Δευτέρα, Φεβρουαρίου 1

Και οι Πρόννοι έκοψαν σήμερα στην Σκάλα την πίτα τους (Φώτο)


Συνεχίζουν τα τοπικά μας Σωματεία  την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους. Σειρά σήμερα πήρε και η ομάδα του Α.Ο. Πρόννων.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο κοινοτικό κατάστημα Σκάλας, παρουσία των ποδοσφαιριστών της ανδρικής, αλλά και της Ακαδημίας του Συλλόγου, του προπονητή και του Δ.Σ..
Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Σπ. Σολωμός, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους υγεία και πολλές νίκες.
Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στον κ. Β. Μαζαράκη, ο οποίος ευχήθηκε υγεία χρόνια πολλά και μακριά από τραυματισμούς. Επίσης ανέφερε ότι είναι άμεση ανάγκη η ανακατασκευής του ποδοσφαιρικού γηπέδου στην Σκάλα.
Στη συνέχεια ο πατέρας Σταύρος Ζαπάντης ευλόγησε την πίτα και έγινε η κοπή της από τον πρόεδρο.
Τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Β. Μαζαράκης με τον αντιπρόεδρο της Ένωσης κ. Θέμη Βαλσαμή.
Τυχερός της βραδιάς ο Δημήτρης Ζαπάντης, ένας από τους μεγαλύτερους σε ηλικία ποδοσφαιριστής των Πρόννων, αφού του έτυχε το φλουρί που αντιστοιχούσε σε 100€, προσφορά της διοίκησης και τα οποία ό έμπειρος ποδοσφαιριστής τα διέθεσε εκ νέου σε αυτήν.
Φώτο από την κοπή
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου