Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 28

Νέα ενίσχυση για την Εύγερο... Αυτή τη φορά στα μετόπισθεν


Νέο μεταγραφικό χτύπημα σήμερα από την Εύγερο, με την ομάδα από τα Φαρακλατα να φτάνει αισίως τις φετινές της στις 9!!
Η νέα λοιπόν προσθήκη στην ομάδα του Χρήστου Παπαναστασάτου ακούει στο όνομα του έμπειρου αμυντικού Γιάννη Κράλη, ο οποίος πέρυσι φορούσε τη φανέλα του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.
Ο Κράλης είναι 32 ετών και αγωνίζεται σε θέση κεντρικού αμυντικού, ενώ μπορεί ακόμη να χρησιμοποιηθεί και σαν ανασταλτικός μέσος.
Έχει περάσει από πολλές ομάδες εκτός Κεφαλονιάς, πριν καταλήξει στους «πράσινους» του Αργοστολίου πριν δυο χρόνια, μεταξύ των οποίων οι: Α.Ο. Αμπελόκηποι Πατρών, Α.Π.Σ. Ζαβλάνι, Φ.Κ.Κ. Φλόγα Κάτω Καστριτσίου, και Α.Σ. Σπάρτακος Πατρών!
Ο Κράλης, εκτός από καλός ποδοσφαιριστής διακρίνεται για το ήθος του και αυτό ίσως να είναι το πιο σημαντικό για τους «πορτοκαλί», ιδιαίτερα για τους μικρούς, που έχουν να μάθουν πολλά από την παρουσία του στην ομάδα.
Εν τω μεταξύ η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά και με μεγάλη συμμετοχή ποδοσφαιριστών, σε μια προσπάθεια η επάνοδο της ομάδας στην Α’ κατηγορία να την βρει πανέτοιμη και ιδιαίτερα, εν όψει των υποχρεώσεων της τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο.
Δείτε παρακάτω δήλωση του νέου αμυντικού της Ευγέρου:
«Πρώτα από όλα θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία.
Είναι τιμή μου που οι παράγοντες και ο προπονητής της Ευγέρου με επέλεξαν να γίνω κομμάτι της «οικογένειας» τους. Θα προσπαθήσω να δώσω το 100% για να επιτύχουμε κάθε στόχο.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην πρώην ομάδα μου τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και ιδιαίτερα στον Τ. Φωή και Τ. Καλογηράτο που με ανέδειξαν και με βοήθησαν για αυτό το βήμα που κάνω στην Α’ κατηγορία.
Με την ευκαιρία αυτή να ευχηθώ στη νέα εκπρόσωπο του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου, ομάδα της Εικοσιμίας καλή επιτυχία και μια άξια εκπροσώπηση στο δύσκολο, όσο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου