Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 14

Δυο νέες μεταγραφές για τους Πρόννους που προσθέτουν εμπειρία και νιάτα στην ομάδα τους


Με ακόμη δυο δυνατές μεταγραφές ενίσχυσαν σήμερα το ρόστερ τους οι Πρόννοι, προσθέτοντας εμπειρία και νιάτα σε αυτήν.
Πρόκειται για τον 31χρονο μέσο Δημήτρη Γιαννάτο από τα Φωκάτα και τον 15χρονο επιθετικό Ράιαν Γουόκερ από τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.
Δυο σημαντικές μεταγραφές που ενισχύουν ακόμη περισσότερο την ομάδα του Δημήτρη Κουρκουμέλη, αφού ο πρώτος έχει περάσει από αρκετές τοπικές ομάδες, είναι πολύ έμπειρος και μπορεί να γίνει ρυθμιστής στη μεσαία γραμμή, ενώ ο δεύτερος είναι ένας ποδοσφαιριστής που την ενισχύει στη θέση των «μικρών» και σίγουρα της δίνει λύσεις.
Εν τω μεταξύ η προετοιμασία των «κιτρινοπράσινων» των Πρόννων συνεχίζεται χωρίς προβλήματα με τους ποδοσφαιριστές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να είναι έτοιμοι όταν χρειαστεί να διεκδικήσουν τους φετινούς τους στόχους, που και φέτος είναι υψηλοί και δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του τοπικού πρωταθλήματος, αλλά και του κυπέλλου, κάτι που στην περυσινή περίοδο έχασαν κυριολεκτικά στο «παραπέντε»!!!
Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες, δυο ακόμη ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι να ενταχθούν στην ομάδα των Πρόννων και απομένουν μόνο τα τυπικά και η ανακοίνωση. 
Ονόματα γνωρίζουμε αλλά δεν τα αναφέρουμε για ευνόητους λόγους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου