Κυριακή, Φεβρουαρίου 7

Και μαθηματικά πρωταθλητής κανονικής περιόδου στην Β΄κατηγορία ο Εθνικός


Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ - Α.Ο ΕΘΝΙΚΟΣ  1-2
                                                              
Με το αβαντάζ της πρωτιάς στα playoffs ο Εθνικός... 
Πολύ καλή η παρουσία των γηπεδούχων
Σε ένα πολύ δυνατό και ανοικτό παιχνίδι σήμερα το απόγευμα στα Τζανάτα ο Εθνικός συνέχισε νικηφόρα την πορεία του στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας, αφού επικράτησε του τοπικού Ηρακλή με σκορ 2-1 και παράλληλα κατάκτησε και μαθηματικά την πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, δυο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του.
Οι γηπεδούχοι που σε αυτό το παιχνίδι έπαιζαν πολλά για την 4αδα, ήταν πολύ καλοί και ανταγωνιστικοί απέναντι στον πρωταθλητή της κανονικής περιόδου, είχαν αρκετές ευκαιρίες και δεν φοβήθηκαν το παιχνίδι.
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και τις ομάδες να χάνουν κάποιες καλές φάσεις.
Στο δεύτερο ήταν πάλι ισορροπημένο και τους φιλοξενούμενους να αφυπνίζονται μετά την ισοφάριση και για ένα 15λεπτο πίεσαν και είχαν συνεχή κατοχή της μπάλας.
Φάσεις και γκολ
Στο 10’ και στο 20’ ο Ραπάι για τους γηπεδούχους θα νικηθεί σε ισάριθμα τετ α τετ του από τον τερματοφύλακα του Εθνικού Μοσχόπουλο.
Ένα νέο σουτ του Ραπάι επίσης στο 37’ θα στείλει την μπάλα λίγο άουτ.
Οι φιλοξενούμενοι όμως, θα είναι αυτοί που θα προηγηθούν στο σκορ 1-0, ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κ. Αραβαντινού στο 35’. Καθαρό πέναλτι που υπέπεσε ο Μαράτος πάνω στον Κατσιβέλη.
Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη και στο 58’ ο Ραπάι θα ανατραπεί ανάμεσα σε πολλούς αμυντικούς και θα δοθεί το πέναλτι.
Εκτέλεσε εύστοχα ο Κ. Στάβερης και ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 90’ ο Εθνικός θα «παγώσει» τα Τζανάτα αφού σε μια στημένη φάση θα πετύχει το τελικό 1-2.
Συγκεκριμένα στο 90’ ο Γαλανός θα επωφεληθεί από την κακή εκτίμηση της φάσης του τερματοφύλακα των γηπεδούχων και με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά στην απέναντι γωνία θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Σούλα και Π. Τούρλο.
Οι συνθέσεις
Ηρακλής:(Γ. Γιαννάκης), Κρητικός, Στάβερης Νικ., Κάραλης, Μαράτος, Καμπίτσης, Τότολος (Βανδώρος Αρ.), Ρουπάι, Διαμαντάτος (Βανδώρος Λεων.), Ρασσιάς Γ. (λ.τ. Λυμπεράτος), Σπάθης, Στάβερης Κυρ..
Εθνικός:(Ν. Κουρούκλης), Μοσχόπουλος, Παρίσης, Αραβαντινός - Ζαφείρης, Μαυροειδής (Λαδάς Ι.), Γιακουμάτος (Αραβαντινός Ανδρ.), Αραβαντινός Κ., Γαλανός, Κατσιβέλης, Τορομάνι (Παπλάς), Αντωνάτος, Αραβαντινός Ν..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου