Κυριακή, Σεπτεμβρίου 9

Πανελλαδικό βαθμολογούμενο τουρνουά τένις... Για 3η συνεχόμενη χρονιά νικητής ο Χ. Καπόγιαννης!


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, στις ανοικτές εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, το Πανελλαδικό βαθμολογούμενο τουρνουά τένις που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Κεφαλληνιακός Ο.Α..
Σε έναν σπουδαίο, έναν καταπληκτικό τελικό, διάρκειας δυο και πλέον ωρών, ο Χ. Καπόγιαννης επικράτησε του Ε. Θεοδώρου 2-1 σετ (6-2, 4-6, 6-0) και πανηγύρισε για 3η συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο!!
Ομολογουμένως, παρά την υψηλή θερμοκρασία και την υγρασία που επικρατούσε στον χώρο, όσοι τυχεροί παραβρέθηκαν στις κερκίδες παρακολούθησαν ένα μεγάλο παιχνίδι και αποζημιώθηκαν με το παραπάνω, μιας και επέλεξαν το Κυριακάτικο πρωινό τους να το περάσουν στο γήπεδο και όχι σε κάποια παραλία!
Τίμησαν με την παρουσία τους τον τελικό, οι αντιδήμαρχοι τουρισμού κ. Ε. Κεκκάτος, Ελειού Πρόννων κ. Σπ. Σολωμός, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Αγγ. Κωνσταντάκης και ο Δ.Σ. κ. Νικ. Σκλάβος.
Με την ολοκλήρωση του τελικού έγιναν και οι καθιερωμένες απονομές, ενώ όλοι ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη χρονιά!
Εδώ να συγχαρούμε όλους τους αθλητές που πήραν μέρος στο τουρνουά, το νικητή Χαρ. Καπόγιαννη, για το σπουδαίο θέαμα που μας πρόσφεραν.
Επίσης τον δραστήριο Κεφαλληνιακό Ο.Α. για την άψογη οργανωτική και όχι μόνο επιτυχία του τουρνουά.
Ακολουθεί μεγάλο φωτορεπορτάζ από τον τελικό και τις απονομές












































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου