Κυριακή, Δεκεμβρίου 14

Αποστολ (ου) ή εξετελέσθη και Εικοσιμία Παγκέ 3-0


Α.Ο ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ  3-0                      
Καλύτεροι οι γηπεδούχοι και νίκη 3-0 τον Πάγκε
Μεγάλη νικήτρια στο σημερινό παιχνίδι των Κεραμειών ανδείχθηκε η Εικοσιμία η οποία επικράτησε του Παγκεφαλληνιακού με σκορ 3-0. ύστερα από αυτό το αποτέλεσμα οι "κυανόλευκοι" από τη Λειβαθώ ανέβηκαν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με την Α.Ε.Κ.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο κυκλοφορούσαν περισσότερο την μπάλα και έβγαιναν στην επίθεση με καλύτερες προυποθέσεις από τον αντίπαλο τους πετυχαίνοντας το 1-0 και χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες.
Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι στο ίδιο χρονικό διάστημα προσπαθούσαν και είχαν πολύ καλή παρουσία, όμως επιθετικά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις για γκολ εκτός από μια περίπτωση και αυτή από στημένη και φάουλ, αφού προσπαθούσαν με μεγάλες πάσες να βρουν σε θέση βολής τον Ντεντλάλα ο οποίος όμως ήταν κλεισμένος σωστά.
Στο δεύτερο ημίχρονο και ιδιαίτερα μετά τις αλλαγές του Δ. Ζησιμάτου οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία ήταν καλύτεροι, πέτυχαν δυο ακόμη τέρματα, ενώ έχασαν και κάποιες άλλες σημαντικές ευκαιρίες εκμεταλλευόμενοι και την μέτρια παρουσία των φιλοξενούμενων σε αυτό το διάστημα.
Σε γενικές γραμμές και σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, οι γηπεδούχοι πήραν μια δίκαιη νίκη.
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 8’ οι γηπεδούχοι θα χάσουν την ευκαιρία να προηγηθούν όταν ο Μοσχονάς εκτελεί το κόρνερ από δεξιά ο Αλεξανδράτος θα πιάσει την κεφαλιά με την μπάλα να φτάνει στον Αποστόλου λίγο έξω από την μικρή περιοχή, ο τελευταίος θα πλασάρει ψηλοκρεμαστά τον Κομπορόζο όμως δεν θα σταθεί τυχερός αφού θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κομπορόζου.
Μετά από 2’ ο Ψάλτης με μακρινή πάσα θα βρει στην περιοχή τον Αλεξανδράτο που σουτάρει από καλή θέση με τον Κομπορόζο να διώχνει την μπάλα εντυπωσιακά κόρνερ.
Στο 19’ ο Μοσχονάς σεντράρει από αριστερά στην περιοχή, εκεί ο Αποστόλου μόνος με τον Κομπορόζο δεν κάνει καλό πλασέ με αποτέλεσμα η μπάλα να αποκρουστεί εύκολα από τον νεαρό τερματοφύλακα του Παγκέ.
Ένα απ’ ευθείας φάουλ στο 21’ του Τούρλα λίγο έξω από την περιοχή θα αναγκάσει τον Γιαννά να πέσει στην αριστερή του γωνία και να πετάξει με εξαιρετική προσπάθεια την μπάλα κόρνερ.
Γκοοοοοοολ 1-0 για τους γηπεδούχους
Ο Κονόμη με πολύ όμορφη ψηλοκρεμαστή πάσα στο 37’ θα βρει τον Αποστόλου στην πλάτη της άμυνας και μέσα στην περιοχή του Παγκέ, αυτός θα κατεβάσει την μπάλα με το στήθος και στη συνέχεια με σουτ θα την στείλει στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.
Χωρίς κάποια άλλη σημαντική στιγμή ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο και την ομάδα της Λειβαθούς μπροστά στο σκορ 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Εικοσιμία ανέβασε στροφές φτάνοντας τελικά σε μια σπουδαία νίκη.
Στο 49’ ο Ντεντλάλα μετά την μακρινή πάσα του Αντωνίου θα μπει στην περιοχή αριστερά και πλάγια, θα επιχειρήσει το σουτ αλλά ο Γιαννάς θα αποκρούσει στην γωνία τους στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.
Ο Κονόμη στο 53’ «σκάβει» την μπάλα μέσα στην περιοχή στον Ντουκάι με το σουτ του τελευταίου να περνάει παράλληλα με την εστία των φιλοξενουμένων σύριζα από το αριστερό δοκάρι άουτ.
Γκοοοοοοολ και 2-0 για τους γηπεδούχους που ουσιαστικά «κλειδώνουν» μια σπουδαία νίκη.
Ο Γερασιμάτος στο 77’ θα κάνει την ψηλοκρεμαστή πάσα στην περιοχή και πίσω από την άμυνα του Παγκέ, εκεί ο Αποστόλου θα πεταχτεί και με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ στην έξοδο του Κομπορόζου θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το δεύτερο προσωπικό του αλλά και της ομάδας του τέρμα.
Ο Μοσχονάς θέλει να απειλήσει την εστία των φιλοξενούμενων με ένα μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ το οποίο τελικά θα περάσει λίγο πάνω από τα δοκάρια και θα καταλήξει άουτ.
Μεγάλη απόκρουση από τον νεαρό Κομπορόζο στο 84’ όταν ο Γερασιμάτος από δεξιά συνεργάζεται με τον Αποστόλου, αυτός θα κόψει την μπάλα παράλληλα και λίγο έξω από την μικρή περιοχή με τον Αλεξανδράτο να πιάνει ένα σουτ εξ επαφής και τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να πέφτει εντυπωσιακά και να διώχνει σε κόρνερ.
Γκοοοοοοοολ και τελικό σκορ στο παιχνίδι 3-0
Ο Γερασιμάτος με πολλά κέφια από την ώρα που πήρε θέση στο παιχνίδι στο 89’ και από δεξιά θα βγάλει μια εξαιρετική συρτή πάσα στον Αλεξανδράτο με τον τελευταίο να πιάνει το σουτ στην κίνηση στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα χωρίς να αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Κομπορόζο.
Τελευταία φάση στο παιχνίδι ένα μακρινό απ’ ευθείας εκτελεσμένο φάουλ του Τούρλα θα αποκρουστεί εύκολα από τον Γιαννά.
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς τον κ. Ι. Καπογιαννόπουλο και την κα Ε. Μοσχονά.
Οι συνθέσεις
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Γιαννάς, Κουμαριώτης, Κοκκόσης, Αλεξανδράτος, Ψάλτης, Κονόμη, Μοσχονάς, Ντουκάι (75’ Γερασιμάτος), Αποστόλου, Στεφανάτος (61’ Αποστολάτος), Μαρκαντωνάτος (61’ Μινέτος Χρ.).
Παγκεφαλληνιακός:(Γ. Βασιλάκης), Κομπορόζος, Θωμάς, Μεγαδούκας, Κουλουμπής, Αντωνίου, Κατσιγιώργης (70’ Λαγούτας), Τούρλας, Ντεντλάλα, Γιαννάτος (80’ Τζάκης), Κίριο, Τριανταφυλλίδης (63’ Κοτίνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου