Σάββατο, Σεπτεμβρίου 15

Νέο φιλικό για την Εικοσιμία. Αύριο Κυριακή στις 11:30 το πρωί φιλοξενείται στη Ζάκυνθο από το Καταστάρι


Πολύ σημαντικό φιλικό αγώνα θα δώσει η Εικοσιμία αυτή την Κυριακή στη Ζάκυνθο με αντίπαλο το τοπικό Καταστάρι, ομάδα που θα βρει σαν αντίπαλο της στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στον 8ο όμιλο.
Ένα παιχνίδι που σίγουρα θα βγουν αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα, για την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών, μετά από μια σκληρή προετοιμασία, τόσο για τον Δημήτρη Ζησιμάτο, όσο και τον Δημήτρη Νόλη, προπονητές των δυο ομάδων.
Η ομάδα της Κεφαλονιάς θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική απέναντι στον πολύ δυνατό και ενισχυμένο Α.Ο. Κατασταρίου.
Σίγουρα τα προβλήματα απουσιών και αυτή την φορά δεν θα είναι λίγα για τον κόουτς, όμως θα παρατάξει ενδεκάδα που σκέφτεται κυρίως να χρησιμοποιήσει σαν βασική στις επίσημες υποχρεώσεις της Εικοσιμίας.
Όμως, όπως και να έχει, το συγκεκριμένο παιχνίδι, θα είναι ένα καλό τεστ για αυτήν και είναι δεδομένο, ότι θα δοκιμάσει σχήματα και τακτικές που θα είναι χρήσιμες στη συνέχεια, ενώ θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεση του.
Η ομάδα μας θα αναχωρήσει για το γειτονικό νησί το πρωί της Κυριακής και θα επιστρέψει το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ενώ ο συγκεκριμένος αγώνας έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 11:30 το πρωί, στο Δημοτικό στάδιο της πόλης, το οποίο ως γνωστόν διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου