Κυριακή, Δεκεμβρίου 14

Γκολ ανθρωπιάς και αλληλεγγύης στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου (Φώτο)


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου στο 5Χ5 ο φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ μιας ομάδας πυροσβεστών και της ΕΠΑΣ Β. Νοσηλευτών τον οποίο διοργάνωσαν οι πυροσβέστες Λυμπερόπουλος, Μανδηλάρης και Γασπαρινάτος.
Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στα Ειδικά σχολεία Φαρακλάτων και Περατάτων και στο Δημοτικό Γηροκομείο. Αναλογούν περίπου 450 euro για κάθε ένα.
Το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος του δημοτικού γηροκομείου Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κεφαλονιάς κ. Γ. Αποστολάτος και ο διευθυντής της ΕΠΑΣ Β Νοσηλευτών κ. Σακκαλής.
Εμείς να συγχαρούμε τους τρεις πυροσβέστες Λυμπερόπουλο, Μανδηλάρη και Γασπαρινάτο οι οποίοι κάθε στιγμή δείχνουν το ανθρώπινο πρόσωπο τους προκειμένου να δώσουν χαμόγελα και χαρά σε παιδιά αλλά και συνανθρώπους μας στην Γ’ ηλικία που τόσο ανάγκη τα έχουν σε μια δύσκολη εποχή που περνάμε όλοι.
Ας δούμε τι δήλωσε η ψυχή της διοργάνωσης Νίκος Λυμπερόπουλος:
Νίκος Λυμπερόπουλος (διοργανωτής)
«Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Κεφαλονιάς που μας βοήθησε να μαζέψουμε ένα σεβαστό ποσό με το οποίο θα μπορέσουμε να δώσουμε λίγα χαμόγελα στα παιδάκια των ειδικών σχολείων Περατάτων-Φαρακλάτων καθώς και στην τρίτη ηλικία στους τρόφιμους του Δημοτικού Γηροκομείου. Επίσης όλους τους χορηγούς που μας στήριξαν πολύ με την βοήθειά τους, τα παιδιά της ΕΠΑΣ Β Νοσηλευτών που κατέβασαν ομάδα και τέλος όλα τα Μ.Μ.Ε που είναι πάντα δίπλα μας.

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ»
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου