Τρίτη, Φεβρουαρίου 2

Ο Απόηχος των Σπορ του Σαββατοκύριακου


Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  Α'  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Γρουσούζικη αποδείχθηκε η 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας για την αήττητη μέχρι τότε, πρωτοπόρο Εικοσιμία, αλλά και την Α.Ε.Κ. η οποία ισοφάρισε στις καθυστερήσεις την Σάμη.
Έτσι η ομάδα της Λειβαθούς έχασε μεγάλη ευκαιρία να καθαρίσει την πρωτιά αφού θα έφτανε το +7 από την δεύτερη που τώρα έγινε -4 από την ίδια και τον Παλληξουριακό που για αυτόν η ημέρα ήταν στα μέτρα του. 
Ως γνωστόν έγιναν μόνο οι τρεις από τους πέντε αγώνες αφού οι Ιθακήσιες ομάδες δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν στην Κεφαλονιά λόγω της απεργίας των πλοίων με τους αγώνες τους τελικά να αναβάλλονται.
Τα Φωκάτα έκαναν το μεγαλύτερο φετινό τους βήμα για την παραμονή στην κατηγορία μετά το "χρυσό" 2-1 επί των Διλινάτων.
Παρά την γκέλα της παραμένει στην κορυφή της Α΄κατηγορίας η Εικοσιμία όμως έχασε το αήττητο
Η Εικοσιμία που συνεχίζει στην κορυφή μετά την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας, πέταξε στα "σκουπίδια" το Χ των Φαρακλάτων με αποτέλεσμα αντί να "κλειδώνει" την πρωτιά, να μειώνεται και άλλο η διαφορά και στο -4 από Α.Ε.Κ.-Παλληξουριακό.
Έτσι η συνέχεια και τα ντέρμπι που ακολουθούν θα κρίνουν την τύχη της.
Ο μεγάλος κερδισμένος της αγωνιστικής Παλληξουριακός, που δεν άφησε ανεκμετάλλευτο το δώρο των Φαρακλάτων, ανέβηκε στην 2η θέση στον βαθμολογικό πίνακα "συγκάτοικος" της Α.Ε.Κ. και πλέον κάνει όνειρα ακόμη και για πρωτιά.

Η Α.Ε.Κ. για ακόμη μια αγωνιστική στάθηκε, θα λέγαμε τυχερή, αφού ισοφάρισε την Σάμη στις καθυστερήσεις  με αποτέλεσμα να μην εκμεταλλευτεί το δώρο του Παλληξουριακού και να είχε μειώσει στους -2. Η Σάμη μπορεί να ισοβάθμησε στην 4η θέση με τον Παγκέ ωστόσο έχει ένα παιχνίδι περισσότερο από τους "κυανόλευκους".
Τέλος τα Φωκάτα πήραν το δεύτερο και πολύ καθοριστικό τρίποντο της χρονιάς απέναντι στα βαθμολογικά αδιάφορα Διλινάτα και πλέον πιστεύουν ότι σύντομα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση της παραμονής τους.
Αντίθετα τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει με τις υπόλοιπες ομάδες που κινδυνεύουν με αποτέλεσμα, αφού τα παιχνίδια τους αναβλήθηκαν, η αγωνία να παρατείνεται, όπως φαίνεται για πολύ ακόμη.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής 
α/α
Αγώνας
Αποτέλεσμα
1.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
2 - 1
2.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
1 - 1
3.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
0- 3
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την χρονική σειρά τους....
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ  2-1
Σε ένα πολύ δυνατό ματς με πολλές διαμαρτυρίες, στις Κεραμειές, τα Φωκάτα επικράτησαν των Διλινάτων με σκορ 2-1 και όχι μόνο ανάσαναν βαθμολογικά, από την δεύτερη φετινή τους νίκη, αλλά παράλληλα έχουν εξασφαλίσει την μισή παραμονή τους στην Α΄κατηγορία.
Οι γηπεδούχοι στην προσπάθεια τους να καθαρίσουν με μια νίκη αυτό το τόσο σημαντικό για την ομάδα τους παιχνίδι, μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο πίεσαν την αντίπαλη ομάδα του Δημ. Κουρκουμέλη και έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες να διπλασιάσουν τα τέρματα τους.
Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε την ίδια εικόνα με το πρώτο, αφού οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν ψηλά σε μια προσπάθεια να πιέσουν, ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να ισοφαρίσουν προσωρινά.
Τελικά δέκα λεπτά πριν τη λήξη δέχθηκαν στην αντεπίθεση ένα ακόμη γκολ με αποτέλεσμα να χάσουν και τον αυτόν, ακόμη βαθμό της ισοπαλίας.
Ήταν ένα γκολ που οι Διλινάδες διαμαρτυρήθηκαν έντονα για οφσάιντ στον σκόρερ Κανάκη, χωρίς να δεχθούν την άποψη τους διαιτητής και βοηθός.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ  1-1
Σε έναν αρκετά καλό αγώνα το απόγευμα του Σαββάτου στα Φαρακλάτα, Α.Ε.Κ. και Σάμη αναδείχθηκαν τελικά ισόπαλες με σκορ 1-1.
Οι ομάδες μάλιστα παρατάχθηκαν χωρίς δυο από τα καλά τους «χαρτιά» αφού από τους γηπεδούχους απουσίαζε ο τιμωρημένος Φωκάς και από τους φιλοξενούμενους ο άνθρωπος γκολ της και πρώτος σκόρερ τους πρωταθλήματος Ι. Αμούργης, λόγω τραυματισμού.
Το παιχνίδι είχε όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι, δύναμη, πάθος διαμαρτυρίες και πολλές κίτρινες κάρτες. Μπορεί να μην είδαμε και το καλύτερο θέαμα ή τα πολλά γκολ, όμως υπήρχε αγωνία μέχρι τη λήξη και τελικά την πρωταθλήτρια να σώνει την κατάσταση και μάλιστα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στις καθυστερήσεις.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ  0-3
«Γρουσούζικη» για την Εικοσιμία και αντίθετα super τυχερή για τον Παλληξουριακό, αποδείχθηκε η 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας αφού οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν στις Κεραμειές των αντιπάλων τους με σκορ 3-0!!
Η ήττα αυτή ήταν η πρώτη και μάλιστα βαριά για την ομάδα του Δ. Ζησιμάτου, με αποτέλεσμα να φέρνει και πάλι στα ίσα του το πρωτάθλημα, αφού η διαφορά που θα μπορούσε να είχε φτάσει στους +7 για την ομάδα της Λειβαθούς, πλέον μειώθηκε στους +4. Έτσι τίποτα δεν έχει τελειώσει αφού απομένουν ακόμη πέντε αγώνες και ακολουθούν πολύ δυνατά ντέρμπι.
Η ομάδα του Γ. Θωμά μετά από αυτή της, την επιτυχία ισοβαθμεί στην 2η θέση του πρωταθλήματος με την Α.Ε.Κ. και απειλεί ακόμη και την σημερινή της αντίπαλο.
 
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδα
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
13
27 - 08
32
2.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
13
23 - 04
28
-.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
13
28 - 08
28
4.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
13
23 - 08
24
-.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
12
34 - 13
24
6.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
13
12 - 14
14
7.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
12
14 - 17
12
8.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
13
12 - 38
07
9.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
12
11 - 42
06
10.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
12
04 - 36
02
 
Η επόμενη αγωνιστική 
(14η  6-7/1/2016)
α/α
Αγώνας
1.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
2.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
3.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
4.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
5.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
 
ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ισόπαλοι στις νίκες γηπεδούχοι - φιλοξενούμενοι
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι λοιπόν σημειώσατε "Χ"
Πρώτη ήττα για την Εικοσιμία που έχασε την ευκαιρία να κάνει το +7, αντίθετα η διαφορά μειώθηκε στους -4
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι σημειώσατε "Χ" στις νίκες, αφού οι γηπεδούχοι κατέκτησαν μία (1) και οι φιλοξενούμενοι επίσης μια (1). Αυτή την αγωνιστική είχαμε και μια (1) ισοπαλία.
Έξι (6), έξι λγότεροι από την προηγούμενη, αλλά με 3 αγώνες, ήταν οι ποδοσφαιριστές που αυτή την αγωνιστική "μάτωσαν" τα αντίπαλα δίχτυα και σκόραραν.
Το "ποινικό μητρώο" και αυτό το Σαββατοκύριακο για τους ποδοσφαιριστές ήταν άριστο, αφού δεν είχαμε κόκκινες κάρτες στα 3 παιχνίδια που είχαμε για την 13η αγωνιστική. 
Επίσης, αυτό το διήμερο βγήκαν συνολικά, 19 κίτρινες κάρτες!!!! 9 λιγότερες από την προηγούμενη και εδώ όμως σε 3 παιχνίδια!! Οι περισσότερες, εφτά (7), στα παιχνίδια μεταξύ Φωκάτων-Διλινάτων στις Κεραμειές και Α.Ε.Κ.-Σάμης  στα Φαρακλάτα με διαιτητές τους κ.κ. Ε. Θανάση και Ι. Καπογιαννόπουλο αντίστοιχα. 
Ας μιλήσουμε με αριθμούς
Αποτέλεσμα εικόνας για αριθμοι
Στους 3 αγώνες που διεξήχθησαν στα νησιά μας για την 13η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας, το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαμε: 
1 νίκη για τους γηπεδούχους, 1 για τους φιλοξενούμενους και μια ισοπαλία!
Από άποψη επιθετικής παραγωγής σε γκολ, αυτή η αγωνιστική με τους τρεις όμως αγώνες της, ήταν σχετικά καλή.
Σημειώθηκαν συνολικά 8 τέρματα, 8 λιγότερα από την προηγούμενη. 
Σκορ είχαμε και στα 3 παιχνίδια. Τα περισσότερα επιτεύχθηκαν σε αυτά μεταξύ Φωκάτων-Διλινάτων (2-1) και Εικοσιμίας-Παλληξουριακού (0-3) στις Κεραμειές, συνολικά ανά αγώνα.
Στα γκολ, οι γηπεδούχοι πέτυχαν 3 έναντι 5 των φιλοξενούμενων. 
Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί σε μ.ο. 2,6 γκολ ανά αγώνα!!!!
Καλύτερη επίθεση μέχρι τώρα του Παγκεφαλληνιακού με 34 τέρματα στο ενεργητικό του, αλλά και της  Α.Ε.Κ. που ακολουθεί με 28.
Καλύτερη άμυνα ο Παλληξουριακός με γκολ παθητικό. 
Χειρότερη επίθεση μέχρι τώρα του Πυλαριακού με γκολ στο ενεργητικό του!
Χειρότερη άμυνα, του Οδυσσέα Ιθάκης με 42 τέρματα παθητικό.
Πολυνίκης ομάδα, ο Α.Ο. Εικοσιμίας που έχει πετύχει 10 νίκες σε 13 αγώνες.
Περισσότερες ισοπαλίες, τα Διλινάτα με 5 στα 13 παιχνίδια.
Λιγότερες ήττες Εικοσιμία-Α.Ε.Κ.-Παλληξουριακός με 1!
Λιγότερες ισοπαλίες Παγκεφαλληνιακός-Οδυσσέας 0.
Κίτρινες κάρτες, είχαμε συνολικά 19!!! 
Δεν έχει γευθεί μέχρι τώρα τη χαρά μιας νίκης μόνο ο Πυλαριακός. 
Κόκκινες: Το "ποινικό μητρώο" των ποδοσφαιριστών αυτή την αγωνιστική ήταν άριστο, αφού δεν είχαμε, παρά την κρισιμότητα των αγώνων, καμία κάρτα τέτοιου χρώματος.
Συνεχίζει επικεφαλής στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του τοπικού πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας, ο Ι. Αμούργης της Σάμης με 10 γκολ (λόγω τραυματισμού δεν συμμετείχε με την ομάδα εναντίον της Α.Ε.Κ. αυτή την αγωνιστική). Ακολουθεί ο Θανάσης Τούρλας του Παγκεφαλληνιακού, που δεν αγωνίστηκε μιας και αναβλήθηκε το παιχνίδι της ομάδας του με τον Οδυσσέα με 8
Ακολουθούν με 7, ο Π. Κουτσουβέλης του Οδυσσέα Ιθάκης και ο Ν. Μοσχόπουλος του Παγκεφαλληνιακού. 
Στα αξιοσημείωτα της αγωνιστικής η πρώτη φετινή ήττα της Εικοσιμίας από τον Παλληξουριακό με αποτέλεσμα να μειωθεί η βαθμολογική της διαφορά από την δεύτερη Α.Ε.Κ. στους +4. 
Η αναβολή των δυο από τους τρεις αγώνες της 13ης αγωνιστικής λόγω της απεργίας της Π.Ν.Ο..
Το "μεγάλο" πέρασμα του Παλληξουριακού από τις Κεραμειές και την σπουδαία του νίκη και σκορ 3-0!!
Η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία της Α.Ε.Κ.. Αυτή την φορά στα Φαρακλάτα με την Σάμη. Μάλιστα όπως και στην Ιθάκη ισοφάρισε στις καθυστερήσεις!!
Το πρώτο αυτογκόλ του πρωταθλήματος στην Α' κατηγορία από τον Χρ. Μινέτο της Εικοσιμίας.
 
Τα + & Τα - 
Στα συν της εβδομάδας
Σε μια πολύ όμορφη κίνηση των ανθρώπων των Ιθακήσιων ομάδων, οι οποίοι επειδή ήταν αδύνατη η μετακίνηση τους στο νησί μας, λόγω της απεργίας, και δεν γνώριζαν τα τηλέφωνα των αντιπάλων τους στα παιχνίδια του Σαββάτου για να τους ενημερώσουν, ζήτησαν την συνδρομή του Sportsthea ώστε να βοηθήσει την κατάσταση.
Ο λόγος φυσικά ήταν να τους ενημερώσουμε για την αδυναμία τους να ταξιδέψουν στο νησί μας. 
Η Ε.Π.Σ.Κ.Ι. την ανακοίνωση της αναβολής την ανέβασε στο επίσημο site της αργότερα και έτσι ήθελαν να βοηθήσουν να μην ταλαιπωρηθούν οι αντίπαλοι τους μιας και τα παιχνίδια ήταν αδύνατον να διεξαχθούν.
Κάτι που δεν χρειάστηκε τελικά να κάνουμε αφού η διοργανώτρια τους είχε ήδη ειδοποιήσει.
Πραγματικά αξίζουν πολλά μπράβο. Τέτοιες κινήσεις τιμούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο!
* Στον Παλληξουριακό για την μεγάλη του νίκη στις Κεραμειές επί της Εικοσιμίας και μάλιστα με σκορ 3-0, σπάζοντας της το αήττητο και βάζοντας ξανά τον ίδιο αλλά και τους άλλους διεκδικητές της πρωτιάς στο κόλπο!
Στα πλην της εβδομάδας
* Στους διαιτητές που σφυρίζουν τα τοπικά πρωταθλήματα και τα "μαργαριτάρια" τους στα Φ.Α., αφού γράφουν άλλα αντί άλλων.
Άλλος πετυχαίνει το γκολ άλλος το χρεώνεται, άλλος το αυτογκόλ και εδώ σε άλλον το χρεώνουν. Όσο για τις αλλαγές, άλλες γράφονται, ιδιαίτερα στα παιδικά και άλλες όχι.  
Και έχουν δίκιο τα Σωματεία αλλά και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές που διαμαρτύρονται μιας και κάποιοι από τους τελευταίους επιθυμούν να διεκδικήσουν την θέση του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος.
Και όλα αυτά τα αναφέρουμε γιατί κάποια "πιτσιρίκια" περιμένουν να διαβάσουν το όνομα τους στην σύνθεση της ομάδας τους και με μεγάλη απογοήτευση δεν το βλέπουν.
* Αλήθεια ποιοι μιλάνε για το κατάντιο των αθλητικών χώρων στο νησί!!!! Αυτοί που δεν έκαναν μέχρι σήμερα τίποτε, αλλά και ότι παρέλαβαν τα διέλυσαν. Και έχουν και το θράσος να μεταφέρουν τις ευθύνες τους αλλού. Λες και ο κόσμος δεν ξέρει ή δεν βλέπει. Δεν ξέρει τι έκαναν οι πρώην και τι κάνουν οι νυν.... να μην αναφέρω αυτό που κάποτε εύστοχα είχε αναφέρει ο πρόεδρος τους Παγκεφαλληνιακού κ. Ανδρ. Μαγδαληνός.... "Τα παραλάβατε στολίδια και τα καταντήσατε μπου....."
ΑΝΔΡΕΣ

Μεγάλη νίκη του Α.Σ.Κ.... Έσπασε το αήττητο της πρωτοπόρου Ε.Α.Π.

Στην Κεφαλονιά σταμάτησε το «τρένο» της Ε.Α.Π. και στο κλειστό γυμναστήριο Αργοστολίου, αφού η ομάδα του Α.Σ. Κεφαλονιά σήμερα το μεσημέρι ήταν η μεγάλη νικήτρια με σκορ 59-51!
Στην αρχή του αγώνα τίποτε δεν έδειχνε ότι θα υπάρξει μια τέτοια εξέλιξη. Οι φιλοξενούμενοι από την Πάτρα μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και αιφνιδίασαν την ομάδα της Κεφαλονιάς δημιουργώντας ένα σερί που άγγιξε το 0-13!!
Τελικά με πολύ «θράσος», παλικαρίσιο πάθος, εγωισμό και άμυνα από «γρανίτη», η ομάδα του Α. Κολυρόπουλου, θα διαψεύσει το γεγονός που πήγαινε να δημιουργηθεί και θα αλλάξει τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα της Α1 Ε.Σ.Κ.Α.Η.. Σίγουρα με όλα αυτά και την μεγάλη προσπάθεια των παικτών, η ομάδα μας άξιζε μια τόσο μεγάλη νίκη.
Η ήττα αυτή από τον Α.Σ.Κ., «πλήγωσε» τον πρώην προπονητή της, Γ. Σκορπολίθα, που του άρπαξε το αήττητο και τον ανάγκασε να αποχωρήσει από το νησί με το πρώτο φετινό «κίτρινο» Φ.Α..

Η βαθμολογία


Ομάδα




Β.




Ν-Η




Π.
1.
Ε.Α.Π. (2β.)

31

15-1

1142-899
2.
Παναχαϊκή (1β.)

31

15-1

1134-950
3.
Αχαγιά '82

28

12-4

1204-1049
4.
Αγυιά (4β.)

26

10-6

1136-1086
5.
Ήφαιστος Αιγίου (2β.)

26

10-6

1099-1063
6.
Αραχωβίτικα

25

9-7

1093-1101
7.
Νέοι Εσπέρου Α.Ο.Π.Α.

23

7-9

1014-1042
8.
Σφήκα

22

6-10

1056-1106
9.
Νέοι Προμηθέα (2β.)

21

5-11

1157-1224
10.
Ε.Α. Παραλίας (1β.)

21

5-11

937-1102
11.
Ολυμπιονίκης (4β.)

20

5-10

900-955
12.
Κρήνη '97 (3β.)

20

4-12

1021-1134
13.
Α.Σ. Κεφαλονιά (2β.)

20

5-10

915-995
14.
Προφήτης Ηλίας

19

3-13

984-1086
Η επόμενη αγωνιστική  (17η)
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
08/02/16
20:30
ΔΗΜΟΤ. ΑΛΕΞΙΩΤΙ
ΣΦΗΚΑ ΑΣ - ΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014
08/02/16
21:00
Π.Γ.Ε.
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΕ - ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ - ΠΑΟΚ
07/02/16
14:00
ΑΙΓΙΟΥ
ΗΦΑΙΣΤΟΣ - ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ
08/02/16
21:00
Ε.Α.Π
ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ - ΝΕΟΙ ΕΣΠΕΡΟΣ Α.Ο.Π.Α.
08/02/16
21:00
ΕΑΚ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Τ
Α.Σ. ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΩΝ - ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ
08/02/16
20:30
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΚΡΗΝΗ 97 ΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΑΟ
08/02/16
19:30
ΚΛ.ΑΧΑΓΙΑΣ
ΑΧΑΓΙΑ 82 - ΑΓΥΙΑΣ ΑΕ ΠΑΤΡ.
ΠΑΙΔΕΣ
Αναβλήθηκε ο αγώνας των παίδων με Παναχαική
TELIKO SHMA NEOL
ΑΝΔΡΕΣ

ΝΕΟΛ-ΕΦΑ ΑΙΓΙΟΥ 72-49 (Με την άνεση του καλύτερου!)

DSC_0398Η ομάδα μας, συνεχίζοντας τις καλές της εμφανίσεις, είχε ένα εύκολο τελικά παιχνίδι με το ΑΙΓΙΟ. Επικρατήσαμε με άνεση 72-49, ενώ ο προπονητής μας Μάρκος Τζουγανάτος είχε την ευκαιρία χάρη στο ευρύ σκορ, να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του.
Κορυφαίος παίκτης του γηπέδου, ο Παναγής Συνοδινός που τα έκανε όλα: Μάρκαρε ασφυκτικά, έκλεψε μπάλες, δημιούργησε και σκόραρε σε όσα λεπτά αγωνίστηκε. 

Η βαθμολογία

Ομάδα




Β.




Ν-Η




Π.
1.
Ολυμπιάδα (2β.)

28

13-2

1059-893
2.
Αίολος Αγυιάς (1β.)

28

13-2

1036-871
3.
Δύμη

26

11-4

965-863
4.
Απολλωνιάδα

25

11-3

934-775
5.
Παναχαϊκός

24

9-6

898-819
6.
Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου (4β.)

24

9-6

1046-964
7.
Ζάκυνθος (5β. 2β.)

24

8-8

892-886
8.
Ε.Φ.Α. Αιγίου (7β.)

23

7-9

915-1023
9.
Αχαιός '47 (5β. 1β.)

22

7-8

902-905
10.
Κρόνος Πατρών

21

6-9

901-941
11.
Νίκη Προαστίου

20

5-10

924-976
12.
Υπερίων Αμαλιάδας

19

4-11

805-949
13.
Πύργος '99

18

3-13

865-955
14.
Πατρέας

15

0-15

628-950
Η επόμενη αγωνιστική  (17η)
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
10/02/16
20:30
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΑΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ - ΑΧΑΙΟΣ 47 ΑΣ
07/02/16
14:00
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΝΙΚΗ ΑΣ - ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Ν.Ε.Ο
10/02/16
20:00
ΑΙΓΙΟΥ
ΑΙΓΙΟΥ ΕΦΑ - ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΓΕΑ
10/02/16
19:30
ΚΛ.ΑΧΑΓΙΑΣ
ΔΥΜΗΣ Α.Ο. - ΚΡΟΝΟΣ ΑΟ ΠΑΤΡ.
10/02/16
21:00
ΚΛ.ΑΠΟΛΛΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΑΣ - ΠΑΤΡΕΥΣ ΑΠΣ
10/02/16
20:00
ΠΥΡΓΟΥ - Γ.ΒΑΣΙ
ΠΥΡΓΟΣ 99 - ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ
07/02/16
12:00
ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΓΕ - ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΝ - ΠΛΗΝ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου