Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 14

Μεγάλη μεταγραφή για τον Εθνικό Κεφαλονιάς


Μια μεγάλη μεταγραφή πραγματοποίησε σήμερα ο Εθνικός Κεφαλονιάς με την απόκτηση του 20χρονου Κώστα Αραβαντινού από τον Παλληξουριακό.
Ουσιαστικά είναι μια επιστροφή στους κυανόλευκους, μετά από δυο χρόνια, μιας και αποτελούσε μέλος της ομάδας του πριν πάει στον Παλληξουριακό την περίοδο 2016-2017.
Πέρυσι με τους «ερυθρόλευκους» πραγματοποίησε μια σούπερ χρονιά στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, όντας από τους κορυφαίους της ομάδας του στο δεξί άκρο της άμυνας.
Είναι βέβαιο ότι και με τη συγκεκριμένη μεταγραφή ο Νικόλας Κουρούκλης τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, αφού ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στα νησιά μας και διακρίνεται για την ποιότητα, την τεχνική και το ασταμάτητο τρέξιμο.
Ήταν ένας από τους βασικούς στόχους στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο για την Εικοσιμία και την Γ’ Εθνική, όμως για δικούς του λόγους απάντησε ευγενικά ότι δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει και αυτή την χρονιά την ομάδα της Λειβαθούς στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.
Εν τω μεταξύ, η προετοιμασία του Εθνικού συνεχίζεται κανονικά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με τον κόουτς να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, αν και περιμένει κάποιους εργαζόμενους να ενταχθούν στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου