Παρασκευή, Απριλίου 6

Όμορφο θέαμα και πολλά γκολ στον Άγιο Αντώνη στο παιχνίδι Πανωποταμιακού-Κατωποταμιακού


Συνεπείς στο ραντεβού τους για άλλη μια χρόνια Πανωποταμιακός – Κατωποταμιακός στο καθιερωμένο πια παιγνίδι, το αποτέλεσμα του οποίου δεν έχει καμιά απολύτως σημασία, απλά για την ιστορία το αναφέρουμε, βρήκε νικητή σε έναν αμφίρροπο και ισορροπημένο παιγνίδι, τον Πανωποταμιακό με το χορταστικό σκορ των 4-3 χάρη στον MVP και πρωταγωνιστή του ματς τον παλιό ποδοσφαιριστή του Παλληξουριακού και προπονητή Παναγή Μαρκέτο που πέτυχε χατ τρικ με φοβερές εκτελέσεις, εντός και εκτός περιοχής!!!
Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαν εναλλαγές στο σκορ, καθώς προηγήθηκε ο Πανωποταμιακός με εκπληκτικό σουτ του Μαρκέτου έξω από την περιοχή, στέλνοντας στην μπάλα στο δεξί «Γ» του ανήμπορου να αντιδράσει Παναγή Βλάχου.
 Άμεση η απάντηση των φιλοξενούμενων, μετά από εκτέλεση φάουλ του κορυφαίου παίκτη των ηττημένων Δημήτρη Γαλανού η μπάλα θα βρει το οριζόντιο δοκάρι και με προβολή ο Χρηστος Αδειλίνης ισοφαρίσει σε 1-1.
Μετά από 5’ και ύστερα από πανέμορφη ενέργεια του Μαζαράκη Γεράσιμου που θα βγάλει την ασίστ στο Γαλανό και αυτός με όμορφο πλασέ θα γράψει το 1-2!!!
Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα κλείσει με αυτό το 1-2 μια συνεχής αντεπίθεση των γηπεδούχων στο 40’ και πάλι με ένα δυνατό σουτ του Μαρκέτου, έξω από την περιοχή θα ισοφαρίσει στο 2-2 ο Πανωποταμιακός, ενώ στο 43' μετά από κόρνερ θα στρωθεί η μπάλα στον Μοσχονά Παύλο, ο οποίος με διαγώνιο σουτ θα γράψει το 3-2 για τον Πανωποταμιακό.
Στο δευτερο ημίχρονο έπεσε λίγο ο ρυθμός του ματς άλλα οι ομάδες προσπαθούσαν για την νίκη.
Στη συνέχεια προσωρινά θα ισοφαρίσει ο Αλέκος Σταθάτος με κοντινό πλασέ από την μικρή περιοχή σε 3-3.
Ο Πανωποταμιακός όμως δεν είχε πει την τελευταία λέξη στο ματς και στο 90’ ύστερα από σέντρα του Θοδωρή Λυμπερόπουλου από αριστερά, θα βρει τον Μαρκέτο στην περιοχή και αυτός εν κινήσει με απ’ ευθείας σουτ  θα στείλει την μπάλα στο αριστερό «Γ» του Βλάχου για το τελικό 4-3.
Διαιτητής ήταν ο κ. Χαράλαμπος Λυκούδης ο οποίος αρίστευσε.
Οι συνθέσεις
Πανωποταμιακός:Βαλλιάνος, Μοσχονάς, Μπενάτος, Σαβράμης Νεκ., Λυμπερόπουλος Θ., Μόσχοπουλος Δημ. του Διον., Παπαιωάννου, Πρεντάνος Ν., Ζαφείρης, Συνοδινός, Μοσχόπουλος Δημ. του Α., Μαρκέτος Π..
Κατωποταμιακός:Βλάχος Παν., Θωμάς, Αδειλίνης Χρ., Μαζαράκης Γερ., Κατσαίτης Γερ., Τσίγγανος, Γαλανός Δημ., Σαβράμης Σπ., Αραβαντινός Βικ., Χαρίτος Χρ., Αδειλίνης Σπ., Σταθάτος Αλ..
Δήλωση διοργανωτών
«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε κάποιους ανθρώπους που μας βοήθησαν με την ευγενή χορηγία τους για την πραγματοποίηση για άλλη μια χρόνια του ετήσιου παραδοσιακού μας παιγνιδιού. 
Πρώτα από όλους τον αντιδήμαρχο Παλλικής κ. Γεώργιο Κατσιβέλη για την παραχώρηση του γηπέδου του Αγίου Αντωνίου καθώς και την προσπάθεια του ώστε αυτό να είναι στην καλύτερη κατάσταση του (κούρεμα χόρτου και χάραξη γραμμών).
Τα σωματεία της πόλης Παλληξουριακό και Εθνικό Κεφαλονιάς για την παραχώρηση των αποδυτηρίων τους, καθώς και για υλικοτεχνικό υλικό τους (μπάλες, διαχωριστικά, παπούτσια).
Το κατάστημα «Φίλαθλος» για την ευγενή προσφορά του με τα νερά των αγωνιζόμενων. Επίσης να ευχαριστήσουμε τον κ. Χαράλαμπο Λυκούδη για την άψογη διαιτησία του.
Τέλος να ευχαριστήσουμε το Sportsthea και τον καλό μας φίλο κ. Κορσιάνο Νίκο για την διαφήμιση και τα ρεπορτάζ του παιγνιδιού μας. 
Χρόνια πολλά - Καλή Ανάσταση και του χρόνου να είμαστε καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου