26’ θα βρει τον Κιοράι, αυτός με την μια πασάρει στον Αρταβάνη, το σουτ οποίου περνάει άουτ δίπλα από το δεξί δοκάρι του Φιλιππάτου.
Στο 28’ σε εκτέλεση φάουλ του Περιβολάρη θα διώξει τον κίνδυνο ο Λαγκαδάς στέλνοντας την μπάλα με το κεφάλι κόρνερ.
Σε ένα φάουλ του Τσάμη στο 40’  θα διώξει τον κίνδυνο από το 2-1 ο Μωραίτης για την ομάδα του.
Ο Αμούργης στο 44’ εκτελεί το κόρνερ στην περιοχή του Τσιντήλα, ο Περιβολάρης θα πιάσει την κεφαλιά για να αποκρούσει ο Τσιντήλας προσωρινά και στη συνέχεια να διώξει την μπάλα κόρνερ ο Κιοράι.
Έτσι το πρώτο μισό του αγώνα θα ολοκληρωθεί με τις δυο ομάδες ισόπαλες στο σκορ.
Στο δεύτερο οι συνεχείς διακοπές, όπως προαναφέραμε θα γίνουν αιτία να χαλάσει ο ρυθμός του αγώνα κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να μην παιχτεί καλό ποδόσφαιρο.
Στο 57’ θα υπάρξει μια μεγάλη διακοπή από τον διαιτητή κ. Κομητόπουλο αφού υπήρξε μια μικρή ένταση στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Με την εκ νέου είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο ο διαιτητής δείχνει την απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα στον Βιτωράτο για έντονη διαμαρτυρία, στον Μωραίτη για σπρώξιμο εκτός φάσης στον Αρταβάνη για τους φιλοξενούμενους και κίτρινη στον Κιοράι που ήταν δεύτερη και αποβάλλεται και αυτός για τους γηπεδούχους.
Στο 68’ ο Αμούργης εκτελεί το φάουλ για να διώξει ο Γ. Τσιντήλας τον κίνδυνο.
Οι φιλοξενούμενοι στο 77’ θα βγουν στην αντεπίθεση με το Ι. Αμούργη να έχει μόνο τον Λαγκαδά απέναντι του ο οποίος σταματάει τον κυνηγό της Σάμης και στη συνέχεια απομακρύνει χωρίς δυσκολία ο Τσιντήλας.
Στο 78’ ο Βασιλάκης μετά από σέντρα του Τσάμη θα πιάσει το σουτ αλλά η μπάλα να περνάει άουτ.
Ο Γ. Τσιντήλας αποκρούει το φάουλ του Αμούργη στο 81’ και στη συνέχεια θα συγκρουστεί στον αέρα με αντίπαλο για να μείνει στο χορτάρι και να χρειαστεί η είσοδος του γιατρού στον αγωνιστικό χώρο. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό για τον τερματοφύλακα της Προόδου που θα συνεχίσει κανονικά τον αγώνα.
Τελευταία φάση στο παιχνίδι στο 87’ για τους φιλοξενούμενους όταν ο Βασιλάκης προλαβαίνει και διώχνει τον κίνδυνο από την εστία του.
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Χ. Αβάζαρο και Γ. Μυρσίνια.
Σάμη:(Γ. Καρελάκης), Φιλλιπάτος, Καλλιβωκάς, Μπεκατώρος, Μιχαλίτσης (46’ Νικολοβιέννης), Μωραίτης Κ., Μωραίτης Ν., Αμούργης, Νικολοβιέννης, Βιτωράτος, Περιβολάρης, Αμούργης Ι.
Πρόοδος:(Κ. Πίππος), Τσιντήλας Γ., Τσιντήλας Τ. (75’ Βασιλάκης), Βρεττός, Παπαδόπουλος, Λαγκαδάς, Πρεβεζιάνος, Τσάμης, Τσίρος, Κιοράι, Αρταβάνης, Βλασσόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου