Κυριακή, Σεπτεμβρίου 23

Αν και βελτιωμένη η Εικοσιμία ηττήθηκε σε φιλικό παιχνίδι στο Αίγιο από τον Παναιγιάλειο με σκορ 1-0

Σε ένα μέτριο παιχνίδι, σήμερα το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, πρόβα τζενεράλε λίγο πριν από την επίσημη πρεμιέρα τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, Παναιγιάλειος και Εικοσιμία έδειξαν καλά στοιχεία και έτοιμοι για την 1η αγωνιστική της προσεχούς Κυριακής.
Ο μεν πρώτος με αντίπαλο εκτός έδρας τον Διαγόρα στην Ρόδο, η δε δεύτερη τον Α.Ο. Υπάτου από την Βοιωτία, εντός έδρας και συγκεκριμένα στα Φαρακλάτα.
Σε γενικές γραμμές οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, ενώ οι φιλοξενούμενοι, στην καλύτερη μέχρι τώρα παρουσία τους στα φιλικά, με πολύ καλή άμυνα προσπαθούσαν να χτυπήσουν στον αιφνιδιασμό.
Σίγουρα η ζέστη που επικρατούσε στο Αίγιο ήταν ανασταλτικός παράγοντας στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δυο ομάδων.
Φάσεις και γκολ
Στο πρώτο 45λεπτο οι «μελανόλευκοι» του Αγίου είχαν την πρωτοβουλία, ωστόσο η Εικοσιμία, πολύ βελτιωμένη και με καλή αμυντική τακτική δεν τους έδινε το δικαίωμα να δημιουργήσουν κάποια ιδιαίτερη φάση.
Ώσπου στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 45+2’, μετά το κόρνερ του Μητρόπουλου, η μπάλα θα φτάσει στην περιοχή, και εκεί ο Καλούδης, με κεφαλιά «ψαράκι» θα εκμεταλλευθεί τη μοναδική, μέχρι εκείνη την στιγμή αμυντική αδράνεια της Εικοσιμίας και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μωραΐτη για το 1-0.
Πριν από ένα λεπτό, η ομάδα της Κεφαλονιάς, θα μπορούσε να είχε προηγηθεί, όταν το σουτ του Αντ. Κορσιάνου από τα όρια της περιοχής, θα στείλει την μπάλα να περάσει ελάχιστα έξω από την εστία του Ντούνη.
Με αυτό το 1-0 οι ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο. 
Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές των δυο προπονητών, και κάποια νεύρα στον αγωνιστικό χώρο, είχε σαν αποτέλεσμα το παιχνίδι να γίνει αρκετά δυνατό, να πέσει το θέαμα και να μην έχουμε αξιόλογες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες.
Διαιτητής ο κ. Ασπρουλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδιονυσίου και Παναγιωτόπουλο από την Αχαΐα.
Οι συνθέσεις
Παναιγιάλειος:(Χ. Παρασκευόπουλος), Ντούνης, Γραμματίκας, Κυριακόπουλος, Δοξάκης, Σούλης, Λούγκος, Τζανουλίνος, Καλούδης, Μητρόπουλος, Φουρτάδο, Μπακατσέλος.
Έπαιξαν και οι: Κοτσόκολος, Γκούτινκ, Σπυρόπουλος, Τσαβαρής, Μάζης, Τσουρής, Σκούτας.
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Μωραΐτης, Φωκάς, Πολυδωράτος, Στεφανάτος, Χασάϊ, Μπάνιστερ, Λυκούδης, Μπούσι, Κόμητας, Κορσιάνος, Πολλάτος Αλ..
Έπαιξαν και οι:Τσέτσα, Καμπανός, Πολλάτος Δημ, Ζαμπαύτης, Μανέντης, Ντεντλάλα, Κουμαριώτης, Έλλιοτ, Ντουκάι, Μπάμπης.
Αργότερα φώτο από το παιχνίδι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου