Κυριακή, Σεπτεμβρίου 16

Ήττα με σκορ 2-0 για την Εικοσιμία σε φιλικό παιχνίδι στη Ζάκυνθο από το Καταστάρι (Εικόνες)

Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε και στο δεύτερο εκτός νησιού φιλικό παιχνίδι, η Εικοσιμία η οποία στη γειτονική Ζάκυνθο δεν τα κατάφερε απέναντι στον δυνατό Α.Ο. Κατασταρίου.
Σίγουρα, κανένας δεν ενδιαφέρεται για το τελικό αποτέλεσμα, αφού το ενδιαφέρον των δυο προπονητών, δεκαπέντε μέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων τους, ήταν να δουν την αγωνιστική κατάσταση των παικτών τους και να δοκιμάσουν συστήματα και τακτικές. 
Όμως οι πολλές απουσίες των πρωταθλητών (Φωκάς, Κόμητας, Καππάτος κ.λ.π), και η κούραση του ταξιδιού παράλληλα με την πολύ ζέστη, έπαιξαν το δικό τους ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα με αποτέλεσμα στα πρώτα 9' να έχει κριθεί και το τελικό σκορ.
Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν καλό σε μια εποχή προετοιμασίας των ομάδων και τα συμπεράσματα που βγήκαν από αυτό αρκετά. Θετικά και αρνητικά!
Οι γηπεδούχοι καλύτεροι επικράτησαν δίκαια, με την ομάδα μας να χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμη.
Τέλος να σημειώσουμε ότι το Καταστάρι, είναι μια από τις ομάδες που η Κεφαλονίτικη ομάδα θα βρει στον δρόμο της σαν αντίπαλο στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στον 8ο όμιλο.
Τα γκολ
Στο 2΄ ο Ραφαήλ Πέττας με ωραία ενέργεια μπήκε στην περιοχή, έδωσε στον κατάλληλο χρόνο την μπάλα στον Κώστα Κάρδαρη ο οποίος τελείωσε υποδειγματικά την φάση, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Λίγα λεπτά αργότερα στο 9΄, ο Γιώργος Καρβούνης με ωραίο σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του κάνοντας το 2-0.
Διαιτητής ο κ. Β. Μπέης με βοηθούς την κ. Σία Μπιάζη και τον κ. Γ. Καμπιώτη από την Ζάκυνθο.
Οι συνθέσεις
Α.Ο. Κατασταρίου:(Δ. Νόλης), Δρακόπουλος, Τηλιόπουλος, Παναγόπουλος, Καρβούνης, Σωτηρόπουλος, Δημουλάς, Πέττας Ρ., Μιχαηλίδης, Κουρέλλας, Κάρδαρης Κ., Μεζίνη.
Έπαιξαν και οι: Δρόσος Ανδρ., Δρόσος Παν., Μεταξάς, Λίπι, Χαρακτινός, Μαρούδας Μ., Μαρούδας Μ. Ι., Γέφτιτς, Μαρίνος Δ.
A.O. Eικοσιμίας:(Δ. Ζησιμάτος), Τσέτσα, Κουμαριώτης, Πολυδωράτος, Στεφανάτος, Καμπανός, Μπούσι, Λυκούδης, Ζαμπαύτης, Πολλάτος Δημ., Κορσιάνος, Χασάϊ.
Αγωνίστηκαν και οι: Πολλάτος Αλ., Μωραΐτης, Ντουκάϊ, Αποστόλου, Μανέντης, Κούρτι, Ντεντλάλα.
*** Να αναφέρουμε εδώ ότι η Εικοσιμία αγωνίστηκε στη συνέχεια σε ένα ακόμη, έξτρα ημίχρονο απέναντι στην τοπική Δόξα Πηγαδακίων, την οποία νίκησε εύκολα με σκορ 2-0.
Τα τέρματα πέτυχαν ο Αρμ. Ντεντλάλα και Μανέντης.
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ με τον φακό του Δ. Πέττα




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου