Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 28

Εξ Αγγλίας η ενίσχυση.... με δυο νέες προσθήκες για την Εικοσιμία


Στην ποδοσφαιρική αγορά της Αγγλίας «χτύπησε» αυτή την φορά η Εικοσιμία, αφού απέκτησε δυο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα εκεί πρωταθλήματα και μάλιστα απόλυτα επιτυχημένα.
Πρόκειται για τον Matthiew elliott ο οποίος στα…. δοκιμαστικά έδειξε πολύ καλά στοιχεία, είναι 19 ετών και αγωνίζεται στο κέντρο της επίθεσης, έχοντας μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα και τον 24χρονο Aj bannister ο οποίος αγωνίζεται σαν αριστερός ακραίος οπισθοφύλακας.
Οι πληροφορίες που τους ακολουθούν λένε ότι πρόκειται για δυο νεαρούς, δυνατούς και πολύ αξιόλογους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα βοηθήσουν τους «κυανόλευκους» στη δύσκολη προσπάθεια τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Το κακό είναι ότι ο Δ. Ζησιμάτος δεν θα τους έχει στη διάθεση του για το δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Α.Ο. Υπάτου, αφού δεν προλαβαίνουν να εκδοθούν τα δελτία τους.
Έτσι με αυτές τις νέες προσθήκες οι πρωταθλητές ανεβαίνουν επίπεδο και κάνουν ακόμη καλύτερο το έργο του κόουτς, ο οποίος εισηγήθηκε και την απόκτηση τους, μετά από αρκετό «ξεσκόνισμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου