Πέμπτη, Δεκεμβρίου 25

Στην ιστορία πέρασε άλλος ένας πετυχημένος αγώνα των φίλων Τσάγκου και Κόκκορα (Φώτο)


Φαίνεται ότι ο Τσάγκος (Β. Μιχαλάτος), έχει πάρει τον «αέρα» του φίλου του Κόκκορα (Κ. Βιτωράτου), αφού στο σημερινό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Καραβομύλου πρόσθεσε ακόμη μία νίκη με αποτέλεσμα στις έξι μεταξύ τους συναντήσεις να έχει 4 νίκες μια ισοπαλία πέρυσι και μια μόνο ήττα από τον δεύτερο.
Για την ιστορία και μόνο, αφού άλλα πράγματα έχουν αξία σε αυτή την ετήσια ποδοσφαιρική συνάντηση, να αναφέρουμε ότι το σκορ ήταν 7-3.
Σημασία και μόνο είχε ο σκοπός των διοργανωτών που ήταν η συγκέντρωση χρημάτων τα οποία θα δοθούν στο Ειδικό σχολείο Φαρακλάτων.
Τα άσπρα μαλλιά και οι κοιλίτσες δεν εμπόδισαν τους παλιούς άσσους της περιοχής και όχι μόνο που αγωνίστηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι να δείξουν το μεγάλο τους ταλέντο και για αυτό καταχειροκροτήθηκαν.
Αυτή την φορά αισθητή ήταν η απουσία του Θόδωρου Γαλιατσάτου, του περιφερειάρχη Ι.Ν. που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στον Καραβόμυλο, όπως έκανε τα τελευταία χρόνια.
Βέβαια ο αντικαταστάτης και συνεργάτης του, αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας τον αντικατέστησε επάξια, αν και η κερκίδα τον είδε λίγο….. πεσμένο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και όπως έλεγαν αιτία για αυτό ήταν οι υποχρεώσεις του στο γραφείο.
Είχαμε και περιγραφή στο παιχνίδι στην οποία ο ποδοσφαιριστής της Σάμης Κούλης Μωραίτης έκλεψε την παράσταση και σκόρπισε πολύ γέλιο στους παριστάμενους.
Να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι διακόπηκε από τον διαιτητή της συνάντησης κ. Νίκο Βουτσινά μετά το απρόσκλητο μπουκάρισμα του Άη Βασίλη στο γήπεδο. Άλλη μια ωραία στιγμή που και αυτή πραγματικά σκόρπισε πολύ γέλιο.
Και για το τέλος υπήρχε όπως κάθε φορά η ψησταριά και προσφέρονταν σουβλάκια και λουκάνικα στον κόσμο.
Ευχαριστούμε τον φίλο δημοσιογράφο Μιχάλη Ανδρεαδάκη για τις φώτο.
 ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου