Σάββατο, Σεπτεμβρίου 29

Ιστορική η αυριανή ημέρα για την Εικοσιμία..... Φιλοξενεί τον Α.Ο. Υπάτου στα Φαρακλάτα στην πρεμιέρα της φετινής Γ΄ Εθνικής (Δηλώσεις)


        
 Αναλυτικά πρόγραμμα και διαιτητές
1.
Κυριακή 30-9-2018  ώρα:  16:00
Α.Ε. Ερμιονίδας - Παναρκαδικός
Λιάρος Σπύρος
(Λακωνίας)
Καρβούνης (Μεσσηνίας)
Σόβολος (Λακωνίας)
2.
Κυριακή 30-9-2018  ώρα:  14:00
Μανδραϊκός - Α.Ο. Κατασταρίου
Ξηρογιάννης
Στέφανος
Σοφός
Τσώνης (Βοιωτίας)
3.
Κυριακή 30-9-2018   ώρα:  16:00
Ένωση Λέρνας - Καλαμάτα
Βλάχος Ανδρ.
(Ανατ. Αττικής)
Νιδριώτης
Νικολάου (Αθήνας)
4.
Κυριακή 30-9-2018   ώρα:  16:00
Πάμισσος Μεσ. - Α.Ε. Πελλάνας
Ανδριανός
Κων/νος
Τσιρογιάννης
Ζούλης (Αχαΐας)
5.
Κυριακή 30-9-2018    ώρα:  16:00
Αστέρας Βλαχ. - Ασπρόπυργος
Κακριδής
Παναγιώτης
Μπουρζοβίτης
Τριαντάφυλλος (Κορίνθου)
6.
Κυριακή 30-9-2018    ώρα:  15:00
Αμβρυσσέας - Παναργειακός
Πόγκας
Μάριος
Πριόνας
Τσιφλάκος (Ευβοίας)
7.
Κυριακή 30-9-2018  ώρα:  14:00
Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Ο. Υπάτου
Ματσούκας
Μιχάλης
Τσιλικάς
Λύσσαρης (Αιτωλ/νίας)













        
Την προσεχή Κυριακή, μετά την περυσινή παρουσία του Παλληξουριακού, έρχεται ακόμη μια μεγάλη στιγμή για το νέο εκπρόσωπο του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου την Εικοσιμία, η οποία στις 2 το μεσημέρι, στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. στα Φαρακλάτα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής κατηγορίας, παίρνει με τη σειρά της το «βάφτισμα του πυρός», μιας και είναι νεοφώτιστη και πρωτάρα σε αυτό.
Οι «κυανόλευκοι» έτσι γίνονται, η δεύτερη Κεφαλονίτικη ομάδα που  συμμετέχει στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής γράφοντας τη δική της ιστορία!
Σίγουρα δεν θα πρέπει να είναι μόνη της σε αυτό το πολύ δύσκολο ταξίδι, αφού στην πορεία της αυτή έχει να αντιμετωπίσει σπουδαίες ομάδες με τεράστια μπάτζετ, ποιοτικούς, όσο και έμπειρους, σε τέτοιες καταστάσεις ποδοσφαιριστές.
Στο πλευρό της, ανεξάρτητα από αποτέλεσμα, είναι απαραίτητο να βρίσκεται όλος ο φίλαθλος κόσμος της Κεφαλονιάς, που πρέπει σε κάθε παιχνίδι της να είναι ο 12ος παίκτης. Άλλωστε η Εικοσιμία εκπροσωπεί δυο νησιά την Κεφαλονιά και την Ιθάκη. Έτσι γίνεται υπόθεση όλων και όχι ενός!!
Αν συμβεί αυτό, τότε είναι σίγουρο ότι το "ταξίδι" θα είναι αξιοπρεπές και στο τέλος αυτά τα φιλόδοξα παιδιά θα μας κάνουν υπερήφανους.
Τώρα σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Α.Ο. Υπάτου, σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, μιας και η ομάδα από τη Βοιωτία είναι μέσα στις ομάδες που θα διεκδικήσουν, εκτός της παραμονής ακόμη και τον τίτλο.
Διαθέτει σπουδαίους ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από μεγάλα επαγγελματικά πρωταθλήματα και αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθεια της Κεφαλονίτικης ομάδας.
Από την άλλη οι "κυανόλευκοι" θα παλέψουν για ένα νικηφόρο ξεκίνημα κάτι που μπορούν να καταφέρουν παράλληλα και με τη βοήθεια του κόσμου. Άλλωστε παίζουν στην έδρα τους και σε ένα γήπεδο, που μάλλον θα αποδειχθεί άβολο για του φιλοξενούμενους, λόγω της υπάρχουσας κατάστασης του!
Όπως και να έχει όμως, η ομάδα της Κεφαλονιάς αναμένεται να μπει δυνατά και χωρίς άγχος στο παιχνίδι, να δώσει τη "μάχη" της και στο τέλος να κάνει ταμείο!
Τα προβλήματα για τον Δ. Ζησιμάτο είναι η απουσία των δυο νέων αλλοδαπών ποδοσφαιριστών των οποίων δεν εκδόθηκαν ακόμη τα δελτία τους.
Κατά τα άλλα, οι υπόλοιποι που έχει στη διάθεση του είναι ετοιμοπόλεμοι με αποτέλεσμα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Από την άλλη, ούτε ο Κ. Παρθενίου έχει ιδιαίτερα προβλήματα.
Σε γενικές γραμμές περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι και τις ομάδες έτοιμες να διεκδικήσουν το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.
Η Διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Εικοσιμίας καλούν τον φίλαθλο κόσμο των νησιών μας να στηρίξει τη φετινή τους προσπάθεια και τους καλούν την Κυριακή στις 2 το μεσημέρι στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων.
Διαιτητής θα είναι ο κ. Μιχ. Ματσούκας με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Τσιλίκα και Κ. Λύσσαρη, από την Αιτωλοακαρνανία. 
Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην ομάδα μας!
Δηλώσεις:
Δ. Ζησιμάτος (προπονητής)
«Ξεκινάμε την Κυριακή μια διαδρομή δύσκολη αντικειμενικά, αντιμετωπίζοντας μια ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό φέτος στην κατηγορία. Ξεκινάμε όμως με διάθεση και πίστη στις δυνατότητες μας. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για το τελικό αποτέλεσμα, μπορούμε όμως να υποσχεθούμε ότι θα δώσουμε τα πάντα για την ομάδα που εκπροσωπεί το νησί και για τον κόσμο που έχει στηρίξει τόσο την προσπάθεια μας. Τον περιμένουμε να σταθεί στο πλευρό μας και να χειροκροτήσει και τις δύο ομάδες»
Κ. Κουμαριώτης (αρχηγός)
«Μετά σχεδόν από δυο μήνες σκληρής προετοιμασίας, ήρθε η ώρα για το μεγάλο, δύσκολο και πολύ απαιτητικό ταξίδι της Γ’ εθνικής.
Ξεκινάμε στην έδρα μας με μια από τις κορυφαίες ομάδες του ομίλου, με πολύ έμπειρους παίκτες. Όμως παίζουμε στην έδρα μας, σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο για τον αντίπαλο και θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το καλύτερο ξεκίνημα για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Θέλουμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Κεφαλλονιάς δίπλα μας και είμαστε σίγουροι ότι θα μας βοηθήσει σε όλους τους αγώνες με την στήριξη του.
Εύχομαι υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές, χωρίς τραυματισμούς και στην ομάδα μας, να πετύχει τον μεγάλο της στόχο που είναι όσο το δυνατόν καλύτερη εκπροσώπηση για το νησί μας».
Χρ. Φωκάς (ποδοσφαιριστής)
«Άλλη μια χρόνια ξεκινάει, ίσως η πιο απαιτητική των τελευταίων ετών για την ομάδα μας, καθώς το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής είναι πολύ δυνατό.
Έχουμε δουλέψει σκληρά στην προετοιμασία ώστε να καταφέρουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί.
Το σίγουρο είναι ότι θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια με όλες μας τις δυνάμεις.
Στην πρεμιέρα αντιμετωπίζουμε μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου μας και χρειαζόμαστε όλη την Κεφαλονιά κοντά μας, να μας βοηθήσουν εμψυχώνοντας μας σε αυτό το νέο ξεκίνημα.
Καλή ποδοσφαιρική χρόνια σε όλους με υγεία».
Αλ. Πολλάτος (ποδοσφαιριστής)
«Ξεκινάμε μια δύσκολη προσπάθεια την Κυριακή, σε έναν δύσκολο όμιλο, με ομάδες που που με τις περισσότερες θα βρεθούμε πρώτη φορά αντιμέτωποι σαν Κεφαλονιά.
Ελπίζω, οι φίλαθλοι της Κεφαλονιάς να βοηθήσουν με την παρουσία τους την προσπάθεια της ομάδας.
Δεν χρειάζεται να λέμε συνέχεια πως είμαστε πίσω ποδοσφαιρικά σε σχέση με πολλούς άλλους νομούς της χώρας, αυτό το έχουμε εμπεδώσει τόσα χρόνια και καλούμαστε ακόμα μια φορά να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα, χωρίς να έχουμε ένα αξιοπρεπές γήπεδο να φιλοξενήσουμε την Γ' Εθνική.
Ελπίζω να έχουμε μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και αυτό το ταξίδι της ομάδας μας, που ξεκινάει να το αγκαλιάσουν και να το υποστηρίξουν όλοι.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για αυτά που προσφέρετε όλοι. Να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία πάνω από όλα, χωρίς τραυματισμούς».
Αντώνης Κορσιάνος (ποδοσφαιριστής)
«Την Κυριακή ξεκινάμε μια δύσκολη αποστολή, σε ένα απαιτητικό και πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό της Γ’ Εθνικής.
Σίγουρα θέλουμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Κεφαλονιάς στο πλευρό μας, περιμένουμε να γεμίσει το Ενωσιακό και να γίνει ο 12ος παίκτης μας, χειροκροτώντας τις καλές προσπάθειες και των δυο ομάδων, οι οποίες υπόσχονται να προσφέρουν θέαμα.
Σίγουρα, ο Α.Ο. Υπάτου είναι μια πολύ καλή και ενισχυμένη φέτος ομάδα, με παίκτες έμπειρους και πολύ αξιόλογους. Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, τον σεβόμαστε, όμως υποσχόμαστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό προκειμένου να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να μπούμε με το δεξί στο πρωτάθλημα. Άλλωστε, αν θέλουμε να διακριθούμε οι νίκες στην έδρα μας είναι επιβεβλημένες.
Καλή αρχή λοιπόν σε όλες τις ομάδες που μετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στους συμπαίκτες και αντιπάλους μου την ευχή να χαρούν τις στιγμές, χωρίς τραυματισμούς.
Κλείνοντας θέλω να επαναλάβω το πόσο απαραίτητη είναι η παρουσία των φίλων μας στο γήπεδο των Φαρακλάτων και τους καλώ να παραβρεθούν».
        
Η επόμενη 2η αγωνιστική
(7/10/20178
1.
Μανδραϊκός - ΑΕ Ερμιονίδας
2.
Παναρκαδικός - ΑΕ Λέρνας
3.
ΑΟ Κατασταρίου - Πάμισος
4.
Καλαμάτα - Αστέρας Βλαχιώτ
5.
A.Ε Πελλάνας - Αμβρυσσέας Διστόμου
6.
Ασπρόπυργος - ΑΟ Εικοσιμίας
7.
Παναργειακός - ΑΟ Υπάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου