Παρασκευή, Φεβρουαρίου 5

Η Pre game της 14ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας



Με τους αγώνες του Σαββατοκύριακου συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας και την 14η αγωνιστική του. Η Εικοσιμία έχασε την ευκαιρία να καπαρώσει από τώρα την πρωτιά, μετά την πρώτη της φετινή ήττα 3-0 από τον Παλληξουριακό και μάλιστα εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική!!
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας παιχνίδια και δυο δυνατά ντέρμπι. Συγκεκριμένα στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι  ο Παλληξουριακός φιλοξενεί τον Παγκέ και στα Φαρακλάτα η Σάμη την πρωτοπόρο Εικοσιμία.
Συνεχίζει κορυφή η Εικοσιμία που δοκιμάζεται στα Φαρακλάτα
Υπάρχουν όμως και τα παιχνίδια για τις ομάδες που δίνουν "μάχη" για την αποφυγή του υποβιβασμού, όπως αυτά μεταξύ Προόδου-Φωκάτων και Οδυσσέα-Διλινάτων, με την ομάδα της Λακήθρας και αυτής της Βόρειας Ιθάκης να παίζουν πολλά  από το μέλλον τους σε αυτά τα παιχνίδια.
Η πρωτοπόρος Εικοσιμία, μετά την γκέλα και την εντός έδρας ήττα από τον Παλληξουριακό, δεν έχει περιθώρια άλλης βαθμολογικής απώλειας και θα πρέπει να συνέλθει, αν θέλει να μην χάσει ότι "έκτιζε" με κόπο τόσο καιρό.
Η Σάμη από την άλλη, σε τροχιά πλέον 4αδας, θέλει νίκη ώστε σε συνδυασμό ενός "καλού" αποτελέσματος από το Ληξούρι να βρεθεί σε ακόμη πιο πλεονεκτική θέση.
Στο άλλο ντέρμπι της αγωνιστικής στο Ληξούρι, ο Παλληξουριακός μετά το εκκωφαντικό πέρασμα του από τις Κεραμειές και εκείνο το καταπληκτικό 0-3 επί της πρωτοπόρου Εικοσιμίας, βάζει τον πήχη ακόμη ψηλότερα για τη συνέχεια, με αποτέλεσμα, η νίκη να είναι επιβεβλημένη. 
Όμως και η ομάδα του Αργοστολιού δίνει την δική της "μάχη" εισόδου στην τελική 4αδα. Τα τελευταία παιχνίδια είναι πολύ ανεβασμένη και σίγουρα πηγαίνει στον Άγιο Αντώνη να διεκδικήσει ότι καλύτερο της αναλογεί.
Η δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα Α.Ε. Κεφαλονιάς, τυπικά φιλοξενούμενη στα Φαρακλάτα από τον ουραγό Πυλαριακό, είναι σίγουρα το φαβορί της συνάντησης περιμένοντας και ένα καλό αποτέλεσμα την επόμενη ημέρα, στο ίδιο γήπεδο από το ντέρμπι Σάμης-Εικοσιμίας.
Στις "μάχες" της Ιθάκης, τα Φωκάτα σε μια δύσκολη αποστολή, απέναντι στην αδιάφορη αγωνιστικά Πρόοδο, πηγαίνουν με στόχο να διεκδικήσουν τη νίκη ή έστω κάποιον βαθμό που θα τους δώσει άλλον αέρα για τη δύσκολη συνέχεια.
Τέλος, στο ίδιο γήπεδο, ο Οδυσσέας που φιλοξενεί τα αδιάφορα Διλινάτα θέλει νίκη που αυτόματα θα σημάνει και την σωτηρία της ομάδας του Σπ. Ζερβού. Οι φιλοξενούμενοι όμως, σίγουρα δεν θα πάνε για.... τουρισμό στην Ιθάκη!
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδα
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
13
27 - 08
32
2.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
13
23 - 04
28
-.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
13
28 - 08
28
4.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
13
23 - 08
24
-.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
12
34 - 13
24
6.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
13
12 - 14
14
7.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
12
14 - 17
12
8.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
13
12 - 38
07
9.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
12
11 - 42
06
10.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
12
04 - 36
02
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  6-2-2016 ώρα:  10:15
Δημοτικό Ιθάκης
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης – Α.Ο. Διλινάτων
Θανάσης 
Ευστάθιος
Μαγουλάς Σπ.
Βλάχου Κ.

2.

Σάββατο  6-2-2016 ώρα:  12:15
Δημοτικό Ιθάκης
Α.Ο. Πρόοδος Ιθ. – Α.Ο. Φωκάτα

Μαγουλάς
Σπύρος

Θανάσης Ε.
Βλάχου Κ..

 3.

Σάββατο   6-2-2016 ώρα:  15:00
Ε.Α.Κ./Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός – Α.Ε. Κεφαλονιάς

Καπογιαννόπουλος
Γιάννης

Μενεγάτος Ε.
Αβάζαρος Χρ.

4.

Κυριακή   7-2-2016 ώρα:  15:00
Δημοτικό Αγίου Αντωνίου
 Παλληξουριακός - Παγκεφαλληνιακός

Ματιάτος
Διονύσης

Αβάζαρος Χρ.
Βασιλόπουλος Δ.

5.

Κυριακή   7-2-2016 ώρα:  15:00
Ε.Α.Κ./Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Α.Ο. Σάμης - Α.Ο. Εικοσιμίας

Θανάσης 
Ευστάθιος

Κομητόπουλος Π.
Γασπαράτος Γ.

Αναλυτικά οι αγώνες:
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
                                              
"Καίγονται" οι γηπεδούχοι για νίκη απέναντι στα αδιάφορα βαθμολογικά Διλινάτα
Το Σάββατο το πρωί, στις 10:15 στο Βαθύ, ανοίγει η αυλαία της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας με τον σημαντικό, ιδιαίτερα για τους γηπεδούχους, αγώνα μεταξύ του τοπικού Οδυσσέα και των Διλινάτων.
Είναι ένα πολύ δυνατό, από άποψης βαθμολογικού ενδιαφέροντος ματς για τους γηπεδούχους, αφού 5 αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος κινδυνεύουν.
Βρίσκονται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, έστω και με έναν αγώνα λιγότερο, και ένα τρίποντο παράλληλα με μια αναμενόμενη και πολύ πιθανή ήττα του Πυλαριακού από την Α.Ε.Κ., τότε σίγουρα όχι απλά θα έχουν κάνει βήμα σωτηρίας, αλλά ένα μεγάλο άλμα για να συνεχίσουν και την επόμενη περίοδο να αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία.
Με όπλο λοιπόν την δυνατή τους έδρα θα παραταχθούν απέναντι στα Διλινάτα για το τρίποντο.
Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να είναι βαθμολογικά αδιάφοροι, κάθε άλλο όμως αγωνιστικά. Πάνε στην Ιθάκη, έστω και με αρκετές απουσίες, να χτυπήσουν το παιχνίδι και επιτέλους να πάρουν μια νίκη μετά από 6 ολόκληρες αγωνιστικές, «χρυσώνοντας» κατά κάποιον τρόπο το «χάπι».
Αναμένουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι στο οποίο δεν αποκλείεται τίποτα σχετικά με την τελική του έκβαση!
Προβλήματα για τον Σπ. Ζερβό δεν υπάρχουν ιδιαίτερα. Αντίθετα για τον Δημ. Κουρκουμέλη, όπως πάντα έχει τα δικά του, που εκτός του Διον. Τζωρτζάτου που πρόσφατα, μεταγράφηκε στην Α.Ε.Κ., δεν μπορεί να υπολογίζει και στους τραυματίες Θ. και Γ. Αναλυτή, Δημ. Τζωρτζάτο, Δ. Παπαδάτο, τον Κ. Τζωρτζάτο που βρίσκεται εκτός νησιού, ενώ και ο Μ. Πεφάνης αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού και δεν είναι σίγουρη η συμμετοχή του. 
Φαβορί: Θεωρούμε ότι και οι δυο ομάδες έχουν πιθανότητες για τη νίκη και για αυτό όλα μπορούν να συμβούν. Με τόσες πολλές απουσίες οι φιλοξενούμενοι έχουν ένα μικρό μειονέκτημα!
Αποτέλεσμα Α' γύρου: Τα Διλινάτα είχαν επικρατήσει με σκορ 5-1 στις Κεραμειές
Θέση:Γηπεδούχοι στην 9η - Φιλοξενούμενοι στην 6η
Διαιτητής ο κ. Ε. Θανάσης με βοηθούς τον κ. Σπ. Μαγουλά και την κα Κ. Βλάχου.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
                             
Για κάτι καλό τα Φωκάτα ταξιδεύουν στην Ιθάκη απέναντι στην αδιάφορη Πρόοδο που δεν  "χαρίζεται" σε κανέναν
Συνέχεια στο ίδιο γήπεδο και ώρα 12:15, με την Πρόοδο να φιλοξενεί τα Φωκάτα, σε ένα παιχνίδι που οι «κυανόλευκοι» της Λακήθρας «καίγονται» να επιστρέψουν από το νησί του Οδυσσέα με κάποιον βαθμό ή βαθμούς.
Οι γηπεδούχοι που την προηγούμενη αγωνιστική δεν έπαιξαν, αφού ο αγώνας τους με τον Πυλαριακό αναβλήθηκε λόγω της απεργίας των πλοίων, θέλουν να συνεχίσουν τις επιτυχίες και να πάρουν ακόμη ένα τρίποντο ώστε να ανέβουν περισσότερο βαθμολογικά.
Οι φιλοξενούμενοι μετά τη μεγάλη τους νίκη επί των Διλινάτων την προηγούμενη αγωνιστική θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες και παράλληλα να σώσουν όσο πιο νωρίς γίνεται την παρτίδα, κλείνοντας παράλληλα θέση στο επόμενο πρωτάθλημα και στην ίδια κατηγορία.
Βέβαια μόνο εύκολο δεν θα είναι αυτό, αφού απέναντι τους μπορεί να έχουν μια αδιάφορη βαθμολογικά ομάδα, όχι όμως και αγωνιστικά και ιδιαίτερα όταν έχει να την αντιμετωπίσει σε μια πολύ δυνατή έδρα.
Ο Κ. Πίππος δεν υπολογίζει στον Ανδρ. Τσίρο που είναι τιμωρημένος. Ίσως προφυλαχθεί και ο Κιοράι που έχει ένα μικροπρόβλημα. Αναμένεται να εμφανιστεί για πρώτη φορά φέτος με την φανέλα της Προόδου ο νεοαποκτηθείς Ρ. Λίλα. Όσο για τον Μιχ. Αθηναίο δεν έχει κάτι ιδιαίτερο. Είναι σίγουρο όμως, ότι και οι δυο θα παρατάξουν ότι καλύτερο διαθέτουν για το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Φαβορί: Οι γηπεδούχοι παίζοντας σε μια δυνατή έδρα, σίγουρα έχουν ένα πλεονέκτημα. Οι φιλοξενούμενοι με κίνητρο την σωτηρία μπορούν να φύγουν από την Ιθάκη με κάτι καλό, μόνο που θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να το πετύχουν.
Αποτέλεσμα Α' γύρου: Οι γηπεδούχοι είχαν περάσει από τις Κεραμειές με σκορ 2-0.
Θέση:Γηπεδούχοι  – Φιλοξενούμενοι 7η. 
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τον κ. Ε. Θανάση και την κα Κ. Βλάχου. 
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
                                   
Φαβορί οι πρωταθλητές.... Δύσκολα μπορούν να κλέψουν κάτι οι φιλοξενούμενοι που θα παλέψουν και αν τα καταφέρουν τελικά θα είναι ένας άθλος
Η αγωνιστική θα συνεχιστεί το απόγευμα της ίδιας ημέρας, όπου στα Φαρακλάτα στις 3 μ.μ., ο Πυλαριακός τυπικά γηπεδούχος φιλοξενεί την πρωταθλήτρια Α.Ε.Κ., σε έναν αγώνα που δεν είναι σε καμία περίπτωση το φαβορί, αφού η δυναμική της αντιπάλου δεν του αφήνει και πολλά περιθώρια ελπίδας.
Οι φιλοξενούμενοι, με δυο συνεχόμενες ισοπαλίες στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές και μάλιστα ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις, σε Ιθάκη με Πρόοδο και Φαρακλάτα με Σάμη, δεν έχουν περιθώρια άλλης γκέλας, ειδικά σε ένα παιχνίδι με τον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα και θέλουν απαραίτητα τους τρεις βαθμούς ώστε να μην χάσουν και άλλο πολύτιμο έδαφος, στο «κυνήγι» της πρωτιάς και παράλληλα με κάποιο καλό αποτέλεσμα στο ντέρμπι Σάμης-Εικοσιμίας την επόμενη ημέρα, στο ίδιο γήπεδο, να βρεθούν σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο Εικοσιμία.
Από την άλλη οι γηπεδούχοι τελευταίοι στον βαθμολογικό πίνακα, δύσκολα σε αυτό το παιχνίδι, παρά την ενίσχυση τους, θα μπορέσουν να διεκδικήσουν κάτι καλό.
Σίγουρα θα παλέψουν για μια καλή παρουσία και ότι καλύτερο βγει από αυτή.
Άλλωστε τα παιχνίδια στα οποία πρέπει να επικεντρωθούν για να δώσουν τον μεγάλο αγώνα της σωτηρίας, έρχονται στη συνέχεια και αυτά είναι αναγκασμένοι να «χτυπήσουν»! Πάντως τα πράγματα στην ομάδα του Κ. Κουγιανού είναι δύσκολα και χρειάζεται συνολική προσπάθεια για το όνειρο της δεύτερης συνεχόμενης παρουσίας του Πυλαριακού στη μεγάλη κατηγορία.
Προβλήματα ιδιαίτερα στις δυο ομάδες δεν υπάρχουν. Πιθανόν να απουσιάσει ο Θ. Κουλουμπής λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί. Στους πρωταθλητές, λόγω απεργίας, δεν θα είναι στη διάθεση του Γ. Τόγια, ο Χρ. Μαλισόβας, ενώ επιστρέφει μετά από τιμωρία μιας αγωνιστικής ο Χρ. Φωκάς. Αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο νέος άσος της ομάδας Διον. Τζωρτζάτος.
Φαβορί: Ισχυρό προβάδισμα για τη νίκη έχουν οι φιλοξενούμενοι. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο!
Αποτέλεσμα Α' γύρου: Οι πρωταθλητές στο ίδιο γήπεδο είχαν επιβληθεί εύκολα με σκορ 5-0!
Θέση:Γηπεδούχοι 10η – Φιλοξενούμενοι  ισόβαθμοι με τον Παλληξουριακό 
Διαιτητής ο κ. Ι. Καπογιαννόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτο και Χρ. Αβάζαρο. 
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
                                     
Μεγάλο ντέρμπι στο Ληξούρι...... Αναμένεται "μάχη" για το τρίποντο
Συνέχεια την Κυριακή, όπου στις 3 μ.μ. στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, ο θριαμβευτής των Κεραμειών Παλληξουριακός, φιλοξενεί τον επικίνδυνο και πολύ ανεβασμένο τον τελευταίο καιρό Παγκεφαλληνιακό με μοναδικό στόχο το τρίποντο της νίκης.
Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες με το αποτέλεσμα του να κρίνει πολλά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και την τελική τους κατάταξη.
Οι γηπεδούχοι μετά το εκκωφαντικό πέρασμα τους από τις Κεραμειές και τη νίκη τους 3-0 επί της πρωτοπόρου και αήττητης, μέχρι τότε, Εικοσιμίας θέλουν να συνεχίσουν με την 3η σερί νίκη τους και παράλληλα με καλά νέα από τα Φαρακλάτα, στον αγώνα που διεξάγεται την ίδια ώρα, μεταξύ Σάμης-Εικοσμίας να μειώσουν ακόμη περισσότερο την διαφορά ή στην χειρότερη περίπτωση να την διατηρήσουν!
Όμως και οι φιλοξενούμενοι «καίγονται» για κάτι θετικό στο Ληξούρι, αφού θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά 4αδας συνεχίζοντας επίσης, το νικηφόρο σερί τους. Βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και σίγουρα είναι ομάδα που παλεύει κάθε παιχνίδι χωρίς να υπολογίζει έδρες και αντιπάλους.
Με αυτή την νοοτροπία θα πάνε και στο Ληξούρι να διεκδικήσουν ότι καλύτερο τους αναλογεί απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο.
Απουσίες στα αντίπαλα «στρατόπεδα» δεν υπάρχουν και οι δυο προπονητές, Π. Μαρκέτος-Θ. Βουκελάτος, σχεδιάζουν τον τρόπο που θα τους δώσει, ίσως το πιο σημαντικό τρίποντο της χρονιάς.
Φαβορί: Ένα πολύ δυνατό και αμφίρροπο ματς που μπορεί να εξελιχθεί σε ντέρμπι ή και σε ένα απλό παιχνίδι. Αυτό εξαρτάτε κυρίως από τους φιλοξενούμενους.
Λόγω έδρας, αλλά και καλής ψυχολογίας, ένα μικρό προβάδισμα μπορεί να έχουν οι γηπεδούχοι, όμως αν υποτιμήσουν τον Παγκέ είναι σίγουρο ότι θα το «πληρώσουν».
Αποτέλεσμα Α' γύρου: Οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει τη νίκη στις Κεραμειές με σκορ 1-0.
Θέση:Γηπεδούχοι   ισόβαθμοι με την Α.Ε.Κ.– Φιλοξενούμενοι 4η ισόβαθμοι με την Σάμη.
Διαιτητής ο κ. Δ. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Χρ. Αβάζαρο και Δ. Βασιλόπουλο.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
                                   
Θέλουν νίκη για την 4αδα οι γηπεδούχοι........
Ψάχνουν "γιατρικό" οι πρωτοπόροι.......
Την ίδια ώρα στα Φαρακλάτα διεξάγεται ένα μεγάλο ντέρμπι. Ένα ντέρμπι που μπορεί να κρίνει πολλά για το μέλλον των δυο ομάδων στη συνέχεια του πρωταθλήματος, τόσο για την τετράδα, όσο και την πρωτιά. Τυπικά γηπεδούχος η Σάμη και φιλοξενούμενη η πρωτοπόρος Εικοσιμία.
Από μόνη της η παρουσία των δυο αυτών ομάδων, προσδίδει αντικειμενικά τον χαρακτήρα ενός μεγάλου ντέρμπι.
Αν οι γηπεδούχοι πάρουν το τρίποντο, τότε δύσκολα θα χάσουν την είσοδο τους στην τελική 4αδα. Αν αυτό το πετύχουν οι φιλοξενούμενοι θα είναι με το ενάμισι πλέον πόδι στην πρώτη θέση της τελικής κατάταξης, παίρνοντας και το ανάλογο πλεονέκτημα που δίνει η θέση αυτή!
Το σίγουρο, όπως προαναφέραμε, είναι ότι έχουμε ένα μεγάλο ντέρμπι και την ομάδα της Λειβαθούς με πληγωμένο τον εγωισμό από την πρώτη της ήττα και μάλιστα εντός έδρας, να ψάχνει την εξιλέωση, παράλληλα με τις απαντήσεις που θέλει να δώσει στους αμφισβητίες της.
Επίσης σημαντικό θα είναι ένα νικηφόρο αποτέλεσμα για αυτήν, ώστε να πάει με την ίδια διαφορά στο μεγάλο ντέρμπι απέναντι στην Α.Ε.Κ.. 
Σε διαφορετική περίπτωση θα είναι αναγκασμένη να τα παίξει εκεί, όλα για όλα με ότι συνεπάγεται από αυτό.
Η Σάμη με την ίδια «συνταγή» της τελευταίας ισοπαλίας, απέναντι στην πρωταθλήτρια Α.Ε.Κ., μάλιστα ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις, θα προσπαθήσει να διεκδικήσει για λογαριασμό της ένα τρίποντο που εκτός από βαθμολογική αναγκαιότητα θα φέρει και πολλά χαμόγελα, παράλληλα με την σχεδόν εξασφάλιση της 4αδας. 
Επίσης θέλει να πάει με άλλον αέρα στις Κεραμειές στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παγκεφαλληνιακό σε μια "μάχη" που θα κρίνει πλέον τα πάντα και για το ποια ομάδα από τις δυο θα μπει 4αδα.
Σίγουρα πολλά θα παιχθούν το πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες. Θεωρούμε ότι όποια ομάδα παρουσιαστεί με καλή ψυχολογία, αγωνιστική ηρεμία, πίστη και πάθος θα είναι αυτή το φαβορί για μια σημαντική νίκη!
Προβλήματα τραυματισμών στους Σαμικούς υπάρχουν αρκετά, ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή των Ι. Αμούργη, Ν. Μωραίτη, Χρ. Μπεκατώρου και Ηλ. Κοσμάτου που δεν είναι απόλυτα έτοιμοι, ενώ αναμένεται και κάποιοι να προφυλαχθούν! ενόψει του ημιτελικού με τον ίδιο αντίπαλο την προσεχή Πέμπτη στις Κεραμειές.
Στην Λειβαθινή ομάδα το πρόβλημα εστιάζεται στον τραυματία Χρ. Μινέτο που δεν υπολογίζεται για το ντέρμπι από τον Δ. Ζησιμάτο. 
Φαβορί: Δεν υπάρχει φαβορί σε ένα τόσο μεγάλο βαθμολογικά και αγωνιστικά παιχνίδι. Παραπάνω αναφέρουμε τι πιστεύουμε απαραίτητο από κάποια ομάδα για να φύγει από τα Φαρακλάτα με ένα ατόφιο «χρυσάφι» τρίποντο. Για εμάς όλα παίζουν. Όλα μπορούν να συμβούν και δεν θα είναι έκπληξη!
Αποτέλεσμα Α' γύρου: Είχε πάρει τη νίκη η Εικοσιμία 2-0 στις Κεραμειές.
Θέση:Γηπεδούχοι  ισόβαθμοι με τον Παγκεφαλληνιακό– Φιλοξενούμενοι 1η
Διαιτητής ο κ. Ε. Θανάσης με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Γ. Γασπαράτο.
Οι σκόρερ
(Σε 14 αγώνες)
α/α
Ονοματ/νυμο ποδοσφαιριστή
Ομάδα
Γκολ
1.
ΑΜΟΥΡΓΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΟ ΣΑΜΗΣ
10
2.
ΤΟΥΡΛΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΠΑΟ ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
8
3.
ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΟ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
7
4.
ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΑΟ ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
7
5.
ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
6
6.
ΚΑΝΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΑΟ ΦΩΚΑΤΑ
6
7.
ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΑΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
6
8.
DEDLALA ARMALDO
ΠΑΟ ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
5
9.
ΚΛΕΙΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΠΑΟ ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
5
10.
ΚΟΜΗΤΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
5
* Ακολουθούν αρκετοί ποδοσφαιριστές με πέντε γκολ ή λιγότερα
 
Η επόμενη αγωνιστική 
(15η   13-14/2/2016)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
2.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
3.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
4.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
5.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου