Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 20

Στις 18 Οκτώβρη ξεκινάει το Tennis Ladder 2018-19


Kefalonia Tennis League's &
Tennis Ladder 2018-19.
Από 18 Οκτωβρίου 2018 
Αρχίζει το 3ο βαθμολογούμενο πρωτάθλημα τένις. Το Kefalonia Tennis Ladder 2018-19 στις εγκαταστάσεις του Tennis Club Argostoli στη Λάσση.

Ένας πετυχημένος θεσμός,, που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων του τένις για τους επόμενους μήνες. 
Στο Ladder δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ενήλικες αθλητές και αθλήτριες, σε αγώνες μονού με το σύστημα Ladder (Σκάλα) με βαθμολογία μέσω online ηλεκτρονικής εφαρμογής από το site του Tennis Club:tenniskefalonia.com 
Προβολή και ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο, άμεσα, για αποτελέσματα, βαθμολογία, ημερήσιο και εβδομαδιαίο πρόγραμμα, στατιστικά και φωτογραφίες από τους αγώνες.
Παράλληλα με το Ladder, από φέτος θα διεξάγεται για πρώτη φορά στην Κεφαλονιά το:
Tennis Leagues
Πρωτάθλημα τένις με δικαίωμα συμμετοχής ενηλίκων αθλητών και αθλητριών προχωρημένου επιπέδου. 
Στη πρώτη φάση του πρωταθλήματος οι αθλητές θα μοιραστούν σε 4 Group ίδιας δυναμικότητας, (North- South- East- West) και πρέπει να αγωνιστούν με όλους τους αθλητές του group που ανήκουν από μια φορά.
Η κατάταξη και η βαθμολογία κάθε ομίλου θα προβάλλεται στο site : tennisinkefalonia.com 
Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης, ο 1ος & 2οςι στη βαθμολογία κάθε ομίλου σχηματίζουν το Group Masters 
Ο 3ος & 4ος κάθε ομίλου σχηματίζουν το Group Consolation. Οι αθλητές και σε αυτή τη φάση πρέπει να αγωνιστούν με όλους τους αθλητές του group που ανήκουν από μια φορά.
Στη τρίτη φάση συμμετέχουν οι 4 πρώτοι των Masters & οι 4 πρώτοι που Consolation σε ημιτελικούς και τελικό, για την ανάδειξη των πρωταθλητών σε κάθε κατηγορία.
Οι αθλητές που στη πρώτη φάση των ομίλων τερμάτισαν από την 5η Θέση και κάτω, μεταφέρονται και μπορούν να συνεχίσουν να αγωνίζονται στο Kefalonia Tennis Ladder 2018-19. 
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν πιο λεπτομερείς κανονισμοί για το κάθε πρωτάθλημα, καθώς και τα ονόματα που απαρτίζουν τους ομίλους του Tennis Leagues.

Ντίνος Χριστόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου