Σάββατο, Φεβρουαρίου 6

Έκοψε σήμερα την πίτα του ο Ν.Ο. Αργοσολίου (Φωτορεπορτάζ)


Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο. Αργοστολίου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου και συγκεκριμένα στον προαύλιο χώρο τους, που είχε κατακλυστεί από αθλητές, μικρούς και μεγάλους καθώς και γονείς και φίλους τους.
Την γιορτή του ιστορικού μας Ομίλου τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος τουρισμού κ. Ε. Κεκκάτος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Ν. Ανουσάκης, ο Λιμενάρχης κ. Γ. Καλιστουνάκης, ο τέως Δ.Σ. κ. Π. Ρασσιάς και άλλοι επίσημοι.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Λούκας Νιφοράτος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, κάνοντας παράλληλα έναν μικρό απολογισμό της χρονιάς που μας πέρασε.

Στη συνέχεια χαιρέτησαν την εκδήλωση οι αντιδήμαρχος τουρισμού κ. Ε. Κεκκάτος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Ν. Ανουσάκης, ο Λιμενάρχης κ. Γ. Καλιστουνάκης που όλοι εξείραν το έργο του Ν.Ο.Α., αλλά και του προέδρου του Λούκα Νιφοράτου για τα νιάτα της Κεφαλονιάς.
Στο τραπέζι υπήρχαν 2 πίτες, μια για τους μικρούς και μια για τους μεγάλους αθλητές και φίλους του ομίλου.
Τυχεροί της ημέρας, αφού στο κομμάτι τους βρέθηκε το τυχερό φλουρί, οι μικροί αθλητές του Ομίλου, Θανάσης Βαρδαραμάτος και η Γεωργία Κωστοπούλου.
Για τον πρώτο το δώρο που αντιστοιχούσε σε αυτό, ήταν μια δωροεπιταγή αξίας 20,00€ από το Sockshop, ενώ για την δεύτερη ένα tablet προσφορά της Vodafone.
Και του χρόνου με υγεία και επιτυχίες στον Όμιλο και τους αθλητές τους. 
Φωτορεπορτάζ από την γιορτή













































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου