Κυριακή, Απριλίου 1

Με ήττα από τον Διαγόρα και ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε την κατηγορία ο Παλληξουριακός


Πραγματοποιώντας άσχημη εμφάνιση, ιδιαίτερα στο πρώτο 45λεπτο ο Παλληξουριακός στο αντίο του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, έχασε στον Άγιο Αντώνη από τον Διαγόρα Βραχνείκων με σκορ 4-1.
Μια ήττα που εκτός από το γόητρο δεν είχε κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για την ομάδα μας. Αντίθετα η νίκη για τον Διαγόρα ήταν «χρυσή» αφού κέρδισε με το σπαθί του την παραμονή στην κατηγορία, τερματίζοντας μάλιστα στην 6η θέση της τελικής κατάταξης.

Έτσι ένα όμορφο ταξίδι για τους ερυθρόλευκους της Παλλικής έφτασε στο τέλος και την ομάδα να επιστρέφει στο τοπικό, αλλά με το κεφάλι ψηλά!
Σε γενικές γραμμές η νίκη για τον Διαγόρα ήταν δίκαιη, αφού είχε την κατοχή στο μεγαλύτερο διάστημα.
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 8’ ο Στ. Βαλεντής θα πιάσει ένα δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα θα περάσει άουτ λίγο πάνω από την εστία του Καραμανλή.
Στο 12’ ο Αρμάντο θα διώξει την μπάλα πάνω στη γραμμή του τέρματος του Σκαμαντζούρα, στο πλασέ στην κίνηση του Λίπι, μετά το κόρνερ από αριστερά του Μιχαηλίδη.
Στο 16’ οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν το 0-1 με κοντινό πλασέ του Χριστόπουλου, στην παράλληλη πάσα, μέσα στην περιοχή του Μιχαηλίδη.
Ο Λαμπρόπουλος στο 30’ εκτελεί το φάουλ από δεξιά στην περιοχή, ο Λίπι θα κάνει την προβολή και η μπάλα που μάλλον βρίσκει και λίγο το οριζόντιο δοκάρι, καταλήγει άουτ.
Ένα από τα πολλά αμυντικά σημερινά λάθη των γηπεδούχων και συγκεκριμένα στο 34’ θα φέρει το 0-2 από τον Κώτση με ωραίο πλασέ.
Στο 38’ ο Παπαδόπουλος «γεμίζει» στην περιοχή για τον Χριστόπουλο και ο τελευταίος στην πλάτη της άμυνας απέναντι από τον Σκαμαντζούρα θα πλασάρει από πάνω του για το 0-3!
Στο 43’ ο τερματοφύλακας του Παλληξουριακού θα σώσει στο πλασέ του Καλιτσουνάκη, αποκρούοντας με το σώμα.
Με τη συμπλήρωση 45’ αγώνα οι φιλοξενούμενοι θα ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ στο 0-4, με τον Κώτση να πλασάρει εύστοχα τον Σκαμαντζούρα, μετά την κάθετη του Παπαδόπουλου.
Έτσι με αυτό το βαρύ 0-4 και έναν μέτριο προς κακό Παλληξουριακό οι ομάδες θα ολοκληρώσουν το πρώτο μισό του αγώνα.
Στην επανάληψη η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου με σαφή σημάδια βελτίωσης θα ισορροπήσει και θα κυνηγήσει τη μείωση του σκορ.
Στο 47΄ο Ηλ. Αντωνάτος θα πλασάρει από καλή θέση η μπάλα κοντράρει στον Καραμανλή και στην επιστροφή της το σουτ του Κόμητα θα στείλει την μπάλα να περάσει λίγο άουτ από το αριστερό «Γ» της εστίας των φιλοξενούμενων.
Ένα μακρινό φάουλ του Λυκούδη στο 51’ δεν ανησυχεί τον τερματοφύλακα του Διαγόρα που μπλοκάρει την μπάλα χωρίς πρόβλημα.
Στο 60’ ο Κόμητας μετά από ωραία ατομική από αριστερά, θα πιάσει το σουτ εντός περιοχής και ο Καραμανλής με ωραία ενέργεια διώχνει την μπάλα κόρνερ.
Ο Αντωνάτος με ωραία προσπάθεια μπαίνει στην περιοχή και σουτάρει για να διώξει αρχικά ο Καραμανλής και στην επαναφορά της μπάλας ο Αραβαντινός θα την στείλει στα δίχτυα, μειώνοντας στο 1-4 για τον Παλληξουριακό.

Εντυπωσιακή απόκρουση στο 77’ από τον Σκαμαντζούρα στο διαγώνιο σουτ εντός περιοχής και δεξιά του Κώτση.
Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι.
Διαιτητής ο κ. Μιχ. Ματσούκας με βοηθούς τους κ.κ. Γρ. Κακατσίδη και Π. Βασιλόπουλο, από την Αιτωλοακαρνανία.
Οι συνθέσεις
Παλληξουριακός:(Σπ. Παπαδάτος), Σκαμαντζούρας, Ζάβαλης, Βαλεντής Στ. (83’ Αλιάι), Ζερβός, Λυκούδης, Κόμητας, Αρμάντο (46’ Αντωνάτος), Πολλάκης, Μπράτι (λ.τ. 70’ Βαλεντής Αγγ.), Χασάι (33’ Καππάτος), Αραβαντινός.
Διαγόρας Βραχν:(Α. Ζήκος), Καραμανλής, Παναγόπουλος, Λαμπρόπουλος, Καλιτσουνάκης (62’ Κυριαζόπουλος), Τρίγκας Ανδρ., Τρίγκας Νικ., Μιχαηλίδης (70’ Αδαμόπουλος), Παπαδόπουλος, Λίπι, Χριστόπουλος (73’ Μπακάλης), Κώτσης (86’ Αθανασόπουλος).
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση του παρόντος χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου