Κυριακή, Δεκεμβρίου 21

Παιχνίδι βγαλμένο από τα καλύτερα έργα του Χίτσκοκ στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου


ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ  1-1
                                     
1-1 το ντέρμπι...... κρίθηκε στις καθυστερήσεις
Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το ντέρμπι μεταξύ Παγκεφαλληνιακού-Παλληξουριακού σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις καθυστερήσεις και κράτησε σε αγωνία όσους το παρακολούθησαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων.
Χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες και οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν με "εννιά" τον αγώνα.
Το πρώτο ημίχρονο ήτα σχετικά μοιρασμένο και τον Παλληξουριακό να φτάνει πιο επικίνδυνα σε μια επιτυχία.
Φάσεις και γκολ
Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι θα είναι για τους φιλοξενούμενους στο 29’ όταν ο Ηλ. Αντωνάτος θα βρει κάθετα στην περιοχή τον Σπ. Μαρκάτο ο οποίος με προβλή προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο Τζάκης θα πέσει στην αριστερή του γωνία και θα αποκρούσει. Στην επαναφορά η μπάλα θα φτάσει στον Γαλανό ο οποίος με παράλληλη πάσα δεν βρίσκει κάποιο συμπαίκτη του να την σπρώξει στα δίχτυα με αποτέλεσμα να περάσει άουτ.
Νέα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 35’. Ο Μαυροειδής θα βγάλει την σέντρα με τον Ηλία Αντωνάτο να πιάνει την κεφαλιά και τον Τζάκη να διώχνει την μπάλα στην αριστερή του γωνία κόρνερ.
Το κόρνερ εκτελεί ο Σπ. Μαρκάτος για να φτάσει η μπάλα στην περιοχή και τον Λούλουδα να κάνει ένα γυριστό σουτ που στέλνει την μπάλα να περάσει λίγο άουτ.
Στο 45’ ο Νουρεντίνι θα πετύχει γκολ το οποίο θα ακυρωθεί με υπόδειξη του α’ βοηθού κ. Π. Κομητόπουλου μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων.
Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο μισό του αγώνα.
Στο δεύτερο δεν άλλαξε δραματικά κάτι σε σχέση με την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου και τις δυο ομάδες να ψάχνουν το γκολ για το προβάδισμα.
Στο 65’ ο Τζάκης θα αποκρούσει εκπληκτικά το σουτ του Λούλουδα πετώντας την μπάλα κόρνερ πάνω από τα δοκάρια του. Μια απόκρουση που στα πλαίσια του fairplay ο ποδοσφαιριστής του Παλληξουριακού έτρεξε να συγχαρεί τον συνάδελφο του, τερματοφύλακα του Παγκέ.
Ο Νουρεντίνι στο 78’ θα βγάλει στην κόντρα τον Ντεντλάλα, αυτός όμως θα ανατραπεί εκτός περιοχής από τον Μαυροειδή και τον διαιτητή να σφυρίζει το φάουλ και δικαιολογημένα να δείχνει την κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του Παλληξουριακού.
Το φάουλ θα εκτελέσει ο Νουρεντίνι και τον Μοσχόπουλο να αποκρούει δύσκολα στην δεξιά του γωνία. Η μπάλα θα παραμείνει στην περιοχή και θα φτάσει πλάγια στον Αρμάντο ο οποίος δεν μπορεί να νικήσει τον Μοσχόπουλο.
Γκοοοοοοολ και 0-1 για τους φιλοξενούμενους
Στις καθυστερήσεις και στο 90+3’ ο Παπαδάτος θα βγει τετατετ με τον Τζάκη τον οποίο θα πλασάρει εύστοχα και θα δώσει προβάδισμα στην ομάδα του.
Αμέσως μετά το γκολ που πέτυχε ο ποδοσφαιριστής του Παλληξουριακού θα αφήσει την ομάδα του με «9» αφού για ένα πολύ σκληρό φάουλ πάνω στον Κατσιγιώργη θα δει την κόκκινη κάρτα  του διαιτητή Γ. Μυρσίνια.
Και ενώ όλοι περίμεναν την λήξη με νικητή τον Παλληξουριακό ο Αντωνίου είχε άλλη άποψη και πέτυχε την ισοφάριση.
Γκοοοοοοολ...... και τέλος φτιαγμένο μέσα από σενάριο Χιτσκοκ 1-1
Ο Αρμάντο ακριβώς στο 95’ εκτελεί το φάουλ στην περιοχή, ο Μοσχόπουλος θα διώξει την μπάλα η οποία θα καταλήξει στο δοκάρι της εστίας του και στην επαναφορά ο Αντωνίου λυτρώνει παίκτες προπονητές και φίλους της ομάδας του αφού θα σπρώξει εύκολα την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Και σαν να μην έφτανε αυτό οι «κυανόλευκοι» θα χάσουν  νέα ευκαιρία να «κλέψουν» τη νίκη όταν ο Μοσχόπουλος θα πέσει στην γωνία του και θα αποκρούσει δύσκολα το διαγώνιο σουτ του Αρμάντο.
Στο 98’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής θα χάσει άλλη μια καλή ευκαιρία όταν με την κεφαλιά του θα στείλει την μπάλα να περάσει πάνω από τα δοκάρια του Μοσχόπουλου.
Και αφού δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάτι οι γηπεδούχοι, στις δυο ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, παραλίγο να το πληρώσουν αφού στο 99’ οι φιλοξενούμενοι θα σταθούν άτυχοι στο φάουλ του Σπ. Μαρκάτου, αφού η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Τζάκη.
Διαιτητής ο κ. Γ. Μυρσίνιας με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Δ. Τριάντο.
Παγκεφαλληνιακός: (Γ. Βασιλάκης), Τζάκης, Θωμάς (88' λ.τρ. Μπάμπης), Τριανταφυλλίδης, Γιαννάτος, Αντωνίου, Κατσιγιώργης, Κοτίνης (69' Δραγούτας), Αρμάντο, Ντεντλάλα, Κίριο, Νουρεντίνι (84' Βασιλάκης).
Παλληξουριακός: (Π. Μαρκέτος), Μοσχόπουλος, Μπούρας (54' Παπαδάτος), Μαυροειδής, Αδηλίνης, Λουλουδας, Μαρκάτος Σ., Μαρκάτος Σπ., Γαλανός, Αντωνάτος Ηλ., Ζερβός, Αντωνάτος Κ.
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου