Σάββατο, Δεκεμβρίου 27

Ξεκίνησε σήμερα το 2ο τουρνουά Μπάσκετ αλληλεγγύης «Φώτης Τσιλιμιδός»

Displaying LOGO tournoua.jpg
Ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» το 2ο τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3 αλληλεγγύης «Φώτης Τσιλιμιδός», αφιερωμένο στην μνήμη του Φώτη που τόσο άδικα και πρόωρα, πριν 3 χρόνια, έφυγε από κοντά μας.
Διεξήχθησαν με την σειρά οι παρακάτω αγώνες:
Παίδων: 13 έως 15 ετών
Έφηβων: 16 έως 18 ετών και
Ενήλικες:18 ετών και άνω
Για αύριο το πρόγραμμα θα είναι το παρακάτω:
16.00               Final Four  κατηγοριών Παίδων – Εφήβων – Ενηλίκων.
Προσέλευση και Εγγραφές αθλητών κατηγορίας Προ μίνι (από 6 έως 8 ετών) και Μίνι (από 9 έως 12 ετών).
 17.00      Πέρας προσέλευσης και εγγράφων της κατηγορίας Προ Μίνι και Μίνι.
Έναρξη αγώνων.      
Να θυμίσουμε ότι το παραπάνω τουρνουά εκτός από το να τιμηθεί η μνήμη του Φ. Τσιλιμιδού έχει και άλλον έναν ιερό σκοπό. Να συγκεντρωθούν τρόφιμα τα οποία στη συνέχεια θα προσφερθούν, μαζί με τις εισπράξεις από τις συμμετοχές των αθλητών, στο Φιλόπτωχο Ταμείο αλλά και στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου.
Για αυτό όλοι μας πρέπει να βοηθήσουμε τον σκοπό των διοργανωτών προσφέροντας ότι ο καθένας μπορεί.
Από την πλευρά μας να συγχαρούμε τους διοργανωτές  και να ευχηθούμε επιτυχία στην εκδήλωση τους.
Δηλώσεις:
Γιώργος Αντωνάτος
«Προσπαθούμε πολλές εβδομάδες να το οργανώσουμε. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Όλα γίνονται προς τιμήν καταρχήν του Φώτη, κατά δεύτερον για να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας και κατά τρίτον για να διαφημίσουμε και την ομάδα μας, τον Κεφαλληνιακό. Ο Φώτης ήταν ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος, ο οποίος προσπάθησε δημοσιογραφικά να προωθήσει τον αθλητισμό στο νησί. Ήταν ο πρώτος, ο οποίος έκανε τη δουλειά του ολοκληρωμένα με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις. Αγαπούσε τον αθλητισμό, ήθελε να ενημερώσει όλον τον κόσμο για τα αθλητικά τεκταινόμενα στο νησί και πραγματικά θα θέλαμε ο κόσμος με την παρουσία του να τιμήσει τον Φώτη. Σας καλούμε και αύριο να έρθετε στο Κλειστό για να έρθετε και να παρακολουθήσετε, να βοηθήσετε συνανθρώπους μας και να δείτε τα παιδιά να συναγωνίζονται και να κερδίσουν το μετάλλιο και το Κύπελλο τους”.
Αντώνης Κουταβάς
«Σκοπός του τουρνουά είναι η συγκέντρωση τροφίμων και η προσφορά τους στους συνανθρώπους μας που περνούν δύσκολα αυτές τις άγιες ημέρες. Η ευθύνη για την προσφορά αυτών των τροφίμων ανήκει στο Φιλόπτωχο Ταμείο και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κεφαλονιάς. Οι συμμετοχές είναι αρκετές αλλά περιμένουμε τον κόσμο να δώσει ακόμη πιο δυναμικό παρών αύριο και να βοηθήσει όλους όσους έχουν ανάγκη». 
Ακολουθεί σε λίγο πλούσιο φωτορεπορταζ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου