Τρίτη, Δεκεμβρίου 23

Ο Απόηχος των Σπορ του Σαββατοκύριακου



ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
Α'   ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πρωταθλήτρια "χειμώνα" η ομάδα των Διλινάτων... Πέρασε και από τα Τζανάτα
Α.Ε.Κ.-Εικοσιμία συνεχίζουν στην 2η θέση με τον Α.Ο.Κ.Ι. στην 4η 
Παλληξουριακός-Παγκέ έχασα σχεδόν όλες τις ελπίδες τους για 4αδα μετά το μεταξύ του Χ
...... ούτε αυτήν την αγωνιστική άλλαξε κάτι στην "ουρά".... Πρόννοι - Πυλαριακός αναμένεται να δώσουν γερή μάχη για την παραμονή τους
Πρέπει να προσέξουν πολύ στη συνέχεια Φωκάτα και Οδυσσέας
Η πρωταθλήτρια "χειμώνα" ομάδα των Διλινάτων
Ολοκληρώθηκε  η 11η αγωνιστική και μαζί έπεσε η αυλαία του πρώτου γύρου του τοπικού πρωταθλήματος Α' κατηγορίας με την κατάσταση στην κορυφή αλλά και στην ουρά να παραμένει αμετάβλητη.
Από την Κυριακή τα Διλινάτα γιορτάζουν τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή "χειμώνα", επάξια και δικαιολογημένα, αφού διατηρούν μια σταθερή πορεία από την έναρξη του πρωταθλήματος μέχρι και σήμερα.
Εικοσιμία και Α.Ε.Κ. παρέμειναν στις θέσεις τους και απειλούν τα Διλινάτα.
Ο Α.Ο.Κ.Ι. επανήλθε στις επιτυχίες μετά από τρεις αγωνιστικές κακών αποτελεσμάτων και σίγουρα θα αποτελέσει ένα από τα φαβορί της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Άλλωστε στο μελανόλευκο στρατόπεδο έχει αρχίσει ο σχεδιασμός για την ενίσχυση της ομάδας στην μεταγραφική περίοδο και ήδη έχουν κλειστεί κάποια καλά ονόματα.
Ο Παλληξουριακός του Π. Μαρκέτου μετά την εφτάρα απέναντι στους Πρόννους σε ένα ματς θρίλερ αναδείχθηκε ισόπαλος του Παγκέ στο Αργοστόλι και μαζί με την ισοπαλία έχασε πολλές από τις πιθανότητες που είχε για την 4αδα.
Τα ίδια και χειρότερα ισχύουν και για τον αντίπαλο του που δεν φαίνεται να προλαβαίνει.
Στην Ιθάκη σε ένα παιχνίδι με πολλά νεύρα με αρκετά διαιτητικά και πάλι λάθη, Σάμη-Πρόοδος αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 και το μόνο που κατάφεραν ήταν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους και στη συνέχεια να προσπαθήσουν να πλασαριστούν στην καλύτερη δυνατή θέση, αφού το αποτέλεσμα αυτό δεν τους δίνει πολλές πιθανότητες για 4αδα.
Πρόννοι και Πύλαρος θα παλέψουν μέχρι τέλους για την σωτηρία τους, ενώ Οδυσσέας και Φωκάτα δεν μπορούν και δεν πρέπει να αισθάνονται άνετα.
Όσο για την διαιτησία και αυτή την αγωνιστική είχε πάλι προβλήματα σε λίγα ευτυχώς παιχνίδια με αποτέλεσμα να συνεχιστούν και πάλι οι "φωνές" και οι διαμαρτυρίες.
Έδειξαν συνολικά 2 κίτρινες (αυτό και αν είναι είδηση) και 6 κόκκινες κάρτες.
Η Α.Ε.Κ. προβλημάτισε για 80' στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με αντίπαλο τον ουραγό Πυλαριακό αλλά στο τέλος με δυο γκολ του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος, Εμιλιάνο θα πάρει το τρίποντο που θα της δώσει το δικαίωμα να παραμείνει σε τροχιά διεκδίκησης της πρώτης θέσης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
Κερδισμένες και αυτή την αγωνιστική οι ομάδες της 4αδας.
Ας δούμε τα παιχνίδια:
Το Σάββατο το πρωί στην Ιθάκη, η τοπική Πρόοδος σε ένα αρκετά επεισοδιακό παιχνίδι αναδείχθηκε ισόπαλη της Σάμης με τις δυο ομάδες να μην έχουν πρόβλημα για τη συνέχεια και την παραμονή τους.
Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ο Α.Ο.Κ.Ι. χωρίς να εντυπωσιάσει πήρε τελικά μια εύκολη νίκη και σκορ 5-1 με αντίπαλο τον Οδυσσέα Ιθάκης.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις Κεραμειές, η Εικοσιμία κάνοντας επίδειξη δύναμης θα "φιλοδωρήσει" τα Φωκάτα στο τοπικό ντέρμπι με σκορ 7-1 και έτσι συνεχίζει την καταδίωξη των Διλινάτων.
Την Κυριακή το απόγευμα στο Αργοστόλι σε ένα μεγάλης βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι και για τις δυο ομάδες, ο Παγκεφαλληνιακός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη που θα τον κρατούσε "ζεστό" για την 4αδα αφού αναδείχθηκε ισόπαλος του Παλληξουριακού που φαίνεται να έχει την ίδια τύχη με τον αντίπαλο του.
Την ίδια ώρα στα Τζανάτα οι πρωτοπόροι των Διλινάτων δεν είχαν κανένα πρόβλημα απέναντι στους Πρόννους και απέδρασαν με το τρίποντο που τους κράτησε στην πρώτη θέση με δυο βαθμούς διαφορά από Εικοσιμία και Α.Ε.Κ. Παράλληλα αναδείχθηκαν και πρωταθλητές "χειμώνα"!!! Οι Πρόννοι θα πρέπει να αλλάξουν πολλά στη συνέχεια αν θέλουν να παραμείνουν στην Α' κατηγορία και την επόμενη χρονιά.
Με την ολοκλήρωση, λοιπόν, και της 11ης αγωνιστικής ή του πρώτου γύρου αν προτιμάτε, στην πρώτη θέση όπως είπαμε προηγούνται τα Διλινάτα ενώ στην στην δεύτερη, η Α.Ε.Κ. συγκάτοικος με την Εικοσιμία. Στην 4η παρέμεινε ο Α.Ο.Κ.Ι.. Στην τελευταία συνεχίζουν να παραμένουν οι Πρόννοι και ο Πυλαριακός που πλέον βλέπουν ότι ο κίνδυνος του "πέλεκυ" του υποβιβασμού στην Β΄κατηγορία κρέμεται επικίνδυνα πάνω από τα κεφάλια τους.
        
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την χρονική σειρά τους....
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ  1-1
Σε ένα παιχνίδι με πολλά νεύρα, διαιτητικά λάθη, κίτρινες αλλά και τρεις κόκκινες κάρτες, δύο για τους φιλοξενούμενους και μια για τους γηπεδούχους, το Σάββατο πρωί στην Ιθάκη, Πρόοδος και Σάμη αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Ένα αποτέλεσμα που δεν ευνοεί καμία από τις δυο ομάδες, μιας και χάθηκε κάθε ελπίδα συμμετοχής τους στην τελική 4αδα.
Οι πολλές και συχνές διακοπές και ιδιαίτερα αυτή των περίπου 12’ από τον διαιτητή της συνάντησης κ. Π. Κομητόπουλος χάλαγαν τον ρυθμό των ομάδων με αποτέλεσμα να μην μπορούν να παίξουν καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο.
Α.Ο.Κ.Ι. - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ  5-1
Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι το Σάββατο το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, το φαβορί που ήταν ο Α.Ο.Κ.Ι. επικράτησε του Οδυσσέα Ιθάκης με σκορ 5-1, πετυχαίνοντας συγχρόνως μια νίκη μετά από τρία συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα και την ανάλογη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση στους «μελανόλευκους» του Αργοστολίου για να συνεχίσουν την προσπάθεια τους.
Η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου ήταν καλύτερη, είχε την υπεροχή και την κατοχή αλλά δεν μπορούσε εύκολα να τελειώσουν τις φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία και όταν το κατάφερναν έπεφταν πάνω σε έναν καταπληκτικό Πανταζόπουλο.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 0-2
Σε ένα μέτριο παιχνίδι, το Σάββατο το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, η Α.Ε.Κ. ανεβάζοντας το σερί της στο 7Χ7, πέτυχε μια αγχωτική αλλά εξ ίσου σημαντική νίκη με αντίπαλο τον ουραγό Πυλαριακό και σκορ 2-0.
Οι πρωταθλητές όπως συμβαίνει κάθε φορά έτσι και σήμερα κατέβηκαν και πάλι στον αγωνιστικό χώρο με «δεκάδα», κάτι που έγινε συνήθεια για τους «κιτρινόμαυρους».
Η ομάδα του Γ. Τόγια με αρκετές αλλαγές στο αρχικό της σχήμα, ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα μπαίνοντας από την αρχή δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, θέλοντας να πετύχει ένα γρήγορο γκολ το οποίο να έδιωχνε το όποιο άγχος της συνέχειας, κάτι που δεν κατάφερε αφού δεν μπορούσε να σπάσει την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα των τυπικά γηπεδούχων του Κ. Κουγιανού.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο. ΔΙΛΙΑΝΤΑ  1-5
Ούτε οι Πρόννοι μπόρεσαν να σταθούν εμπόδιο στην ξέφρενη πορεία των Διλινάτων αφού πέρασαν εύκολα από τα Τζανάτα με σκορ 5-1 και κατέκτησαν τον άτυπο τίτλο του «πρωταθλητή χειμώνα»!!
Τα Διλινάτα έτσι έκλεισαν την μισή διαδρομή του φετινού πρωταθλήματος άκρως επιτυχημένα και σίγουρα με την ψυχολογία που δίνει η πρωτιά μέχρι τώρα στα ύψη.
Στο παιχνίδι τώρα, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν από την αρχή δυνατά και σοβαροί στον αγωνιστικό χώρο ώστε να μη δώσουν δικαίωμα στους γηπεδούχους να τους αμφισβητήσουν, πετυχαίνοντας μάλιστα το 0-1 πριν καν συμπληρωθεί το 1'. Ήταν καλύτεροι και είχαν σχετικά εύκολα τον έλεγχο του αγώνα.
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ  1-1
Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το ντέρμπι μεταξύ Παγκεφαλληνιακού-Παλληξουριακού το απόγευμα της Κυριακής στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις καθυστερήσεις και κράτησε σε αγωνία όσους το παρακολούθησαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων.
Χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες και οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν με "εννιά" τον αγώνα.
Το πρώτο ημίχρονο ήτα σχετικά μοιρασμένο και τον Παλληξουριακό να φτάνει πιο επικίνδυνα σε μια επιτυχία.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ  1-7
Από πριν ξεκινήσει το σημερινό παιχνίδι των Κεραμειών η Εικοσιμία ήταν το φαβορί για τη νίκη απέναντι στα Φωκάτα και πραγματικά αυτό αποδείχθηκε στο γήπεδο αφού η ομάδα με τα «κυανόλευκα» επικράτησε σχετικά εύκολα των αντιπάλων της με σκορ 7-1!
Οι φιλοξενούμενοι καλύτεροι σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα μπήκαν από την αρχή αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο, κυκλοφορούσαν σωστά την μπάλα και έφθαναν με καλές προϋποθέσεις στην εστία του Δίλαλου. 
 ξαναπήραν τα "ηνία"  και στις νίκες την 11η αγωνιστική... οι φιλοξενούμενοι 
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι σημειώσατε "2"
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι σημειώσατε "2" στις νίκες αφού οι γηπεδούχοι κατέκτησαν 1 και οι φιλοξενούμενοι 3!! Είχαμε και δυο ισοπαλίες.
Δεκαεννιά (19) ήταν οι ποδοσφαιριστές αυτή την αγωνιστική, 1 περισσότερος από την προηγούμενη, που "μάτωσαν" τα αντίπαλα δίχτυα και σκόραραν.
Το "ποινικό μητρώο" αυτό το Σαββατοκύριακο για τους ποδοσφαιριστές ήταν κατακκόκινο,  αφού βγήκαν από τα τσεπάκια των "αρχόντων" μόνο 6 κόκκινες.
Επίσης αυτό το διήμερο βγήκαν συνολικά  2 κίτρινες κάρτες!!!!!!!! Ανεπανάληπτο ρεκόρ για τα δεδομένα μας......
Στα σημαντικά της ημέρας τα πολύ μεγάλα σκορ σε τρία παιχνίδια, αλλά και η κατάκτηση του άτυπου τίτλου του πρωταθλητή "Χειμώνα" από τα Διλινάτα.
Ας μιλήσουμε με αριθμούς 
Στους 6 αγώνες που διεξήχθησαν στα νησιά μας, την 11η  αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαμε: 
1 νίκη για τους γηπεδούχους, για τους φιλοξενούμενους και δύο ισοπαλίες.
Στα αξιοσημείωτα, το γεγονός ότι συνεχίζει και επιμένει να μην εμφανίζεται η "λευκή" ισοπαλία μετά από έντεκα αγωνιστικές!!
Από άποψη επιθετικής παραγωγής σε γκολ, η 11η αγωνιστική ημέρα ήταν αρκετά ανεβασμένη........ Σημειώθηκαν 26 συνολικά τέρματα, δηλαδή 5 περισσότερα από την προηγούμενη.
Σκορ είχαμε και στα 6 παιχνίδια. Τα περισσότερα επιτεύχθηκαν σε αυτό μεταξύ Φωκάτων-Εικοσιμίας στις Κεραμειές, συνολικά 8!!
Στα γκολ επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι που πέτυχαν  17 έναντι των γηπεδούχων.
Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί σε μ.ο. 5,2 γκολ ανά αγώνα!!!!
Καλύτερη επίθεση μέχρι τώρα είναι της Α.Ε.Κ. με 39 τέρματα στο ενεργητικό της.
Καλύτερη άμυνα των Α.Ο.Κ.Ι.-Διλινάτων, με γκολ παθητικό. 
Χειρότερες επιθέσεις μέχρι τώρα παραμένουν αυτές των Φωκάτων-Πρόννων-Πυλαριακού με γκολ στο ενεργητικό τους!
Χειρότερη άμυνα,  των Πρόννων με 56 τέρματα παθητικό.
Περισσότερες νίκες έχουν τα πρωτοπόρα  Διλινάτα, 9!!
Περισσότερες ισοπαλίες ο Παλληξουριακός, συνολικά. 
Περισσότερες ήττες ο Πυλαριακός και οι Πρόννοι από 9.
Λιγότερες νίκες, ο Πυλαριακός και οι Πρόννοι με 1!!
Λιγότερες ισοπαλίες, Διλινάτα, Α.Ο.Κ.Ι., Πρόννοι, Πυλαριακός με 1.
Λιγότερες ήττες Διλινάτα, Εικοσιμία και Α.Ε.Κ. με 1!!
Κίτρινες κάρτες, είχαμε συνολικά μόνο 2!!!!!!! 
Κόκκινες: Το "ποινικό μητρώο" των ποδοσφαιριστών αυτή την αγωνιστική θα πούμε ότι ήταν πολύ κακό, αφού είχαμε 6 κάρτες τέτοιου χρώματος.
Στον πίνακα των σκόρερ συνεχίζει να προηγείται και μάλιστα με διαφορά,  ο Εμιλιάνο της Α.Ε.Κ. που πέτυχε δυο αυτή την αγωνιστική εναντίον του Πυλαριακού. Έτσι στον πίνακα έχουμε 1ο τον ποδοσφαιριστή των "κιτρινόμαυρων" με 16 γκολ και ακολουθεί ο Ηλ. Αντωνάτος του Παλληξουριακού 9. Στη συνέχεια οι Δ. Αρταβάνης της Προόδου Ιθάκης, Δημ. Αποστόλου της Εικοσιμίας, Γ. Βουκελάτος του Α.Ο.Κ.Ι. και Διον. Τζωρτζάτος Διλινάτων με 8. 
Στη συνέχεια υπάρχουν αρκετοί με 7 ή λιγότερα τέρματα.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
1 - 1

Α.Ο.Κ.Ι. - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ - ΙΘΑΚΗΣ
5 - 1

Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
0 - 2

Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
1 - 5

ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
1 - 1

Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
1 - 7
 
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
28
11
9
1
1
21
6
2.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
26
11
8
2
1
39
8
-.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
26
11
8
2
1
35
9
4.
Α.Ο.Κ.Ι.
25
11
8
1
2
30
6
5.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
16
11
4
4
3
22
10
6.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
15
11
4
3
4
16
18
7.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦ/ΚΟΣ
14
11
4
2
5
18
16
8.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
12
11
3
3
5
19
18
9.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
8
11
2
2
7
9
32
-.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.
8
11
2
2
7
16
40
11.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
4
11
1
1
9
9
56
-.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
4
11
1
1
9
9
24

Η επόμενη αγωνιστική (12η 10-11/1/2014)
1.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕAΣ – Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
2.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ – Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
3.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ – Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
4.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
5.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο.Κ.Ι.
6.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
Τα + & Τα - 
  Στα συν της αγωνιστικής 
* Σε όσους δεν ξεχνούν αυτούς που τόσο άδικα φεύγουν από κοντά μας και τους τιμούν όπως και εν ζωή. Φυσικά μιλάμε για τον Κεφαλληνιακό 2013 και τον αγώνα που θα πραγματοποιήσει στην μνήμη του Φ. Τσιλιμιδού και την Εικοσιμία που θα διοργανώσει έναν αγώνα μεταξύ παικτών που έγραψαν ιστορία με τη φανέλα της ομάδας τους και της σημερινής. Αυτός ο αγώνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη του πρώην προέδρου της Κ. Μικελάτου. Πολλά μπράβο σε όλους!
* Για ακόμη μια φορά στα Διλινάτα για την πορεία τους αλλά και τον πρώτο τίτλο της χρονιάς ως πρωταθλητές "χειμώνα", έστω και αν είναι άτυπος... Στα μισά του πρωταθλήματος απέδειξαν ότι μπορούν να κάνουν την έκπληξη!!
* Στην για δεύτερη συνεχόμενη επίσκεψη του προέδρου της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. στο γήπεδο.... Θέλει να δει κάποια πράγματα ιδίοις όμμασι ο πρόεδρος!!! 
* Στον Τσάγκο (Β. Μιχαλάτος) και στον Κόκκορα (Κ. Βιτωράτος), οι οποίοι πιστοί στην παράδοση διοργανώνουν αύριο Τετάρτη 24-12-2014, για 6η συνεχή χρονιά τον φιλανθρωπικό αγώνα "Φίλοι Τσάγκου-Φίλοι Κόκκορα"..... Αναμένεται μάλιστα μεγάλη μάχη όπως άλλωστε κάθε χρόνο!!
* Στον Άγγελο Νεόφυτο για τον καταπληκτικό Χριστουγεννιάτικο στολισμό του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου...... Τόχουμε ξαναπεί το παιδί τόχει και το παλεύει μόνος του..... Μπράβο φίλε Άγγελε και του χρόνου να είσαι καλά!!!
  Στα πλην της αγωνιστικής 
Σε κάποιες διαιτησίες, ευτυχώς πολύ λίγες, που και αυτή την αγωνιστική "έκλεψαν" την παράσταση και άφησαν πάλι κάποιες ομάδες με παράπονα!!
* Για άλλη μια φορά στην τραγική κατάσταση των γηπέδων μας. Δυστυχώς κανείς δεν ακούει και συνεχίζουν να αγνοούν τους πάντες.... Κρίμα γιατί με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσουν τα παιδιά μας σε σοβαρούς τραυματισμούς, που σίγουρα δεν φαίνονται τώρα αλλά στο μέλλον...
* Σε κάποιες ομάδες που θεωρούν ότι μπορούν να μας μπερδέψουν σε ότι έχει να κάνει με το μεταγραφικό παζάρι του Γενάρη... Ε! λοιπόν κάνετε λάθος...... Κάτι έχει πάρει και το δικό μας αυτάκι.... Λοιπόν πάρτε μαι μικρή μόνο γεύση, ένας παλιός μας γνώριμος επιστρέφει στο νησί με διαφορετική φανέλα αφού βρήκε... αλλού και αγάπησε.... Δυο άλλοι πρωτοκλασάτοι μάλλον την κάνουν "πακέτο" για Σάμη μεριά..... Άλλος αφήνει τα ερυθρόλευκα και επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος κ.λ.π. κ.λ.π... Είδατε πόσα ξέρουμε και δε μιλάμε;
* Και τέλος τα πλην, χρονιάρες μέρες πούνε να μην στεναχωρήσουμε κάποιους.......... Τα υπόλοιπα σε δυο βδομάδες...... 
Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα - Ευτυχισμένο όσο και τυχερό το 2015 με την ελπίδα να δούμε καλύτερες ημέρες στον τοπικό αθλητισμό.
Α.Σ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
ΑΝΔΡΕΣ
Α.Σ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ - ΚΡΗΝΗ 53-60
Θριαμβευτής έκλεισε το 2014 ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά
 
Ο ΑΣΚ με την προχθεσινή εκτός έδρας νίκη του επί της Κρήνης με 60-53, κλείνει την χρονιά στην κορυφή της βαθμολογίας της Α2’ ΕΣΚΑ-Η, έχοντας και έναν βαθμό διαφορά από τους διώκτες του.
Πλέον επόμενος αντίπαλος της ομάδας μας είναι ο ισχυρός Υπερίωνας  στις 4 Ιανουαρίου 2015 στο Αργοστόλι, με τις προπονήσεις να συνεχίζονται για την καλύτερη προετοιμασία καθ’ όλη την διάρκεια των εορτών.
Το παιχνίδι πήγαινε πόντο – πόντο μέχρι και το 4ο δεκάλεπτο. Κάπου εκεί οι παίκτες του Λεωνίδα Παπαδάτου, σκλήρυναν την άμυνά τους, έβαλαν την μπάλα μέσα στο καλάθι και με ψύχραιμες επιλογές στην επίθεση έφτασαν στην τελική επικράτηση.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα
Πατρέας-ΕΑ Παραλίας 44-62
Δύμη -Κρόνος 63-59
Αχαιός 47-Προμηθέας 2014 68-79
Ιτιές/ Φιόρο Λεβάντε-Υπερίων  51-53
Δικέφαλος-Απολλωνιάδα 52-40
Κρήνη 97-Α.Σ. Κεφαλονιά  53-60
    Η βαθμολογία
ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΟΙ
20
11
9
2
0
673
626
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ
19
10
9
1
0
658
561
ΔΥΜΗΣ Α.Ο.
18
11
7
4
0
636
609
ΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014
18
11
7
4
0
670
635
ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΓΕΑ
18
11
7
4
0
636
605
ΙΤΕΩΝ ΕΣ ΠΑΤΡΑΣ
18
11
7
4
0
700
597
ΚΡΗΝΗ 97 ΑΟΚ
17
11
6
5
0
653
683
ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΟ Π
16
11
5
6
0
622
628
ΚΡΟΝΟΣ ΑΟ ΠΑΤΡ.
16
11
5
6
0
596
600
ΑΧΑΙΟΣ 47 ΑΣ
16
11
5
6
0
693
635
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΑΣ
15
11
4
7
0
463
508
ΠΥΡΓΟΣ 99
12
10
2
8
0
534
677
ΠΑΤΡΕΥΣ ΑΠΣ
11
10
1
9
0
445
535
ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΑΕ
11
10
1
9
0
397
577
Η επόμενη αγωνιστική  (12η)
(7/1/2015) Για τον Α.Σ.Κ. 4-1-2015
07/01/15
7:30:
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΚΡΟΝΟΣ ΑΟ ΠΑΤΡ. - ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΑΕ
07/01/15
5:30:
ΚΛ.ΑΧΑΓΙΑΣ
ΔΥΜΗΣ Α.Ο. - ΙΤΕΩΝ ΕΣ ΠΑΤΡΑΣ
07/01/15
7:00:
ΚΑΡΑΤΟΥΛΑ - ΑΥΣ
ΠΥΡΓΟΣ 99 - ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΟ Π
07/01/15
9:00:
ΚΛ.ΑΠΟΛΛΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΑΣ - ΑΧΑΙΟΣ 47 ΑΣ
07/01/15
8:00:
ΕΑΚ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Τ
ΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014 - ΠΑΤΡΕΥΣ
07/01/15
9:00:
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΟΙ - ΚΡΗΝΗ 97 ΑΟΚ
04/01/15
1:30:
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ - ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΓΕΑ
ΕΦΗΒΟΙ
Ξεκούραστο «δίποντο» για τους Έφηβους
 
Χωρίς να ιδρώσουν οι Εφηβοι του ΑΣΚ θα πήραν στα "χαρτιά" με 20-0 το παιχνίδι με την Αχαγιά, καθώς η ομάδα από την Πελοπόννησο δεν κατέβηκε να αγωνιστεί.
Έτσι η ομάδα του Σάββα Κυριακίδη, ολοκλήρωσε τα παιχνίδια της, καταλαμβάνονταν την 3η θέση στην β’ φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η.
ΠΑΙΔΕΣ
Ήττα από την Απολλωνιάδα 48-55
Οι παίδες του ΑΣΚ πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις, γνώρισαν όμως την ήττα στις λεπτομέρειες από την Απολλωνιάδα στο Αργοστόλι με 55-48.
Πλέον η πρόκριση στην γ’ φάση του πρωταθλήματος ΕΚΣΚΑ-Η για την ομάδα του Μάκη Μαρκάτου, θα παιχτεί στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΝΕΟΛ.
Η επόμενη αγωνιστική  (6η)
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
04/01/15
4:00:
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΑΣ
04/01/15
3:00:
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ - ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Ν.Ε.Ο
TELIKO SHMA NEOL
ΑΝΔΡΕΣ

Ο ΝΕΟΛ  νίκησε και την A.E. Κάτω Παναγιά 99-55 και βρίσκεται στην κορυφή με το εκπληκτικό 6Χ6!!!!!!

DSC_0680
Μετά από έξι αγωνιστικές η ομάδα του Μάρκου Τζουγανάτου συνεχίζοντας την τρελή φετινή της πορεία δεν σταμάτησε να παίρνει τα Ρόζ Φ.Α.. Αυτή την φορά το έκτο σε ισάριθμους αγώνες και όπως είναι φυσικό συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα της Β΄κατηγορίας Ε.Α.Σ.Κ.Α.Η.
Αυτή την φορά ήταν η σειρά της A.E. Κάτω Παναγιάς να καταλάβει τι εστί Ν.Ε.Ο.Λ. και την οποία νίκησε στο κλειστό της Παλλικής εύκολα με σκορ 99-55!!!
Η επόμενη αγωνιστική (7η)
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
11/01/15
8:00:
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
Ν.Ε.Π - ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΣΕΦΑ
11/01/15
11:00
ΚΑΡΑΤΟΥΛΑ - ΑΥΣ
ΠΑΝΩΛΕΝΕΙΑΚΟΣ - Ν.Ε.Ο.Λ
11/01/15
1:30:
ΑΕΘΛΕΙΟΝ
ΑΕΚ Κ.ΠΑΝΑΓΙΑΣ - ΑΙΓΕΑΣ ΑΟ
ΚΑΡΑΤΟΥΛΑ - ΑΥΣ
ΙΦΙΤΟΣ Γ.Ε.Π - ΑΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ
10/01/15
7:00:
ΚΛ. ΓΛΑΥΚΟΥ
ΑΧΑΙΟΣ ΓΠΣ - ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΟ ΜΠΕΓ
ΠΑΙΔΕΣ
DSC_0771
Της έκοψε τη φόρα… ΝΕΟΛ- Απολλωνιάδα 61-45
Χάρμα οφθαλμών ήταν το Σάββατο το βράδυ η παιδική ομάδα του ΝΕΟΛ που νίκησε την αήττητη Απολλωνιάδα με 61-45 στο κλειστό του Ληξουρίου για τη 2η φάση του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η.
Η παιδική μας ομάδα το Σάββατο το βράδυ έδειξε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και με διάρκεια στο παιχνίδι της καθήλωσε τους αήττητους Πατρινούς από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Με πρωτεργάτη τον Μανώλη Δούλια που δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να φωνάζει και να κατευθύνει την ομάδα, και με εκτελεστή τον συνήθη ύποπτο Ανδρέα Πυλαρινό που πέτυχε 21 πόντους ο ΝΕΟΛ πήρε μια εύκολη νίκη από μια ομάδα που ήταν μέχρι τώρα αήττητη και φαβορί για την επομένη φάση.
 Η επόμενη αγωνιστική  (6η)
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
04/01/15
4:00:
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΑΣ
04/01/15
3:00:
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ - ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Ν.Ε.Ο
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ 
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟ 2015
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΝ - ΠΛΗΝ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου