Σάββατο, Δεκεμβρίου 20

Επανήλθε στις νίκες ο Α.Ο.Κ.Ι. με εύκολη νίκη 5-1 επί του Οδυσσέα Ιθάκης



Α.Ο.Κ.Ι. - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ  5-1
                                   
            
Έδωσαν απάντηση...... στέλνοντας παράλληλα μήνυμα οι παίκτες του Α.Ο.Κ.Ι.
Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι σήμερα το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, το φαβορί που ήταν ο Α.Ο.Κ.Ι. επικράτησε του Οδυσσέα Ιθάκης με σκορ 5-1, πετυχαίνοντας συγχρόνως μια νίκη μετά από τρία συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα και την ανάλογη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση στους «μελανόλευκους» του Αργοστολίου για να συνεχίσουν την προσπάθεια τους.
Η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου ήταν καλύτερη, είχε την υπεροχή και την κατοχή αλλά δεν μπορούσε εύκολα να τελειώσουν τις φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία και όταν το κατάφερναν έπεφταν πάνω σε έναν καταπληκτικό Πανταζόπουλο.
Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να κρατήσουν μακριά από την εστία τους, τους επιθετικούς των γηπεδούχων και με τον Cella ή τον Π. Κουτσουβέλη έψαχναν την ευκαιρία να βγούν στην αντεπίθεση.
Έτσι το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε με τον Α.Ο.Κ.Ι. προηγούμενο στο σκορ 1-0. Στο δεύτερο όμως οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και τελικά πετυχαίνοντας άλλα τέσσερα τέρματα σε αυτό το διάστημα πήραν μια σχετικά εύκολη νίκη με σκορ 5-1.
Σίγουρα οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν πολύ όσο άντεξαν. Κανείς δεν περίμενε κάτι από αυτό το παιχνίδι και οπωσδήποτε όλοι στην ομάδα των φιλοξενούμενων γνωρίζουν πολύ καλά που και πότε θα «χτυπήσουν» για βαθμούς.
Φάσεις και γκολ
7’ Φάουλ του Βουκελάτου από καλή θέση δεν βρίσκει στόχο με την μπάλα να καταλήγει άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.
Στο 12’ ο πολύ καλός σήμερα Πανταζόπουλος θα πεί όχι στο κοντινό σουτ του Βουκελάτου διώχνοντας την μπάλα κόρνερ με τα πόδια.
Στο 17’ ο Κλειτογιάννης θα βρει κάθετα στην περιοχή τον Βουκελάτο αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας του Οδυσσέα διώχνει σε κόρνερ.
Και πάλι στο 22' ο Πανταζόπουλος θα αποκρούσει με τα πόδια το σουτ του Λυκούδη από πολύ κοντά.
Ο Πανταζόπουλος είναι εντυπωσιακός και στο 31’ θα πραγματοποιήσει μια ακόμη εξαιρετική απόκριυση στο διαγώνιο σουτ του Δράμη μέσα από την περιοχή.
Πέναλτυ και γκοοοοοοολ 1-0 για τους γηπεδούχους
Ο Μήτσουρας στο 35’ φαίνεται να τραβάει μέσα στην περιοχή τον Βουκελάτο με αποτέλεσμα ο διαιτητής κ. Γασπαράτος να υποδείξει το πέναλτι.
Το εκτελεί εύστοχα ο Λογκόνης για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.
Μια ωραία ατομική προσπάθεια με τον καταπληκτικό Cela στο 39’ από αριστερά θα καταλήξει σε διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα δεν θα βρει στόχο και θα περάσει παράλληλα από την εστία του Αγκούσι άουτ.
Στο 42’ ο Λογκόνης θα βρει ωραία τον Λυκούδη στην περιοχή αλλά το σουτ του τελευταίου αποκρούεται για μια ακόμη φορά από τον Πανταζόπουλο.
Με ένα σουτ εκτός περιοχής στο 44’ του Λυκούδη το οποίο θα περάσει λίγο άουτ θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του αγώνα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε και τον Α.Ο.Κ.Ι. πολύ πιο επιθετικό να κυνηγάει το δεύτερο γκολ που θα απομάκρυνε το άγχος από τους ποδοσφαιριστές του.
Στο 48’ στην σέντρα του Πολλάκη από δεξιά δεν προλαβαίνει ο αμαρκάριστος Βουκελάτος να την σπρώξει στα δίχτυα.
Δοκάρι για του γηπεδούχους στο 52’ με το εξωτερικό πλασέ του Κοσμάτου να καταλήγει στο οριζόντιο του Πανταζόπουλου και στη συνέχεια να απομακρύνεται η μπάλα από τους αμυντικούς.
Στο 54’ οι φιλοξενούμενοι, σε μια φάση μέσα στην  περιοχή και τον Αγκούσι να συγκρούεται με τον Mecani, θα διαμαρτυρηθούν για πέναλτι.
Γκοοοοοοοολ 2-0 για τον Α.Ο.Κ.Ι. στο 56’
Σέντρα-σουτ από αριστερά του Βουκελάτου, η μπάλα σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά της ο νεαρός Δράμης με διαγώνιο σουτ θα την στείλει στα δίχτυα, αφού πρώτα βρει πάλι στο δεξί δοκάρι αυτή την φορά, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του δυο τερμάτων.  
Γκοοοοοοολ γρήγορο 3-0 για τους γηπεδούχους με τον Βουκελάτο που πήρε το «όπλο» του στο σκοράρισμα
Ο επιθετικός των γηπεδούχων στο 62’ με ωραία προσπάθεια από αριστερά θα μπει στην περιοχή και από πλάγια θα στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία του Πανταζόπουλου και στα δίχτυα.
Πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 76’ όταν ο Π. Κουτσουβέλης θα κλέψει την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή από τον Λαμπρόπουλο θα προχωρήσει και λίγο πριν τον Αγκούσι θα πιάσει ένα σουτ που θα στείλει την μπάλα να περάσει λίγο άουτ από την εστία του τερματοφύλακα του Α.Ο.Κ.Ι.
Γκοοοοοοοολ 4-0 για τον Α.Ο.Κ.Ι. και πάλι με τον Βουκελάτο
Ο Κοσμάτος στο 78’ με ωραία παράλληλη πάσα θα βρει τον Βουκελάτο στην περιοχή και τον τελευταίο σε μια ίδια φάση με το 3-0 θα στείλει την μπάλα για 4η φορά στα δίχτυα του Πανταζόπουλου.
Ο τερματοφύλακας του Οδυσσέα στο 82’ με ωραία προσπάθεια θα νικήσει στο τετατετ τον Πολλάκη στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.
Ο Πανταζόπουλος ήταν στιγμές που έπαιζε μόνος του την επίθεση του Α.Ο.Κ.Ι.. Έτσι στο 84’ θα πραγματοποιήσει νέα εντυπωσιακή απόκρουση στο κοντινό δυνατό σουτ του Κλειτογιάννη αφού θα στείλει την μπάλα κόρνερ.
Καταπληκτικό Γκοοοοοοολ για τους φιλοξενούμενους που μειώνουν σε 4-1
Ο εξαιρετικός  Cela με εντυπωσιακή προσπάθεια από αριστερά θα περάσει όποιον βρει μπροστά του θα μπει στην περιοχή και από πλάγια θα πιάσει το δυνατόν σουτ που θα στείλει την μπάλα στο δεξί «Γ» της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Αγκούσι μειώνοντας για την ομάδα του.
Οι γηπεδούχοι όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη στο παιχνίδι και......
Γκοοοοοοολ και τελικό 5-1 για τους «μελανόλευκους»
Είναι το 87’ όταν ο Πολλάκης εκτελεί το κόρνερ από δεξιά, η μπάλα στην μεγάλη περιοχή στον αμαρκάριστο Λυκούδη που εκμεταλλεύεται την αμυντική σύγχυση και με κεφαλιά θα την στείλει στα δίχτυα για πέμπτη φορά.
Τελευταία φάση πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού στο 90’. Ο Κλειτογιάννης από αριστερά θα βρει με ωραία σέντρα τον Πολλάκη στο δεύτερο δοκάρι εντελώς αμαρκάριστο, όμως η κεφαλιά του τελευταίου θα περάσει λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Πανταζόπουλου.
Διαιτητής ο κ. Γ. Γασπαράτος με βοηθούς την κα Ε. Μοσχονά και τον κ. Δ. Τριάντο.
Οι συνθέσεις
Α.Ο.Κ.Ι.:(Σπ. Παπαδάτος), Αγκούσι, Κλειτογιάννης, Καππάτος, Κοσμάτος (Παρασκευόπουλος), Λυκούδης, Πολλάκης, Λογκόνης, Δεστούνης, Δράμης, Βουκελάτος (79' Μπενετάτος), Λαμπρόπουλος.
Οδυσσέας:(Σπ. Ζερβός), Πανταζόπουλος, Λεκατσάς (55' Κώτσης), Βασιλόπουλος, Μαλιακρίδας, Φατούρος, Μήτσουρας (72' Μορφέσης), Mecani, Νουτσάτος, Π. Κουτσουβέλης, Χάνος (80' Λιβιεράτος), Cela.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου