Κυριακή, Δεκεμβρίου 21

Θα γιορτάσουν σαν πρωταθλητές "Χειμώνα" στα Διλινάτα... Πέρασαν από τα Τζανάτα και τους Πρόννους 1-5 (Φώτο)


Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ  - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ  1-5  
                                  
Πέρασαν και από τα Τζανάτα και μην τα είδατε........
Ούτε οι Πρόννοι μπόρεσαν να σταθούν εμπόδιο στην ξέφρενη πορεία των Διλινάτων αφού πέρασαν εύκολα από τα Τζανάτα με σκορ 5-1 και κατέκτησαν τον άτυπο τίτλο του «πρωταθλητή χειμώνα»!!
Τα Διλινάτα έτσι έκλεισαν την μισή διαδρομή του φετινού πρωταθλήματος άκρως επιτυχημένα και σίγουρα με την ψυχολογία που δίνει η πρωτιά μέχρι τώρα στα ύψη.
Στο παιχνίδι τώρα, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν από την αρχή δυνατά και σοβαροί στον αγωνιστικό χώρο ώστε να μη δώσουν δικαίωμα στους γηπεδούχους να τους αμφισβητήσουν, πετυχαίνοντας μάλιστα το 0-1 πριν καν συμπληρωθεί το 1'. Ήταν καλύτεροι και είχαν σχετικά εύκολα τον έλεγχο του αγώνα.
Οι γηπεδούχοι παρά τα προβλήματα τους προσπάθησαν για το καλύτερο αλλά έπεσαν πάνω στα Διλινάτα που βρέθηκαν σε μια ακόμη καλή ημέρα.
Έτσι παραμένουν στην 11η θέση ισόβαθμοι του Πυλαριακού και όλα δείχνουν ότι αυτές οι δυο ομάδες θα παλέψουν μέχρι το τελευταίο λεπτό του πρωταθλήματος για την διεκδίκηση της παραμονής τους στην κατηγορία.
Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό με το γήπεδο όμως να μην βοηθάει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων.
Φάσεις και γκολ
Γκοοοοοοοολ με το καλημέρα για τους πρωτοπόρους 0-1
Πριν καν συμπληρωθεί το 1' του παιχνιδιού τα Διλινάτα ευτύχησαν στην πρώτη επιθετική τους προσπάθεια να ανοίξουν το σκόρ. Κάτι που βοήθησε ψυχολογικά την ομάδα τους για τη συνέχεια. Ο Τανουσάι από δεξιά μετά από ωραία σέντρα θα βρει τον Χρ. Τζωρτζάτο κάπου στο σημείο του πέναλτι και με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Λιναρδάτου.
Διπλό δοκάρι στο 7' για τους γηπεδούχους. Ο Τανουσάι θα σουτάρει μέσα από την περιοχή και δεξιά, η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι, και στην επαναφορά της ο Διον. Τζωρτζάτος θα δει το νέο σουτ που επιχειρεί να έχει την ίδια κατάληξη.
Γκοοοοοοολ και ισοφάριση 1-1 με αναπάντεχο τρόπο για τους γηπεδούχους
Στο 12' ο Κυρ. Κουρκουμέλης θα πιάσει ένα μακρινό σουτ όχι ιδιαίτερα επικίνδυνο, η μπάλα θα σκάσει στο έδαφος και με έναν περίεργο τρόπο θα περάσει πάνω από τον Καλλιντέρη και θα καταλήξει στα δίχτυα του.
Γκοοοοοοολ 1-2 άμεση ήταν η απάντηση των Διλινάτων
Η απάντηση των Διλινάτων θα είναι άμεση και έτσι θα προηγηθούν εκ νέου στο σκορ 1-2 όταν στο 12' ο Τανουσάι θα εκτελέσει το κόρνερ από δεξιά, ο Δημ. Τζωρτζάτος με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα προς την εστία αλλά θα αποκρουστεί από τους αμυντικούς για να φτάσει στον Διον. Τζωρτζάτο ο οποίος με σουτ από το ύψος του πέναλτι θα την στείλει για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Λιναρδάτου.
Στο 16' ο Στεφανιώτης θα σεντράρει από δεξιά και την κεφαλιά του Διον. Τζωρτζάτου από καλή θέση να στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια άουτ. 
Στη συνέχεια και μέχρι την λήξη του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι θα έχουν την ευκαιρία με 4-5 σουτ να πετύχουν κάποιο γκολ, όμως η κατάληξη της μπάλας κάθε φορά τους απογοήτευε μιας και πέρναγε ελάχιστα άουτ από τα δοκάρια των γηπεδούχων.
Έτσι με τους πρωτοπόρους μπροστά στο σκορ θα ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο τα Διλινάτα μπήκαν αποφασιστικά με σκοπό να καθαρίσουν γρήγορα το παιχνίδι και στο τέλος το πέτυχαν αφού ο δείκτης του σκορ σταμάτησε στο 1-5 υπέρ τους.
Στο 59' ο Λιναρδάτος, που ήταν και πάλι εξαιρετικός, με διπλή προσπάθεια σε ισάριθμα σουτ του Διον. Τζωρτζάτου από κοντά θα σώσει την ομάδα του έστω και προσωρινά από το 1-3.
Γκοοοοοοολ ότι δεν πέτυχε ο Διον. Τζωρτζάτος το κατάφερε ο Τανουσάι και 1-2
Ότι δεν κατάφερε ο Διον. Τζωρτζάτος θα καταφέρει στο 61' ο Τανουσάι ο οποίος με ωραία προσπάθεια από δεξιά θα μπει στην περιοχή και με ωραίο διαγώνιο σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει αυτή την φορά Λιναρδάτου.
Ίδια φάση με τους ίδιους πρωταγωνιστές στο 62', όμως και αυτή την φορά ο Λιναρδάτος θα σώσει πάλι την εστία του.
Ένα κόρνερ εκτελεσμένο από αριστερά για τους γηπεδούχους στο 67' θα καταλήξει σε κεφαλιά του Κυρ. Κουρκουμέλη με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ πάνω από τα δοκάρια του Καλλιντέρη.
Γκοοοοοοολ και 1-4
Ο Σπ. Κουρκουμέλης μετά την σέντρα από δεξιά του Καλαφάτη θα πιάσει ένα ωραίο γυριστό σουτ και η μπάλα καταλήγει στο βάθος της εστίας του Λιναρδάτου.
Νέα ευκαιρία για τα Διλινάτα στο 73' με τον Διον. Τζωρτζάτο να βρίσκει στην περιοχή τον αδελφό του Κώστα, αυτός στην έξοδο του Λιναρδάτου θα "τσιμπήσει" την μπάλα η οποία θα καταλήξει στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων για άλλη μια φορά.
Τέλος στο 86' ο Διον. Τζωρτζάτος θα πετύχει ένα ακόμη γκολ για την ομάδα του και το δεύτερο προσωπικό του με ωραία κεφαλιά έπειτα από σέντρα από δεξιά του Σπ. Κουρκουμέλη.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Ι. Καπογιαννόπουλο και Χρ. Αβάζαρο.
Οι συνθέσεις
Πρόννοι: (Γ. Κουρκουμέλης), Λιναρδάτος, Κορκός-Κουρής (25’ Κουντής), Σολωμός Γ., Μαγουλάς, Στέλλος, Κουρκουμέλης Κ., Κουτροκόης, Τζανίνος-Ζαπάντης Κ., Αλεξίου, Τραυλός (75’ Κατσιλίδης), Τζανίνος-Ζαπάντης Δ.
Διλινάτα: (Στ. Αναλυτής), Καλλιντέρης, Στεφανιώτης (50’ Καλλιακούδας), Τζωρτζάτος Κ., Τζωρτζάτος Δ., Αναλυτής (85’ Παπαδογεώργος), Χαραλαμπόγλου (77’ Καλαφάτης Στ.), Τζωρτζάτος Διον., Κουρκουμέλης Σπ., Τανουσάι, Τζωρτζάτος Χρ., Τζωρτζάτος Φ.

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου