Παρασκευή, Δεκεμβρίου 19

Η Pre game της 11ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας



Πέφτει η αυλαία του Α' γύρου... Βγαίνει ο πρωταθλητής "χειμώνα"
Εύκολη αναμένεται η αγωνιστική για τους πρωτοπόρους
Οι "Μάχες" της Ιθάκη και του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Δεν φαίνεται ότι μπορεί να αλλάξει κάτι στην κορυφή όσο και την ουρά αυτή την αγωνιστική
Η πρωτοπόρα ομάδα των Διλινάτων
Συνεχίζεται και ολοκληρώνεται, λίγο πριν την διακοπή του λόγω των εορτών, αυτό το Σαββατοκύριακο το τοπικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας και την 11η αγωνιστική χωρίς τους δυνατούς αγώνες. 
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα λέγαμε ότι δεν υπάρχει τόσο σε κορυφή όσο και ουρά και μόνο κάπου στη μέση φαίνεται να έχουμε δυνατές "μάχες" και συγκινήσεις.
Πέρασε ήδη ένας ολόκληρος γύρος με το θέαμα στα γήπεδα μας να παραμένει σε μέτρια επίπεδα στα περισσότερα παιχνίδια. Η αλήθεια είναι ότι σε ελάχιστα χαρήκαμε από αυτά που βλέπαμε. 
Στα μισά λοιπόν της διαδρομής για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έχουν παγιωθεί κάποιες καταστάσεις με τις θέσεις των ομάδων και ιδιαίτερα στην κορυφή δύσκολα μπορεί να αλλάξουν. Έτσι η 4αδα Διλινάτων, Α.Ε.Κ., Εικοσιμίας, Α.Ο.Κ.Ι., λογικά θα δώσει μάχη για το καλύτερο της μιας ή της άλλης πλασάρισμα σε αυτήν.
Δύσκολα θα καταφέρει ο Παλληξουριακός, ο μοναδικός κατά την άποψη μας που μπορεί να απειλήσει από τις υπόλοιπες ομάδες,  να μπει σφήνα αλλά είναι σίγουρο και περιμένουμε να το παλέψει μέχρι το τέλος.
Στην ουρά η μάχη μεταξύ Πρόννων - Πυλαριακού φαίνεται καλά κρατεί και αναμένεται ενδιαφέρουσα μέχρι το τελευταίο λεπτό του πρωταθλήματος...... Με την αγωνία θα ζουν για πολύ ακόμη, αν δεν συνέλθουν σύντομα Οδυσσέας και Φωκάτα. Πρόοδος και Παγκεφαλληνιακός δεν κινδυνεύουν και στα παιχνίδια που απέμειναν θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.
Τώρα, την 11η αγωνιστική μόνο δυο παιχνίδια θα ξεχωρίζαμε για το αγωνιστικό ενδιαφέρον τους. Αυτά είναι Πρόοδος-Σάμη και Παγκεφαλληνιακός-Παλληξουριακός.
Στα άλλα παιχνίδια:
Τα πρωτοπόρα Διλινάτα αν είναι σοβαρά και βγάλουν το ίδιο πάθος των προηγούμενων αγώνων δεν θα έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα με τους αδύναμους Πρόννους, που όμως θέλουν προσοχή, στα Τζανάτα.
Η δεύτερη Εικοσιμία με αντίπαλο τα αξιόλογα Φωκάτα φυσιολογικά εύκολα ή δύσκολα θα πάρει μια ακόμη νίκη αφού σε καμία περίπτωση δε θέλει να πέσει "θύμα" έκπληξης.
Το ίδιο ακριβώς ισχύει με την συγκάτοικο της, Α.Ε.Κ. που θα έχει για αντίπαλο τον Πυλαριακό και είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη.
Ο Α.Ο.Κ.Ι. έχει την ευκαιρία με αντίπαλο τον Οδυσσέα Ιθάκης να επιστρέψει στις νίκες και να αφήσει πίσω τα αρνητικά αποτελέσματα στα τρία τελευταία ντέρμπι από τα οποία συγκέντρωσε μόλις ένα βαθμό με αποτέλεσμα από πρώτος να βρεθεί 4ος!!
Τέλος να πούμε η διαιτησία να τα πάει καλά ιδιαίτερα σε παιχνίδια που θα τα παίξουν νέοι διαιτητές! 

Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  20-12-2014 ώρα: 11:00
Δημοτικό Ιθάκης
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ. – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ

Κομητόπουλος
Παναγής

Αβάζαρος Χρ.
Μυρσίνιας Γ.
2.
Σάββατο  20-12-2014 ώρα: 11:30
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο.Κ.Ι. - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.

Γασπαράτος
Γιώργος

Μοσχονά Ε.
Τριάντος Δ.
3.
Σάββατο  13-12-2014 ώρα  15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Τριάντος
Διονύσης

Γασπαράτος Γ.
Μοσχονά Ε.
4.
Κυριακή  21-12-2014 ώρα: 15:00
Δημοτικό Τζανάτων
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ

Μαγουλάς
Σπύρος

Καπογιαννόπουλος Ι.
Αβάζαρος Χρ.
5.
Κυριακή  21-12-2014 ώρα: 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ

Μυρσίνιας
Γιώργος

Κομητόπουλος Π.
Τριάντος Δ.
6.
Κυριακή  21-12-2014 ώρα: 15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ

Μενεγάτος
Λευτέρης

Γασπαράτος Γ.
Μιχαλιτσιάνου Χ
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ 
                                      
Η Πρόοδος θέλει επιστροφή στις νίκες.......... αλλά και η Σάμη συνέχεια
Πέφτει η αυλαία του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας αυτό το Σαββατοκύριακο με τα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής.
Το πρωί του Σαββάτου η Πρόοδος με αξιοπρόσεχτη παρουσία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα φιλοξενεί την Σάμη σε έναν πολύ ενδιαφέροντα αγώνα.
Οι γηπεδούχοι του Κ. Πίπου είναι έτοιμοι να επανέλθουν στις νίκες μετά από την ήττα στο Αργοστόλι από τον Παγκεφαλληνιακό αλλά και στη συνέχεια την ισοπαλία στις Κεραμειές με τα Φωκάτα.
Η ομάδα του Γ. Καρελάκη σε ανοδική πορεία τον τελευταίο καιρό και με 2Χ2 νίκες ταξιδεύει στο Βαθύ με στόχο την καλή εμφάνιση αλλά και μια νίκη που θα την ανεβάσει ακόμα περισσότερο στην βαθμολογική κατάταξη των ομάδων, αλλά και ψυχολογικά για τη συνέχεια.
Αναμένεται ένα σπουδαίο και δυνατό παιχνίδι με τις δυο ομάδες να δίνουν τα πάντα για τη νίκη και το τρίποντο.
Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας μέχρι τώρα 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες.
Οι φιλοξενούμενοι με το μέτριο ξεκίνημα τους έχασαν πολύτιμο έδαφος και βρίσκονται στην 8η θέση με 3 μόνο νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες.
Το πρόβλημα για τον Κ. Πίππο είναι η απουσία του τραυματία επιθετικού της ομάδας, Χ. Ηλιόπουλου. Κατά τα άλλα δεν έχει κάτι ιδιαίτερο να αντιμετωπίσει.
Από την άλλη ο Γ. Καρελάκης βλέπει με χαρά να έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές τους για τη "μάχη" της Ιθάκης, κάτι που τον ικανοποιεί απόλυτα.
Φαβορί:Θεωρούμε ότι και οι δυο παραπάνω ομάδες έχουν την δυνατότητα να πάρουν αυτό που θέλουν. Σίγουρα προβλέπουμε να γίνει ένα δυνατό παιχνίδι με δύναμη και πολύ πάθος.
Οι θέσεις των ομάδων: Πρόοδος Ιθάκης 6η θέση, 14 βαθμοί. – Σάμη 8η θέση, 11 βαθμοί.
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Χ. Αβάζαρο και Γ. Μυρσίνια.
Α.Ο.Κ.Ι. - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
                                   
            
Έτοιμος να ανοίξει  νέα "σελίδα" ο Α.Ο.Κ.Ι....... 
Για το καλύτερο ο Οδυσσέας
Μισή ώρα αργότερα 11:30, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου αυτή την φορά, ο Α.Ο.Κ.Ι., που τον τελευταίο καιρό δεν τα πάει καλά, από άποψης συγκομιδής βαθμών, μετά από τα τρία συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, είναι πανέτοιμος να γυρίσει σελίδα στην μέχρι τώρα πορεία του ξεκινώντας από την αρχή και στόχο το αήττητο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος ώστε να κατακτήσει την 1η θέση στην κανονική του διάρκεια υποδέχεται τον Οδυσσέα Ιθάκης.
Μπορεί η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Σπ. Παπαδάτου να μην είναι η καλύτερη αυτό τον καιρό μιας και μετράνε δυο ήττες και μια ισοπαλία στα τρία τελευταία τους παιχνίδια, που μάλιστα ήταν και ντέρμπι, όμως σίγουρα πρέπει να αφήσουν πίσω αυτή την εξέλιξη και να ξεκινήσουν από την αρχή. Άλλωστε ο νεαρός προπονητής των «μελανόλευκων» του Αργοστολιού εκεί έχει ρίξει, όπως είναι φυσιολογικό, όλο το βάρος τις τελευταίες ημέρες.
Ο αντίπαλος τους άλλωστε, τους δίνει το δικαίωμα να πιστεύουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν.
Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 4η θέση (την προηγούμενη αγωνιστική απώλεσαν για πρώτη φορά φέτος τον τίτλο του πρωτοπόρου) με 22 βαθμούς, 7 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες.
Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι μετά από ένα καλό ξέσπασμα στη συνέχεια και πάλι παρουσίασαν τα γνωστά τους προβλήματα με αποτέλεσμα να χρειάζονται άμεσα βαθμούς ώστε να μην κινδυνέψουν στον δεύτερο γύρο. Βέβαια γνωρίζουν πόσο δύσκολο θα είναι αύριο αυτό και σαν βασικό στόχο βάζουν πρώτα την καλή εμφάνιση.
Βρίσκονται στην 9 θέση με 8 βαθμούς, 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και μια ήττα.
Προβλήματα ιδιαίτερα για τους γηπεδούχους δεν υπάρχουν. Το ίδιο πάνω-κάτω ισχύει και για τους φιλοξενούμενους και με βάση τα εκτός έδρας παιχνίδια. Επιστρέφει όμως ο Φατούρος.
Φαβορί: οι γηπεδούχοι είναι το μεγάλο φαβορί. Πάρα πολύ δύσκολα θα χάσουν βαθμό ή βαθμούς από την φιλότιμη μεν αλλά χαμηλότερης δυναμικότητας από αυτούς ομάδα του Σταυρού.
Οι θέσεις των ομάδων:Ο Α.Ο.Κ.Ι. 4η θέση, 22 βαθμούς – Οδυσσέας 9 θέση, 8 βαθμούς.
Διαιτητής ο κ. Γ. Γασπαράτος με βοηθούς την κα Ε. Μοσχονά και τον κ. Δ. Τριάντο.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
                                             
Συνέχεια στην "τρελή" της πορεία θέλει η Α.Ε.Κ........
Δύσκολη η αποστολή των γηπεδούχων απέναντι στην πρωταθλήτρια
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η αγωνιστική μεταφέρεται στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με τον τυπικά γηπεδούχο, ουραγό Πυλαριακό να φιλοξενεί την πρωταθλήτρια Α.Ε. Κεφαλονιάς σε ένα παιχνίδι που φαβορί εκ προοιμίου είναι οι «κιτρινόμαυροι» από το Αργοστόλι.
Σίγουρα η ανωτερότητα της ομάδας του Γ. Τόγια έστω και αν αγωνισθεί με δέκα (;) είναι μεγάλη και αυτό όλοι στην ομάδα του Κ. Κουγιανού το γνωρίζουν πολύ καλά. Για αυτό θα κατέβουν να «παλέψουν» απέναντι στον αντίπαλο τους χωρίς άγχος για μια καλή εμφάνιση αλλά και εμπειρίες.
Οι πρωταθλητές από την άλλη με μια καταπληκτική πορεία τον τελευταίο καιρό, έστω επαναλαμβάνουμε και αν αγωνίζονται με δέκα, έχουν πάρει για τα καλά..... εμπρός και απειλούν ακόμη και για την πρωτιά αφού βρίσκονται στην 2η θέση συγκάτοικοι με την Εικοσιμία με 23 βαθμούς, 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.
Έχουν κάνει μετά την μοναδική τους ήττα από τα Διλινάτα ένα σερί νικών 6Χ6 και σίγουρα πάνε για το 7Χ7!
Έτσι αν και είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη θα κατέβουν στο Δ.Α.Κ. με σεβασμό και σοβαρότητα απέναντι στον αντίπαλο για να προσθέσουν μια ακόμη επιτυχία στην φετινή τους πορεία.
Ο Πυλαριακός φέτος δείχνει σαν ομάδα αρκετά καλά στοιχεία. Αυτό όμως δεν φτάνει αφού για την παραμονή του χρειάζεται την κατάκτηση βαθμών, αφού βρίσκεται ουραγός στην 12η θέση συγκάτοικος των Πρόννων με 4 βαθμούς, 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 7 ήττες. Μάλιστα έχει να γευθεί τη χαρά της νίκης από την πρώτη αγωνιστική και την εντυπωσιακή επάνοδο του στην κατηγορία απέναντι στον Οδυσσέα με εκείνο το φοβερό 4-0!! Έκτοτε παλεύει χωρίς κάτι να καταφέρνει το ιδιαίτερο εκτός μιας ισοπαλίας με τα Φωκάτα.
Μεγάλο πρόβλημα η απουσία του Π. Σταμούλη για τον Κ. Κουγιανό. Αντίθετα ο Γ. Τόγιας δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάτι  ιδιαίτερο.
Φαβορί:Θεωρούμε την πρωταθλήτρια έτοιμη να γράψει μια ακόμη νίκη στην προσπάθεια της για την κορυφή. Οι τυπικά γηπεδούχοι δύσκολα μπορούν να περιμένουν κάτι καλό από αυτό το παιχνίδι, απλά θα παλέψουν για μια καλή εμφάνιση.
Οι θέσεις των ομάδων: Πυλαριακός 12η θέση, 4 βαθμοί - Α.Ε.Κ. 2η θέση, ισόβαθμη της Εικοσιμίας με 23 βαθμοί.
Διαιτητής ο κ. Δ. Τριάντο με βοηθούς τον κ. Γ. Γασπαράτο και την κα Ε. Μοσχονά.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ  - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ   
                                  
Η πρωτιά περνάει από τα Τζανάτα για τα Διλινάτα....
Θα μπορέσουν οι γηπεδούχοι για κάτι καλό;
Με την αγωνιστική δράση να μεταφέρεται για την Κυριακή και ώρα 3 μ.μ. στα Τζανάτα και τα πρωτοπόρα Διλινάτα να φιλοξενούνται από τους Πρόννους. Προβλέπουμε ένα δυνατό και ενδιαφέρον παιχνίδι αφού για τους γηπεδούχους τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα σε ότι αφορά την παραμονή τους, ενώ για τους γηπεδούχους η πρωτιά περνάει από τα Τζανάτα και θέλουν νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή με την μέχρι σήμερα διαφορά και επί πλέον να κερδίσουν τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή «χειμώνα»!
Τα Διλινάτα, θα πούμε για μια ακόμη φορά, κάνουν ένα φανταστικό πρωτάθλημα και δικαιωματικά βρίσκονται εκεί που είναι σήμερα. Στηρίζονται στο πάθος και στην καλή τους αμυντική λειτουργία. Κρατάνε εύκολα το αποτέλεσμα και όταν πετύχουν κάποιο γκολ μπορεί είναι αρκετό να τους δώσει τη νίκη. Μια φορά δεν έκαναν και δέχθηκαν την πρώτη και μοναδική μέχρι τώρα ήττα τους.
Η ομάδα του «Μεγάλου Χωριού» επικεφαλής μέχρι τώρα, έχει  25 βαθμούς με 8 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.
Με όλα αυτά τα υπέρ, εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι μοναδικός στόχος όλων στην ομάδα είναι η νίκη και μόνο αυτή. Αλίμονο φυσικά να μην το έβλεπαν και έτσι!!
Οι γηπεδούχοι με πολλά αγωνιστικά προβλήματα φέτος προσπαθούν με μεγάλο αγώνα να κρατηθούν στην κατηγορία με αποτέλεσμα κάθε αγώνας για αυτούς να είναι ντέρμπι. Έτσι και αυτό της Κυριακής ένα τέτοιο θα είναι και αν καταφέρουν να κόψουν βαθμούς από τους πρωτοπόρους θα έχουν κάνει ένα σημαντικό βήμα για τον στόχο τους. Πράγμα σίγουρα δύσκολο απέναντι σε μια ομάδα όπως θα είναι τα Διλινάτα στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Βρίσκονται στην 11η θέση ισόβαθμοι του Πυλαριακού με 4 βαθμούς που αναλύονται σε 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 8 ήττες!!
Τα προβλήματα στους γηπεδούχους είναι τα ίδια όπως σε κάθε παιχνίδι μέχρι τώρα. Στα συν η επιστροφή του Μιχ. Ζαπάντη.
Οι πρωτοπόροι δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο να αντιμετωπίσουν και πάνε στα Τζανάτα για το «διπλό».
Φαβορί: Οι πρωτοπόροι ούτε που θέλουν να σκέφτονται οποιαδήποτε απώλεια στα Τζανάτα. Είναι το φαβορί αλλά μένει να το αποδείξουν σε ένα δύσκολο γήπεδο και μια ομάδα που παλεύει για την σωτηρία της.
Οι θέσεις των ομάδων: Πρόννοι 11η θέση, 4 βαθμούς - Διλινάτα 1η θέση, 25 βαθμοί.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Ι. Καπογιαννόπουλο και Χ. Αβάζαρο.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ
                                       
Τοπικό ντέρμπι στις Κεραμειές....
και οι δυο θέλουν τους τρεις βαθμούς για τους δικούς τους λόγους
Στις Κεραμειές την ίδια ώρα θα διεξαχθεί το παιχνίδι που αποτελεί και το τοπικό ντέρμπι της περιοχής. Τα Φωκάτα φιλοξενούν την δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα ομάδα της Εικοσιμίας. Ένα παιχνίδι σημαντικό αφού η ανάγκη βαθμών τα κάνει να μην ξεχωρίζουν αντίπαλο αλλά σίγουρα κάτι πολύ δύσκολο αφού η ομάδα του Δ. Ζησιμάτου δεν θέλει ιδιαίτερες συστάσεις για την ποιότητα και το καλό ποδόσφαιρο που παίζει.
Οι τυπικά φιλοξενούμενοι από την άλλη κατεβαίνουν στις Κεραμειές με μοναδικό στόχο το τρίποντο της νίκης. Μια νίκη η οποία τουλάχιστον θα τους διατηρήσει στην δεύτερη θέση που θα τους δίνει το δικαίωμα να συνεχίσουν το «κυνήγι» των Διλινάτων σε ότι έχει να κάνει με την πρωτιά στην τελική 4αδα.
Σίγουρα αγωνιστικά και ποιοτικά είναι καλύτεροι από την ομάδα του Μ. Αθηναίου και αυτό θέλουν να το αποδείξουν και πάλι στον αγωνιστικό χώρο.
Οι γηπεδούχοι με καλές και κακές παρουσίες στο φετινό πρωτάθλημα βρίσκονται στην 10η θέση. Έχουν 8 βαθμούς, με 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες. Αντίθετα οι «κυανόλευκοι» με πολύ καλή παρουσία βρίσκονται στην 2η θέση, συγκάτοικοι της Α.Ε.Κ. με 23 βαθμούς, 7 νίκες 2 ισοπαλίες και 1 μόλις ήττα.
Έτσι θεωρούν ότι μπορούν να κατακτήσουν ακόμη μια που θα είναι η 8η.
Εμείς αναμένουμε ένα καλό ποιοτικά παιχνίδι αφού σε τέτοια, πολλά πράγματα μπορούν να παίξουν τον δικό τους ρόλο!
Εκτός από τις γνωστές τελευταία απουσίες ο Μ. Αθηναίος δεν μπορεί να υπολογίζει και στον «μικρό» της ομάδας, τον Γιάννη Αθηναίο που είναι τιμωρημένος.
Ο Δ. Ζησιμάτος δεν έχει κάτι σημαντικό να λύσει αφού έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του.
Φαβορί: Οι τυπικά φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί αν και είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Τα Φωκάτα για άλλη μια αγωνιστική θα κατέβουν με το ίδιο πάθος για το καλύτερο.
Οι θέσεις των ομάδων: Φωκάτα 10η θέση 8 βαθμοί - Εικοσιμία ισόβαθμη με την Α.Ε.Κ. στη 2η θέση, 23 βαθμοί.
Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με βοηθούς τον κ. Ι. Καπογιαννόπουλο και την κα Χ. Μιχαλιτσιάνου.
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
                                     
Ντέρμπι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου....... Αναμένεται "μάχη" για τη νίκη
Τέλος στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται η 11η αγωνιστική την ίδια ώρα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ο Παγκεφαλληνιακός, που θέλει να επιστρέψει στις νίκες, φιλοξενεί τον επικίνδυνο και ευρισκόμενο σε ανοδική πορεία Παλληξουριακό. Ένα παιχνίδι ντέρμπι και μάλιστα πολύ σημαντικό για τις δυο ομάδες, κυρίως από άποψη ψυχολογίας για τη συνέχεια μιας και για 4αδα τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα. Θα πρέπει να συμβούν πολλά για να αλλάξουν την τύχη τους, την οποία σίγουρα πλέον δεν κρατάνε στα χέρια τους. Η διαφορά των 9 και 7 βαθμών αντίστοιχα μπορεί να μην είναι απαγορευτική αλλά όμως, επαναλαμβάνουμε πολύ δύσκολη η ανατροπή της. Βέβαια με τους Ληξουριώτες ποτέ μην είσαι σίγουρος.
Τώρα στα του αγώνα θεωρούμε ότι θα έχουμε ένα ντέρμπι με τις δυο ομάδες να δίνουν τη δική τους μάχη για την τελική επικράτηση και τους τρεις βαθμούς που θα ανανεώσουν τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν για 4αδα. Ιδιαίτερα αν αυτή είναι με το μέρος των ερυθρόλευκων του Ληξουριού, οι οποίοι έρχονται με φόρα στο Δ.Α.Κ. και το 7-0 επί των Πρόννων, αλλά και νέο προπονητή στον πάγκο τους Π. Μαρκέτο. Βέβαια και οι «κυανόλευκοι» του Αργοστολιού θέλουν  τη νίκη για πολλούς λόγους.
Η ομάδα του Γ. Βασιλάκη χωρίς να θυμίζει την περυσινή της καταπληκτική πορεία είναι αναγκασμένη να παλέψει για να αλλάξει την εικόνα της παράλληλα με την κατάκτηση των τριών βαθμών. 
Σημαντικά προβλήματα στις δυο ομάδες δεν υπάρχουν και οι δυο προπονητές αναμένεται να παρατάξουν ότι καλύτερο διαθέτουν για τη νίκη.
Φαβορί: Είναι ένα ντέρμπι που δεν έχει "καθαρό" φαβορί. Οι Ληξουριώτες ανεβασμένοι τον τελευταίο καιρό και με αλλαγή προπονητή στον πάγκο τους έρχονται αποφασισμένοι στο Αργοστόλι. Άλλο τόσο όμως και ο Παγκέ θέλει άμεση επιστροφή στις νίκες. Οπότε; Ας περιμένουμε να δούμε τι θα μας προσφέρουν!
Οι θέσεις των ομάδων: Παλληξουριακός 5η θέση, 15 βαθμοί - Παγκεφαλληνιακός 7η, βαθμοί 13.
Διαιτητής ο κ. Γ. Μυρσίνιας με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Δ. Τριάντο.
Η βαθμολογία
1.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
25
10
8
1
1
16
5
2.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
23
10
7
2
1
37
8
-.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
23
10
7
2
1
28
8
4.
Α.Ο.Κ.Ι.
22
10
7
1
2
25
5
5.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
15
10
4
3
3
21
9
6.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
14
10
4
2
4
15
17
7.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦ/ΚΟΣ
13
10
4
1
5
17
15
8.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
11
10
3
2
5
18
17
9.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
8
10
2
2
6
8
25
-.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.
8
10
2
2
6
15
35
11.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
4
10
1
1
8
8
51
-.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
4
10
1
1
8
9
22
Η επόμενη αγωνιστική (12η)
α/α
Αγώνας
 1.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ – Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
 2.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ – Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
 3.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ – Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
4.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
 5. 
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο.Κ.Ι.
 6. 
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου