Τρίτη, Φεβρουαρίου 2

5ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΟΡΕΙΝΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ / 2ο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


"CORFU MOUNTAIN TRAIL"
5ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΟΡΕΙΝΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ
ΚΕΡΚΥΡΑ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016
.........................................................................
Ρεκόρ συμμετοχών αναμένεται να σημειωθεί στον 5ο Διεθνή Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος που θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα στις 7 Φεβρουαρίου. Σπουδαίοι αθλητές και αθλήτριες από 14 χώρες θα λάβουν μέρος στη σημαντική αυτή αθλητική εκδήλωση.
Το ενδιαφέρον, φέτος, είναι πολύ μεγάλο και σ` αυτό έχει συντελέσει η μεγάλη επιτυχία των προηγουμένων τεσσάρων διοργανώσεων και φυσικά οι ακούραστες προσπάθειες της Οργανωτικής επιτροπής.
Όλα δείχνουν ότι το "Corfu Mountain Trail" έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο και ότι θα γίνει θεσμός.
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ
Οι συμμετέχοντες θα ξεκινήσουν από τις πανέμορφες Μπενίτσες και στη συνέχεια θα ανέβουν στο βουνό των Αγίων Δέκα, όπου και καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής που θα επιλέξουν. Υπενθυμίζουμε ότι οι διαδρομές είναι των οκτώ, των δεκαεπτά, των σαράντα και των ογδόντα χιλιομέτρων.
Οι τρεις τελευταίες διαδρομές έχουν αναγνωρισθεί επίσημα από τη Διεθνή Ομοσπονδία Ορεινού Τρεξίματος και όσοι αθλητές διακριθούν, θα πάρουν πόντους για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Mont Blanc.
Ο ΑΘΛΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
Θεωρείται σίγουρο ότι εκτός των 500 αθλητών που θα λάβουν μέρος, στην Κέρκυρα θα βρεθούν προπονητές, κριτές, εθελοντές και φυσικά οι συγγενείς των συμμετεχόντων που θέλουν να γνωρίσουν το πανέμορφο νησί. Οπότε η Κέρκυρα εν μέσω της χειμερινής περιόδου θα γίνει αυτομάτως πόλος έλξης  και ένας τουριστικός αθλητικός προορισμός παγκόσμιας εμβέλειας.
Οι υποδομές υπάρχουν, το κέφι περισσεύει, η Κερκυραϊκή φιλοξενία είναι ονομαστή, οπότε όλα δείχνουν ότι και ο 5ος Διεθνής Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος θα στεφθεί με μεγάλη επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου