Πέμπτη, Απριλίου 5

Πολύ καλή παρουσία της Γ.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Κ18 στην Πατρα


Με 3 μετάλλια σε μήκος, τριπλούν και 4Χ100 αγοριών, 47 βαθμούς και ένα σπουδαίο ρεκόρ στα 100μ κοριτσιών, επέστρεψε η ομάδα της ομάδα της ΓΕΚ από το διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ18 που έγινε στο Παμπελοποννησιακό την Μ. Τρίτη. 
Η Ιωάννα Σολιδάκη, αν και μόλις 14 ετών κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ Κεφαλονιάς στα 100 μ με επίδοση 13.29 και να πάρει την 4η θέση στο αγώνισμα με τη μεγαλύτερη συμμετοχή (44 αθλήτριες σε 6 τελικές σειρές), χάνοντας το μετάλλιο για μόλις 2 εκατοστά του δευτερολέπτου.

Πολύ καλή κούρσα έκαναν και τα αγόρια της σκυταλοδρομίας 4Χ100 Καμπίτσης, Καράι, Βουτσινάς, Μπάμπης) που πήραν τη 2η θέση στο αγώνισμα με 47.18. 
Στο Διασυλλογικό συμμετείχαν συνολικά 17 αθλητές και αθλήτριες της Γ.Ε.Κ. Συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους και καλή συνέχεια στους επόμενους αγώνες. 
Μετά το Πάσχα έρχονται ο τελικός του σχολικού πρωταθλήματος που αγωνίζεται η Άννα Κρούσσου στο άλμα σε ύψος, τα διασυλλογικά Κ16 και Ανδρών-Γυναικών και στις 5 Μαΐου τα ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ 2018, που φέτος θα γίνουν στο δημοτικό στάδιο Ληξουρίου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου