Δευτέρα, Δεκεμβρίου 15

Σ.Δ.Κ.: ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ "ΣΟΥΛΑΤΣΟ ΣΤΟ ΚΡΑΝΗΠΑΤΙ - 2014"

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Μια ακόμη προσπάθεια του συλλόγου μας, σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΚΕ, ο 1ος ορεινός αγώνας στην Κεφαλονιά, με το όνομα «Σουλάτσο στο Κρανηπάτι »  που έλαβε χώρα την Κυριακή 14/12/2014   και περιελάμβανε σύνθετα δρομικά γεγονότα για αρχάριους και προχωρημένους δρομείς, περιπατητές, ενήλικες και παιδιά, στέφθηκε με εξαιρετική επιτυχία καθώς οι συμμετοχές υπερέβησαν τις προσδοκίες μας. Επισημαίνεται ότι ο αγώνας αυτός συνιστά μια ιδέα των μελών του συλλόγου μας κου Λούκα Διονύσιου και Λαμπίρη Γεράσιμου, για την οποία εργάστηκαν καιρό, προκειμένου να τεθούν οι απαραίτητες προϋποθέσεις και η σωστή βάση, καθώς η υλοποίησή της, παρουσίαζε αρκετές τεχνικές δυσκολίες.
Ο καιρός στάθηκε σύμμαχος στην προσπάθειά μας επιτρέποντας στους αθλητές και παραβρισκόμενους να απολαύσουν την διοργάνωση χωρίς απρόοπτα.
Οι διαδρομές εξαιρετικού φυσικού κάλους προσκάλεσαν και προκάλεσαν, όσους αγωνίσθηκαν, σε ένα δρομικό ταξίδι, στον χώρο και στον χρόνο, ιχνηλατώντας την  ιστορία του τόπου μας,  με οδηγό την ομορφιά του τοπίου, την καθαρότητα του ουρανού, την μαγεία της βλάστησης, όπως αποτυπώθηκαν και αναδείχθηκαν σε κάθε δρομική πορεία.
Ευχαριστούμε από καρδιάς, όλους όσους στήριξαν στην προσπάθεια μας, αποδεικνύοντας ότι όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε, να προσφέρουμε, να ψυχαγωγήσουμε, να κατακτήσουμε τους στόχους μας. 
Ειδικότερα ευχαριστούμε:
·         Τον μεγάλο χορηγό του αγώνα μας την καφετέρια «Σουλάτσο» που συνέβαλλε στην κάλυψη του μεγαλύτερου μέρους των εξόδων της διοργάνωσης και απέδειξε ότι ο αθλητισμός συνιστά μία αξία η οποία οφείλει να αναγνωρισθεί και να  υποστηριχτεί από όλους
·         Τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς που επίσης προσέφεραν ένα σημαντικό ποσό και στέκονται δίπλα μας σε κάθε αγωνιστική μας πρωτοβουλία.
·         Την  εταιρία Α.Β Βασιλόπουλος που επίσης προσέφεραν ένα σημαντικό ποσό
·         Την Ένωση Ξενοδοχών Κεφαλληνίας και το ξενοδοχείο Mirabel  που ανταποκρίνεται στα αιτήματά μας για φιλοξενία ή οικονομικές διευκολύνσεις στους αθλητές.
·         Τον Πολλάτο με την αγορά φρούτων, που διέθεσε ικανή ποσότητα μπανανών και σταφίδων για τους αθλητές και που πάντα ανταποκρίνεται στα ζητούμενά μας.
·         Τον  Πέτρο Βιτωράτο που έδωσε την ευκαιρία στους νικητές των αγώνων να γευτούν κρασιά παραγωγής του.
·         Την CREPA LAND που προσέφερε στα παιδιά κρέπες μετά το πέρας του αγώνα τους, διανθίζοντας την διοργάνωση με μια γλυκιά γευστική νότα
·         Τους:
1.    Ξιφίτας τεχνικό μάρκετ
2.    Μαρίνος (Δομικά, ξυλεία,χρώματα, σιδηρικά, εργαλεία)
3.    ψητοπωλείο ο «Σπύρος»
4.    Τεχνική Εταιρεία «Παπαδημάτος»
5.    Αρτοποιείο ο «Καλούρης»
6.    Ποδηλατάδικο και σέρβις ο «Αίνος»
7.    Βιτωράτο Πέτρο μότο & εξωλέμβια
8.    XL-stores
Οι οποίοι υποστήριξαν το εγχείρημά μας οικονομικά ή υλικά.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει σε όλους τους εθελοντές μας διότι χωρίς την παρουσία και την συνεισφορά τους δεν θα υπήρχε δυνατότητα ολοκλήρωσης της προσπάθειάς μας.
Αναλυτικά ευχαριστούμε :

-       Την ΚΕΔΗΚΕ, για την ηχητική υποστήριξη, τις καρέκλες, τα τραπέζια και το βάθρο του αγώνα, τις εκτυπώσεις των γραμματειακών εντύπων και κυρίως για την διάθεση του προσωπικού της Ερασμίας Μουστάκη , της Στάμω Στεργιώτου και του Γεράσιμου Βαγγελάτου, που καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα εργάστηκαν αγόγγυστα για τις εγγραφές των αθλητών και την εξαγωγή των αποτελεσμάτων.
-       Τα μέλη της γραμματείας Σέρρα Σοφία και Κουταβά Αντιγώνη ( πρόεδρο του Συλλόγου Αγίας Πελαγίας καθώς επίσης και την σημαντική βοήθεια της Κονδιλά Ειρήνης .
-       Την Δ/νση Αστυνομίας Κεφαλληνίας για την εποπτεία της διέλευσης των αθλητών από τον Κούταβο στα μονοπάτια.
-       To Σώμα Εθελοντών, Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του νησιού μας και όσους από το Σώμα ήρθαν από την Πάτρα, να μας υποστηρίξουν
-       Τον ορειβατικό Σύλλογο Κεφαλλονιάς και τα μέλη αυτού που είτε βοήθησαν στην διοργάνωση είτε συμμετείχαν ως δρομείς
-       Την ομάδα RSS ELLAS που αντιπροσώπευσε η Χριστιάνα Μιχαλιτσιάνου για την συμμετοχή και την υποστήριξή της στην διοργάνωση.
-       Τους Ειρήνη Μοσχονά, Παρίση Κουλουμπή και Ευγενία Βασιλάτου, που με ιδιαίτερο ζήλο, μεθοδικότητα και οργάνωση συνέβαλλαν στην διεξαγωγή των παράλληλων αγώνων, ειδικά των παιδικών που απαιτούν μεγάλη σοβαρότητα και ευθύνη, καθώς και στην χρονομέτρηση των αθλητών.
-       Την ομάδα των Άγγλων του νησιών μας και συγκεκριμένα τους lee , Dave , john , lonaRay
-       Το ΙΕΚ Προπονητικής στο Αργοστόλι και ειδικά την Γιωργία Κοσμετάτου που μαζί με τον Σωτήρη Καγκαρα βοήθησαν στην διαδικασία της χορήγησης των μεταλλίων και στην αναγνώριση των νικητών των παιδικών αγώνων.
-       Το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, Τμήμα Μουσικών Οργάνων .
-       Τις γυναίκες που έφτιαξαν γλυκά για την διοργάνωση
-       Τον Παναγή Βεργωτή για τις αεροφωτογραφίες του
-       Τον Παναγή-Άγγελο  Μαζαράκη για το δημιουργικό της αφίσας και του διπλώματος  του αγώνα.
-       Την ακούραστη Κατερίνα Φωκά για την παρουσίαση του αγώνα και την Κοσμετάτου Ρεγγίνα για την συνδρομή της στα διαδικαστικά του.
-       Τα μέλη του ΔΣ και του συλλόγου μας που είτε οικονομικά, είτε διαδικαστικά επιλήφθηκαν του καθαρισμού των μονοπατιών, της σήμανσής τους, της ενημέρωσης των μπλοκ και των site, των προμηθειών και του συντονισμού του αγώνα.
-       Όλα τα ΜΜΕ που στήριξαν την προσπάθεια μας, το www.kefaloniamas.grwww.kefalonizw.grwww.e-kefalonia.net,www.inkefalonia.grwww.kefalonitis.com,  www.kefalonias.grhttp://sportsthea.blogspot.gr/http://kefalonianews.gr/ ,  www.kefaloniapress.grwww.efhmeridakefalonia.gr (έντυπα και ηλεκτρονικά), http://anexarttitosblog.gr/,http://voutospress.blogspot.gr/,  την εφημερίδα ημερήσιος, www.portoni.gr., www.runningnews.gr,www.runnermagazine.gr
-       Τον διαδυκτυακό σταθμό Epta.tv (http://epta.tv), την Γιάννα Κουλουμπή και όλους τους συντελεστές του, για την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα

-       Το 1Ο και 2ο σύστημα Προσκόπων Κεφαλλονιάς για την διάθεση του χώρου τους για τις συγκεντρώσεις μας
-       Τον Ορέστη Κουλουμπή, για την δημιουργία των cds  για την μουσική υποστήριξη του αγώνα
Επίσης ευχαριστούμε θερμά, την βουλευτή του Νομού μας κα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, τον Αντιπεριφερειάρχη των Περιφερειακών Ενοτήτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης κο Παναγή Δρακουλόγκωνα, τον Θεματικό Αντιπεριφέρειαρχη Πολιτικής Προστασίας κο Φιλίππου που μας τίμησαν με την παρουσία τους και αθλοθέτησαν τους νικητές.
Και κυρίως ευχαριστούμε όλους εσάς, μικρούς και μεγάλους, αθλητές και μη, που ήρθατε στον αγώνα μας προκειμένου να τρέξετε, να περπατήσετε ή να παρακολουθήσετε την προσπάθειά μας.

Ζητούμε συγνώμη για ότι παραλείψαμε ή δεν προβλέψαμε και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου για το 2ο Σουλάτσο στο Κρανιπάτι όπου ευελπιστούμε να επανέλθουμε ανανεωμένοι  και περισσότερο αποτελεσματικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου