Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 6

Σούπερ μεταγραφική υπέρβαση ο Οδυσσέας.... Ανεβαίνει επίπεδο

Μια μεταγραφική υπέρβαση έκπληξη, που θα συζητηθεί πολύ, μας περίμενε σήμερα και έρχεται από την Βόρειο Ιθάκη και συγκεκριμένα από τον τοπικό Οδυσσέα.
Μετά την απόκτηση του Λ. Λογκόνη και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Χάρη Λαμπρόπουλο, οι μεταγραφές δεν σταματούν εδώ, αφού ένας ακόμη σπουδαίος ποδοσφαιριστής θα φοράει τα «κιτρινόμαυρα» του Οδυσσέα στη φετινή περίοδο.
Μια μεταγραφή,  που μαζί με τις ήδη κλεισμένες που προαναφέραμε, σίγουρα δίνει στον στην ομάδα του Σταυρού το κάτι παραπάνω και πλέον δεν μιλάει κανείς για απλά μια παραμονή, αλλά για το κάτι παραπάνω και την ελπίδα να είναι ανταγωνιστική.
Πρόκειται για τον 23χρονο Ιθακήσιο στην καταγωγή ποδοσφαιριστή Σωτήρη Πατσαλιά, ο οποίος πριν υπογράψει δελτίο στη νέα του ομάδα είχε αγωνιστεί στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς για μια δεκαετία (2001-2011), της Α.Ε.Κ. (2011-2013), τον Α.Ο. Βιστωνίδας Ξάνθης (2013-2014) και στον Εθνικό Πειραιώς (2014-2017), στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Επίσης έχει φορέσει τη φανέλα όλων των μικτών της Ε.Π.Σ. Πειραιά.
Σίγουρα ένα βαρύ βιογραφικό που δείχνει την ποδοσφαιρική αξία του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή και σίγουρα αναμένεται να δώσει άλλον «αέρα» στη νέα του ομάδα.
Αγωνίζεται κυρίως στη θέση του δεξιού και κεντρικού χαφ, όμως μπορεί με την ίδια ευχέρεια να αγωνιστεί σε όποια άλλη θέση κρίνει ο προπονητής του Σπ. Ζερβός.
Όπως δήλωσε ο Σωτήρης… «εύχεται να μείνει μακριά από τραυματισμούς, τόσο αυτός όσο και ολόκληρη η ομάδα, για να μπορέσει μαζί με τους φίλους και συμπαίκτες του να υλοποιήσουν όλους τους φετινούς στόχους».
Να ευχηθούμε στο νέο απόκτημα του Οδυσσέα να έχει υγεία και επιτυχίες με τη νέα του ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου